Hit enter after type your search item
img

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε τα κλάματα!!! Το μοναδικό βίντεο με την Ελένη να “ΣΠΑΕΙ”

/
/

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε τα κλάματα!!! Το μοναδικό βίντεο με την Ελένη να “ΣΠΑΕΙ”!  όχι ό κόμσος δεν γυρίζει γύρω από αμς. “Την ιστορία την γράφουν οι άνθρωποι” μας θύμισε η Ελένη σ’ αυτό το βίντεο.., .πιστεύοντας προφανώς πως είναι κομμάτι της ιστορίας!  Ένα παραλλήρημα. Μέχρι και για τις …συνθήκες εργασίας μίλησε σ’ αυτό το βίντεο!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Συγνώμη, δεν μπορούμε με τίποτα να καταλάβουμε τι σχέση μπορεί να έχει η Ελένη μενεγάκη μα τις…θέσεις και τις συνθήκες εγασίας! Αυτά κια άλλα πολλά ακαταλαβίστικα και σίγουρα, εγωκεντρικά. Η Ελένη Μενεγάκη δεν φάνηκε ποτέ ευχαριστημένη από τα σχεδόν …τριάντα χρόνια ανοδικής πορείας σ΄ένα μέσο που λόγο υπερποβολής ουδείς εμίσησε. Αφού ως γνωστόν μόνο το χρήμα εμίσησαν… Σας θυμίζουμε ν’ ανατρέξετε σε δηλώσεις ή συνεντεύξεις της. Πάντα καταλήγουν σε μια γκρίνια. Προς τους δημοσιογράφους ή γενικότερα προς εκείνους που…”γράφουν”. Μα, τι ανάγκη είχε να το κάνει. Γιατί θόλωνε και δεν απολάμβανε μόνο ότι καλό της συνέβαινε; Γιατί αυτό που είχε στο μυαλό της ήταν η γκρίνια;

Διαβάστε επίσης:  Ο Άγγελος Λάτσιος Σε...ΚΩΜΑΤΩΔΗ κατάσταση! Οι φωτογραφίες που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Τραγικές στιγμές για τον γιο της Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Η τούρτα – υπερπαραγωγή της Ελένης Μενεγάκη για τα 51α γενέθλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα που ακούγαμε, διαβάζαμε πως θα σταματήσει τις εκπομπές, πως δεν θα ξανακάνει τηλεόραση, φρόντιζε να μας περνά, όλα εκείνα, που εκείνη είχε ανάγκη να ξέρουμε.

Ας μην είχαν και πολύ σχέση με την πραγματικότητα. Αντί να μη μας πληροφορήσει τους πραγματικούς λόγους της…παύσης της, “φώναζε” από την εκπομπή της, τα παρακάτω πράγματα: Πως αποφάσισε να σταματήσει. Η αλήθεια είναι, ότι αποφάσισαν να την σταματήσουν και το έκαναν με πολύ …διακριτικό τρόπο. Δηλαδή της είπαν να ξεχάσει όσα χρήματα έπαιρνε και να πληρώνεται μ’ ένα…αστείο για τα μέτρα και τα σταθμά μιας…βασίλισσας ποσό!Μετά το άλλο που υποστήριξε από αέρα επίσης στις τελευταίες εκπομπές: Ότι δεν υπάρχει κανάλι που να της αρνηθεί…

Διαβάστε επίσης:  Θησαυρός για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Τα 30 εκατομμύρια που τους ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ COUNTRY GIRL! ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η…ΓΕΥΣΗ

Μα πως τα λες αυτά και για ποιο λόγο; Από τη στιγμη που είναι αήθεια, το ξέρουν το μυρίζονται, το αισθάνονται όλοι. Όταν έχεις ανάγκη, δεν κρατιέσαι και δηλώνεις…μοναδική, δηλώνεις και το ακριβώς αντίθετο ταυτόχρονα, αλλά και τον…καημό σου.

Έπειτα, ήρθε η…βροχή από τα post στο ίνσταγκραμ.

Μερικά εντελώς αποτυχημένα και με έλλειψη γούστου κατά τη γνώμη μας. Όταν αναγκάζεσαι εσύ η Ελένη Μενεγάκη με την ισχυρή σκηνοθετική άποψη, την τόση εμπειρία να ανέβαζεις ακόμα και την …πίσω θέα σου με μαγιό, εμείς πάλι εκτιμάμε πως έχει χάσει και τον έλεγχο. Πιστεύουμε πως η Μενεγάκη, είναι ένα τρανό παράδειγμσα για να μην ζηλεύετε ούτε τον πλούτο, αλλά κυρίως ούτε τη δόξα!

Διαβάστε επίσης:  Με ελάχιστο κόσμο στο Μπραχάμι η βάπτιση της κόρης Σακελλαρίδη - Τζίμα

Αυτά δεν αγοράζουν ούτε ευτυχία, ούτε ηρεμία. Όταν η Ελένη Μενεγάκη , το πιο τρανό παράδειγμα τηλεοπτικής επιτυχίας ακολουθεί τα χνάρια των άλλων πετυχημένων όπως η Ρούλα Κορομηλά και ο Ανδρεάς Μικρούτσικος, όταν δεν καταφέρνει, εκείνη που κάθε μέρα από την καθημερινή τρίωρη εκπομπή της να μας διαφημίζει την ευτυχία της, αντιλαμβάνεστε πόσο ακόμα, παλεύει να την βρει!

Αντί να είναι υπερχαρούμενη για αυτά τα τριάντα χρόνια παρουσίας και είσπραξης πρωτοφανών αμοιβών, αγωνιά γαι το τι θα γίνει με την υστεροφημία της. Τι θα γίνει; Να της πως τι θα γίνει: Ό, τι γίνεται, με ΟΛΟΥΣ!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :