Ελένη Μενεγάκη: Με …φονικό ΟΠΛΟ στο χέρι! Ετοιμη για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των … ΑΧΙΝΩΝ
Ελένη Μενεγάκη: Με …φονικό ΟΠΛΟ στο χέρι! Ετοιμη για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των … ΑΧΙΝΩΝ Με μια… γαβάθα αχινούς ανάμεσα στα πόδια και ένα ποτήρι κρασί, αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη την Νάξο, όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες για την εκπομπή της.
«Τα τυχερά μας!!! Πεθαίνωωωω… μυρίζουν θάλασσα!», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής και πόζαρε με τους αχινούς ανάμεσα στα πόδια, έχοντας στο χέρι το ειδικό εργαλείο για το άνοιγμά τους.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΑΒΑΦΗ, ΜΕ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ, ΚΙΛΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
Λίγο αργότερα, «ανέβασε» ακόμα μία φωτογραφία και αποχαιρέτησε το όμορφο νησί γράφοντας: «σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά! Κλαίω που θα φύγω… η καρδιά μου θα είναι μαζί σας… στην Νάξο!».Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να πήγε στην όμορφη Νάξο για δουλειά αλλά πλέον το ταξίδι της, έχει εξελιχθεί σε …σούπερ διακοπές!
Η παρουσιάστρια έχει πιο πολλά κέφια από ποτέ, περνάει υπέροχα στο νησί και άρχισε από νωρίς το πρωί να μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες της από τις μαγικές στιγμές που ζει εκεί! Και μπορεί να μην θέλει να μας δείχνει στο Instagram τον αγαπημένο της σύντροφο Μάκη Παντζόπουλο αλλά τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο η παρουσιάστρια δεν την κρύβει!


Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να σχολιάσετε.