freegossip.gr viewstar tv Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: “Η ζωή, μπορεί να είναι τα πάντα, και αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου”

H Ελένη Μενεγάκη, χαμογελά συχνά. Πολύ συχνά όταν βρίσκεται μπροστά από την κάμερα. Κι όμως! Ενώ θέλει και προσπαθεί να δείχνει χαλαρή, εύκολα της βγαίνει μια τσίτα και μια τσατίλα. Το ίδιο καισ τις συνεντεύξεις της. Και μπορεί η συνέντευξη ούτως ή άλλως να είναι κάτι καθαρά εγωιστικό, αλλά δεν είναι και ωραίο αν το βλέπεις! όχι με τον τρόπο που έχουν μάθει να το κάνουν!

Ελένη Μενεγάκη: “Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα, και αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου. Δεν μπορείς να διαβάζεις τα λεγόμενα ανθρώπων που βγάζουν μόνο παράπονο και νεύρα, που δίνουν συνέντευξη μόνο για να πουν πόσο τέλειοι είναι εκείνοι και πόσο απαράδεκτοι οι άλλοι.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΟΤΑΝ Η… ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ!

Πες κι ένα ευχαριστώ για όσα σου έχει φέρει η ζωή. Μίλησε γι αυτά μια φορά. Μπορείς;

Αυτό το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου. Ναι, να καταλάβω το κυνήγι στην αρχή της σχέσης μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια, γιατί να συνεχίζεται ακόμη; Είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει και ποτέ δεν θα τα μάθει διεξοδικά. Τουλάχιστον όχι από μένα.

Σε μια εποχή που όλοι μιλούν για τους άλλους, επιλέγω να σιωπώ. Θα αρκεστώ να πω ότι έχω στο παρελθόν εκβιαστεί από φωτογράφους πως ή θα φωτογραφηθούμε ή θα περάσουμε από αυτόφωρο παραμονές γιορτών, επειδή υποτίθεται ότι τους εξύβρισα. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ NIPPLE FREE ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΠΙΚΙΝΙ!

Πως και αποφάσισε να κα΄νει τον παπαράτσο του εαυτού της;

“Οι φωτογράφοι, ξέρετε, έχουν πάρει τη θέση μου ακόμα και στην παραλία. Κάθονται δίπλα μου, αστειεύονται, γελάνε. “Μα γιατί με διώχνετε από το μέρος μου;” θα ήθελα να τους ρωτήσω. Αναγκάζομαι να εγκαταλείπω εγώ πλέον τα Άχλα, για να αναπνεύσω ελεύθερα… Γιατί θα πρέπει κάθε, μα κάθε Σαββατοκύριακο να καταστρέφουν το ησυχαστήριό μου στην Άνδρο; Αποδέχθηκα το κυνήγι στην Αθήνα, αλλά γιατί να το υφίσταμαι κι εκεί, στα Άχλα; Και ναι, κάπως έτσι έγινα ο paparazzo του εαυτού μου.”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Ναι, όντως, μοιράστηκα στιγμιότυπα με τα παιδιά μου απέναντι στο φακό των φωτογράφων στο παρελθόν. Έκανα λάθος. Το παραδέχομαι. Αυτό, λοιπόν, θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου;”

Πες το μ΄ένα φιλί. Μπορείς; Δεν μπορώ!

“Κάνω πλέον όλα εκείνα, που ποτέ δεν είχα ζήσει. Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα, και αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου. Ευτυχία είναι να ξυπνάς το πρωί και να σου χαμογελούν ο άνθρωπός σου και τα παιδιά σου… Δεν θέλω να χάνω ούτε ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή με ανθρώπους που δεν με αφορούν, ούτε να τους χαρίζω το χαμόγελό μου.

Έχασα πολλά λεπτά από τη δική μου ζωή κάνοντας πράγματα, παντελώς αδιάφορα, που δεν μου πήγαιναν.

Ναι, έκανα συμβιβασμούς, αλλά δεν μπορώ πλέον. Έτσι κι αλλιώς, η ελευθερία δεν αγοράζεται. Δεν είμαι πια η ίδια γυναίκα, ούτε βλέπω τα πράγματα με τα ίδια μάτια”, είπε και συμπλήρωσε: “Τα παιδιά μου δεν θέλω να ζουν μονάχα σε ένα όμορφο σπίτι και να πηγαίνουν σε ένα καλό σχολείο. Θέλω να “ρουφήξουν” τη φύση, τη θάλασσα, να έρθουν σε επαφή με τα ζωάκια. Θέλω να δουν μέσα από τα δικά μου μάτια. Να γνωρίσουν όλα αυτά που αγάπησα”.

Το πέρασμα του χρόνου και οι ατέλειες

“Ποτέ δεν είχα ανασφάλεια για τις ατέλειές μου, τις οποίες ούτε μια στιγμή δεν προσπάθησα να κρύψω. Το αντίθετο. Αυτοκανιβαλίζομαι και διακωμωδώ τις ατέλειές μου. Πολλές φορές έχω επαναλάβει πως δεν ακούω καλά, ενώ τελευταία γελάω και με το γεγονός ότι… με “επισκέφτηκε’ η πρεσβυωπία”, εξομολογήθηκε.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button