Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη: Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ…ΠΟΝΗΡΙΕΣ στην ΚΟΥΖΙΝΑ με τον Μάκη! Βίντεο! Η προσπάθεια αν μείνει κρυφό κάτι που δεν μπορούσε να μείνει ήταν τόσο έντονες ώστε όλοι η σόου μπιζ γνώριζε πως ενώ βρίσκονταν σε γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, είχε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, επί μήνες.

Ελένη Μενεγάκη: Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΟΝΗΡΙΕΣ στην ΚΟΥΖΙΝΑ με τον Μάκη! Βίντεο!

Ήταν κοινό μυστικό πως αναμένεται και η είδηση του χωρισμού, αλλά κανείς δεν ήξερε πότε και με ποιον τρόπο!

 

Αναπολούμε ωραίες ανθρώπινες σαν αυτή, επειδή το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με  τον Γιάννη Λάτσιο ήταν το πιο θορυβώδες της 20ετίας! Ήταν μια πολύ βαριά περίοδος για το κανάλι και ο Λάτσιος όσο κι αν ήθελε να κάνει πολυήμερες διακοπές με την οικογένεια του δεν μπορούσε. Εκείνη την εποχή το ζεύγος Κωστόπουλου και το ζεύγος Λάτσιου έκαναν πάρα πολύ στενή παρέα. Είχαν δεθεί και με κουμπαριά αφού βάφτισαν την κόρη τους, έβγαιναν μαζί τα βράδια στη Ράτκα και σε άλλα γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια και αντάλλασσαν συχνά επισκέψεις ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Εκείνο το καλοκαίρι λοιπόν το ζευγάρι πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να πάει μαζί του διακοπές στην Άνδρο.

Εκείνοι, φίλοι με τον Μάκη Παντζόπουλο, είχαν φιλοξενηθεί πολλές φορές στο ξενοδοχείο του, έναν χίπικο παράδεισο όχι μόνο για εκείνους αλλά και για τα παιδιά. Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε να τους ακολουθήσει και όλοι μαζί, γονείς και παιδιά ταξίδεψαν για την Άνδρο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ! Η Ελένη Μενεγάκη οι 3 ΚΑΒΓΑΔΕΣ με τον Μάκη και τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΚΑΡΕ!

Το χρονικό της γνωριμίας και η ρήξη με τον Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη σε φωτό 9 1/2 Εβδομάδες! Πάρε ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ!

Φυσικά, ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχε καμία αντίρρηση να κάνει η οικογένεια του διακοπές χωρίς αυτόν. Άλλωστε είχαν συμφωνήσει ότι μετά την Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη θα πήγαινε με τα παιδιά στο σπίτι του ζεύγους Κωστόπουλου στη Μύκονο κι εκεί θα τη συναντούσε και ο Γιάννης Λάτσιος ξεκινώντας τις δικές του διακοπές.

Κάπως έτσι η Ελένη Μενεγάκη πήγε για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου. Με μεγάλη παρέα, ένα αθώο καλοκαίρι που δεν προμήνυε τίποτα απ’ αυτά που θα συνέβαιναν αργότερα.

Χαμός: Η Ελένη Μενεγάκη με διάφανο φόρεμα και χωρίς εσώρουχο! Προκάλεσε ‘εμφράγματα’

Κανείς δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αν εκείνη τη στιγμή της πρώτης γνωριμίας η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι δυο τους εξέφρασαν τα συναισθήματα τους εκείνο το καλοκαίρι.

Η Μενεγάκη δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε εύκολα για όσα νιώθουν πόσο μάλλον για κάτι τόσο ιδιαίτερο, τόσο προσωπικό και τόσο ευαίσθητο όσο αυτό το θέμα. Πάντως, όλοι φαίνονταν να περνάνε πολύ καλά. Με φωτιές τα βράδια στην παραλία, μπάνια, μαγειρέματα και αυτοσχέδια πάρτι κάτω από τα δέντρα. Μια χαρούμενη παρέα στην οποία συμμετείχαν όλοι οι πελάτες του ξενοδοχείου, συμπτωματικά όλοι φίλοι του Μάκη Παντζόπουλου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ! Η Ελένη Μενεγάκη οι 3 ΚΑΒΓΑΔΕΣ με τον Μάκη και τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΚΑΡΕ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ! Η Ελένη Μενεγάκη οι 3 ΚΑΒΓΑΔΕΣ με τον Μάκη και τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΚΑΡΕ!

Μάλιστα, στην παρέα εκείνη ήταν και η Άντζελα Τράνταλη με τον σύζυγο της Βασίλη Σούλη κι εκεί η Ελένη έμαθε πρώτη φορά για τη σχολή pilates που διατηρεί το ζευγάρι και στην οποία ξεκίνησε να πηγαίνει φέτος. Όλα καλά, όλα χαρούμενα και όλα αθώα. Η Ελένη είχε πάει απλώς διακοπές με τους κουμπάρους της και τα παιδιά της.

Η συνέχεια της ιστορίας είναι περίπου αυτή που έχει καταγραφεί στα περιοδικά. Η Ελένη πήγε μετά την Άνδρο στη Μύκονο, εκεί συναντήθηκε πια με τον Γιάννη Λάτσιο και οι δυο τους αποφάσισαν ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που θα το περνούσαν ως παντρεμένοι κι όσο κι αν έλεγαν στον εαυτό τους ότι θα προσπαθούσαν να δώσουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία στην πραγματικότητα έλεγαν ψέματα. Ο γάμος είχε τελειώσει.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Όταν Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ μπροστά στο φακό του Μαυρομουστακάκη

Το ζεύγος Κωστόπουλου δεν πίστευε στα αυτιά του όταν έμαθαν ότι ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έγιναν ζευγάρι – πρώτη το έμαθε η κουμπάρα της. Πρώτα απ’ όλα δεν φαινόταν να πιστεύουν ότι οι δυο τους θα ταίριαζαν ποτέ, η Ελένη Μενεγάκη έμοιαζε ένα κορίτσι που αναζητούσε την ασφάλεια και όλοι οι φίλοι του Μάκη γνωρίζουν ότι τουλάχιστον μέχρι τότε ο ξενοδόχος από την Άνδρο ήταν πολύ ελεύθερο πνεύμα που δεν θα έμπαινε εύκολα σε μια σοβαρή και ιδιαίτερα δύσκολη- στην προκειμένη περίπτωση- σχέση.

Όπως έχει γραφτεί εκείνη την περίοδο, η κουμπάρα προσπάθησε να βοηθήσει το ζευγάρι Μενεγάκη-Λάτσιου να τα ξαναβρούν και κάπως έτσι, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, ήρθε η ρήξη με την Μενεγάκη με την οποία εξακολουθούν να μην μιλάνε παρόλο που η κουμπάρα είναι πολύ τυπική στις υποχρεώσεις της απέναντι στη βαφτιστήρα της, με τον Πέτρο Κωστόπουλο πάντως να παίρνει θέση υπέρ του Λάτσιου. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η Μενεγάκη σταμάτησε και την παρέα με την Δέσποινα Βανδή, μετά από εκείνο το περίφημο βράδυ που βγήκαν έξω οι τρεις τους για να μιλήσουν και κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά για τον οποίο καμιά τους δεν μίλησε ποτέ.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner