Ελένη Μενεγάκη: Η… ρετρό φωτογραφία και τα απίστευτα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη!

Ελένη Μενεγάκη: Η… ρετρό φωτογραφία και τα απίστευτα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη! Πίσω στις εποχές της τηλεοπτικής αθωότητας, στις εποχές που κυριαρχούσε ρομαντισμός ακόμα και στο δύσκολο κι άκρως ανταγωνιστικό μαγικό, κόσμο της μικρής μας οθόνης, μας γύρισε σήμερα μία φωτογραφία… ρετρό της Ελένης Μενεγάκη.

Μία φωτογραφία από εκείνες τις εποχές που όλοι θα θυμόμαστε με μία γλυκιά νοσταλγία, γιατί όλα έμοιαζαν και ήταν, πιο ξένοιαστα, πιο αγαπησιάρικα, πιο ευτυχισμένα.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ…

Μία φωτογραφία από εκείνες τις εποχές που και η Ελένη με τους συνεργάτες της, αλλά κι εγώ κι όλη φυσικά η δική μου… “σειρά” στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάναμε τα πρώτα μας βήματα και τα όνειρα που είχαμε ήταν πολλά… Όνειρα που κάποια από αυτά έγιναν πραγματικότητα και κάποια άλλα; Έμειναν πιο πίσω, αλλά να σου πω κάτι λατρεμένη; Ποτέ δεν είναι αργά! Γι ΄αυτό και ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπεις τα όνειρά σου, όσο τρελά κι αν αρχίσουν να σου φαίνονται.

Η φωτογραφία που άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα στα social-media μετά από ανάρτηση του Valentino είναι η παρακάτω:

Σε αυτό το “κλικ” ,λοιπόν, βλέπουμε την “βασίλισσα” Ελένη μαζί με τους τότε στενούς συνεργάτες της. Η Ελένη στο… θρόνο της και γύρω της είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Στέφανος Κόκκαλης ,η Μπέλα Κυδωνάκη, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Μάνος Μαγιάτης και ο Valentino.

Μία φωτογραφία την οποία έσπευσε να σχολιάσει η Κατερίνα με το γνωστό, απολαυστικό της τρόπο, γράφοντας χαρακτηριστικά: “…1821 λίγο πριν την μάχη! Ω θεοίιιιιιιι…”

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ!

Μία ομάδα ανθρώπων η οποία έμεινε δίπλα στην “Απόλυτη” για πάρα πολλά χρόνια, την στήριξε με πάθος και εντιμότητα και εννοείται πως κι εκείνη τους στήριξε με πάθος και μαζί έκαναν τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, πετυχαίνοντας επιδόσεις που ζαλίζουν και που φυσικά έγραψαν ιστορία.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ Η ΕΦΗΒΕΙΑ! Η “ΛΑΧΤΑΡΑ” ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΤΣΙΟΥ

Γιατί ακόμα και η Ελένη να είσαι, χρειάζεσαι μία καλή παρέα για να υπάρξεις μπροστά από το γυαλί. Μία παρέα που να είναι εκεί για σένα… Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Μία παρέα που να σε… σηκώνει στα χέρια, αλλά και που να ξέρεις ότι μπορεί να είναι το… backup σου!

Μόνος του κανείς δεν μπορεί να υπάρξει ούτε στο… Παράδεισο, πόσο μάλλον στη τηλεόραση. Και φέτος που η Ελένη δεν είχε αρχικά τηλεοπτική παρέα κάθε μέρα στον Alpha και στην συνέχεια δεν είχε και δεν έχει την σωστή παρέα δίπλα της, το πλήρωσε ακριβά στους πίνακες τηλεθέασης!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: