Ελένη Μενεγάκη γάμος: Τι επιβάλλει καθημερινά στον Μάκη Παντζόπουλου ”τον τσεκάρω”

Ελένη Μενεγάκη γάμος: Τι επιβάλλει καθημερινά στον Μάκη Παντζόπουλου ” τσεκάρω” Τον λόγο για τον οποίο δεν βγάζει ποτέ τη βέρα από το χέρι της, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη!

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή από την αγαπημένη παρουσιάστρια αποτέλεσε μια δήλωση της Κατερίνας Στικούδη σε βραδινή εκπομπή, η οποία είπε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης έβγαλαν τη βέρα του γάμου τους μια μέρα μετά.

Ελένη Μενεγάκη: Απο ΣΠΙΤΙ σε σπίτι! Πάντου έχει και ΕΝΑ! Αυτά είναι τα 5 σπίτια της σε όλη την Ελλάδα

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας. Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Το έχω γρουσουζιά, δεν βγάζω ποτέ τη βέρα μου»
Σχολιάζοντας τα λόγια αυτά της εντυπωσιακής τραγουδίστριας, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε είπε γιατί δεν βγάζει ποτέ τη βέρα της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει τη δική του.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΣ …ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΣ

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δε θέλω να τη βγάλω από τα χέρια μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο».

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα σπίτια της έχουν ένα κοινό μυστικό!

«Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι. Αν δεν το κάνω έτσι θα αρρωστήσω, θα σκέφτομαι ότι δεν το έχω κάνει σωστά. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν λέω αν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Απίστευτο! Η μικρή κόρη της Μενεγάκη εχει δικιά σελίδα στη google

 

Αρέσει σε %d bloggers: