Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη ΚΟΛΑΣΗ: ΝΕΟ ΘΕΡΜΟ επεισόδιο με Alpha!

/
/
img

Ελένη Μενεγάκη ΚΟΛΑΣΗ: ΝΕΟ ΘΕΡΜΟ επεισόδιο με Alpha! Το λάδι στη φωτιά και η όχι τόσο ώριμη αντίδραση από πλευρά καναλιού να δείξει την…τσατίλα του με τη Μενεγάκη και έτσι να δημιούργησει ερωτηματικά από που προκύπτει αλλά κυρίως να δίνει…πόντοςυ στην παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκανε το λάθος να εκδηλωθεί δημόσια για τις όποιες διαφορές – έως και κόντρες προέκυψαν πριν και μετά τη λύση της συνεργασίας μετον Alpha. Το βάρος πέφτει στην συνήθη λάθος συνήθεια πολλων καναλιών να “κόβουν” τους παρουσιαστές από το πρόγραμμα τους, δείχνοντα έτσι, τι; Αναρωτηθείτε!

Ελένη Μενεγάκη: Ο Alpha «κατέβασε» όλες τις εκπομπές της Ελένης Μεναγάκη από το επίσημο site του σταθμού

Τι επαθε ας πούμε η Ελένη Μενεγάκη που δεν πήγε κάμερα του Alpha στην εκδήλωση; Απεναντίας της έκαναν δώρο από του πουθενά. Εκέι που η Ελένη θα συζητιόταν “τόσο” τελικά συζητιέται “τόσο” επί “τόσο”.
Να θυμίσουμε πως όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση.

Tώρα, μπαίνοντας στο link βγαίνει το μήνυμα «Η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί».
Αυτή η κίνηση φουντώνει τις φήμες γύρω από το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha!

Να θυμίσουμε πως όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση.
Tώρα, μπαίνοντας στο link βγαίνει το μήνυμα «Η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί».
Αυτή η κίνηση φουντώνει τις φήμες γύρω από το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha!

Outlander η Ελένη Μενεγάκη: Σαν τουρίστρια γυρνάει όλη την χώρα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και στη φωταγώγησή του για την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού και ήταν όλα τα κανάλια εκεί για να καλύψουν το γεγονός, όμως απουσίαζε ο Alpha!Η αγαπημένη παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Alpha από τους δημοσιογράφους είχε πει:

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Αυτά ΤΡΩΓΑΜΕ και ΧΑΣΑΜΕ τα…ΣΩΣΙΒΙΑ στη μέση σε δυο βδομάδες

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».

ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ…

Σε πρόσφατη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για την απουσία των εκπομπών της από το site του Alpha.
Έδωσε μια απάντηση η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού δεν είναι και πολύ καλές.

«Δεν χρειάζεται απάντηση… Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

  1. ΜΗΤΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ; ΥΣΤΕΡΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ. ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ. ΤΗΝ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΦΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΣΑΧΛΑ ΕΙΝΑΙ.

  2. όλα αυτα τα άρθρα είναι γιατι το Λενιώ ζορίζεται στο σπιτι και τα εκατομμύρια φραγκα μειώνονται… Στεναχωρια….

  3. Σιγά που θα της στρωνσνε και κόκκινο χαλί στον άλφα με την τηλεθέαση να βρίσκεται στο 10 με 11,άσε που στη ηλικία των 50 φεύγα δεν επενδύει κανένα κανάλι πάνω σου εκτός και αν είσαι δημοσιογράφος παρουσιαστης με πολλές ώρες πτήσης, τωρα να βλέπεις μια θεία νσ κάνει ναζάκια και να πσιζει με τον φακό και να γλύφει το παγωτό δεν είναι σαν θέαμα ότι καλύτερο

  4. Ναι έκανε 10%τηλεθεαση και βρέθηκε και καλά τηλεθεατρια να θέλει να δει εκπομπή της Ελένης από το παρελθόν!! Το πιστέψαμε! Βαλτη λέγεται στο χωριό μου…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :