<

Ελένη Μενεγάκη ηλικία: ”Όταν ΒΛΕΠΩ φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ μελαγχολώ! Έχουμε ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ” Comments Off on Ελένη Μενεγάκη ηλικία: ”Όταν ΒΛΕΠΩ φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ μελαγχολώ! Έχουμε ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ”

Ελένη Μενεγάκη ηλικία: ”Όταν ΒΛΕΠΩ φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ μελαγχολώ! Έχουμε ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ” Comments Off on Ελένη Μενεγάκη ηλικία: ”Όταν ΒΛΕΠΩ φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ μελαγχολώ! Έχουμε ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ”

Ελένη Μενεγάκη ηλικία: ”Όταν ΒΛΕΠΩ φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ μελαγχολώ! Έχουμε ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ” Ελένη Μενεγάκη είναι από τις λίγες περιπτώσεις, πως όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει!

Η παρουσιάστρια περιποιείται τον εαυτό της και έτσι, “μικροδείχνει” με αποτέλεσμα να μην φαντάζεσαι ποια είναι η πραγματική ηλικία της.

Χριστίνα Μπόμπα βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Όπως γνωστοποιήθηκε και μέσα από αναρτήσεις της, και με τα κεράκια της τούρτας της που μας έδειξε από το μίνι – πάρτυ για τα φετινά γενέθλια της, η “ωραία Ελένη” διανύει την 6η δεκαετίας της ζωής της.

Μαμά! Η Ελένη Μενεγάκη ΝΕΑ σε ηλικία και ΑΒΑΦΗ!

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε το 1969 και είναι 51 ετών! Έτσι για την ιστορία, στην ίδια ηλικία με διαφορά 9 μηνών βρίσκεται και ο Μάκης Παντζόπουλος και μάλλον αυτό είναι το “μυστικό” τους για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

Συζητώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις τηλεοπτικές εκπομπές με τα παιχνίδια που άφησαν εποχή στην ιδιωτική τηλεόραση, η κουβέντα οδηγήθηκε και στη Mega Banca με παρουσιαστή τον Γιώργο Πολυχρονίου και συμπαρουσιάστρια την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Παπαράτσι πάνω στο εκπαιδευτικό βαρκάκι για να πάρει δίπλωμα

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλοντας να πειράξει την γνωστή παρουσιάστρια για την ηλικία της, είπε:”Ήμουν πέντε χρονών όταν το παρακολουθούσα”, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι προβλήθηκε το 1984. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε στα πειράγματα τους με χιούμορ λέογοντας: “Α, να χαθείτε, τότε πήγαινα σχολείο”, συμληρώνοντας ότι το γνωστό τηλεπαιχνίδι προβλήθηκε το 1993.

 

 

Previous ArticleNext Article

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Comments Off on Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Τι ξαφνικό – όπως δυστυχώς συμβαίνει τόσο συχνά πια – προέκυψε για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια της με τον μεγάλο εχθρό!!! Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​

 

Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​
Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

 

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​

 

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​

Νικολέττα Ράλλη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.

​Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​

 

Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​

 

Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​
Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​

 

Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​

Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​

Βίκυ Καγιά βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές