Hit enter after type your search item
img

Ελένη Μενεγάκη: Καλείται να καταβάλει στον Γιάννη Λάτσιο το ποσό 1.011.133,40 ευρώ!

/
/

Ελένη Μενεγάκη: Καλείται να καταβάλει στον Γιάννη Λάτσιο το ποσό 1.011.133,40 ευρώ! Αυτούσια αποσπάσματα αγωγών και εφέσεων μεταξύ Γιάννη Λάτσιου – Ελένης Μενεγάκη φιλοξενεί το FULL LIFE Ιουλίου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.

Ελένη Μενεγάκη: Μαντήλα, μαντηλάκι, σακούλα, σακουλάκι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Full αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού παρουσιάζουν τα υπέρογκα οικονομικά μεγέθη του ζευγαριού.
Αναλυτικοί πίνακες περιγράφουν από το 2001 και μέχρι σήμερα τα ακριβή χρυσά συμβόλαια τόσο της Μενεγάκη όσο και του Λάτσιου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κέρδη της εταιρίας της Ελένης Μενεγάκη, με τη μητέρα της παρουσιάστριας, που κατέχει το 40%, να εμφανίζει καθαρά κέρδη 584.000 ευρώ τον χρόνο!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!…ΚΑΝΑΛΙ

Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κυρίως από χορηγούς, ανέρχονται σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Γιάννης Λάτσιος, λίγο πριν χάσει το όποιο δικαίωμά του από τον νόμο, προχώρησε σε αγωγές κατά της πρώην συντρόφου του, διεκδικώντας μερίδιο από την κοινή περιουσία που δημιούργησαν. Με την από 11-2-2013 αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητούσε από την Ελένη Μενεγάκη να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ! Περίπου δυόμισι χρόνια αργότερα, η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον Γιάννη Λάτσιο.

Σύμφωνα με το FULL LIFE η παρουσιάστρια καλείται να του καταβάλει ποσό 1.011.133,40 ευρώ! Η Ελένη Μενεγάκη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η αποδοχή της ως άνω απόφασης θα προκαλέσει αφόρητες συνέπειες σε βάρος εμού και των τέκνων μου, οδηγώντας μας σε πλήρη οικονομική καταστροφή!». Η Ελένη, ωστόσο, μπορεί να έχασε την πρώτη μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο!…

«Όταν γνωρίστηκα με τον Λάτσιο, εγώ ήδη ήμουν φτασμένη παρουσιάστρια. Αυτός ήταν ένας απλός υπάλληλος. Στην πορεία, εξαπλασίασαν τον μισθό του μόνο και μόνο για να έχουν εμένα!». Κι αυτός είναι ένας μόνος ισχυρισμός της Ελένης Μενεγάκη στην έφεσή της. Διαβάζοντας προσεκτικά την πολυσέλιδη έφεση της παρουσιάστριας, διαπιστώνει κανείς διά γυμνού οφθαλμού ότι οι σχέσεις πλέον των δυο έχουν διαταραχθεί όσο δεν παίρνει άλλο.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Μαζί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που και οι δυο πλευρές έτρεμαν στην ιδέα μη διαρρεύσουν στον Τύπο οι εκατέρωθεν αγωγές τους. Κι αυτό όχι τόσο για τη μεταξύ τους αντιπαλότητα με εκατέρωθεν ύβρεις, κυρίως για τα επιχειρηματικά τους όπλα, που δεν ήταν άλλα από τα οικονομικά τους μεγέθη. Σε πολλά σημεία μάλιστα της έφεσης, η Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου να απαξιώσει τα επιχειρήματα Λάτσιου, μιλά για τον πρώην σύζυγό της με τον πλέον ποταπό τρόπο, ταπεινώνοντας ακόμα και την πατρική του υπόσταση.

[…Η μητέρα μου συγκατοικούσε με εμένα και τον εφεσίβλητο, προσφέροντας, μαζί με εμένα, καθημερινώς υπηρεσίες σχετικά με την επίβλεψη και φροντίδα των παιδιών μας, τη διαχείριση της οικίας μας και τη φροντίδα (μαγείρεμα κ.λπ.) του φαγητού μας. Η μητέρα μου προσέφερε τις ως άνω καθημερινές υπηρεσίες της για χάρη μου αμισθί. Καθόλη τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσης λοιπόν,

παραλλήλως με την εξωοικιακή μου εργασία, ασχολούμουν προσωπικώς, με τη βοήθεια και της μητέρας μου,

με την κάλυψη των οικογενειακών μας αναγκών.

ΑΓΩΓΕΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΣΟΚ! ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ.

Ήτοι, με τη βοήθεια και της μητέρας μου, αγόραζα τα τρόφιμα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης της οικογενείας μου

(από υπεραγορές και λαϊκές αγορές), παρασκευάζαμε το καθημερινό φαγητό μας, αγοράζαμε τα είδη ένδυσης του αντιδίκου και των παιδιών μας,

επέλεγα τα σχολεία και τις εξωσχολικές δραστηριότητες των τέκνων μας.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :