Ελένη Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Μάκη Παντζόπουλο κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα

Ελένη Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Μάκη Παντζόπουλο κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα Η Ελένη μετά το διαζύγιο έφυγε για διακοπές και θέλησε να απομονωθεί λίγο και να ηρεμήσει από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί αλλά και από τον πόνο ενός διαζυγίου.

«Ιστορία μου, Αμαρτία μου» ΟΛΕΣ Οι ΦΟΡΕΣ που ΕΙΔΑΜΕ νυφούλα την Ελένη Μενεγάκη

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010, όταν οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΜΕΣΩ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη της, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ.

ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος…ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ αυτή την φορά! Ο γιος Μενεγάκη – Λάτσιου! Η φωτογραφία που τρέλλανε κόσμο

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν και επισφράγισαν την ευτυχία τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ!