Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: Με την κοιλιά ΤΟΥΡΛΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ για την ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της

/
/
img

Ελένη Μενεγάκη: Με την κοιλιά ΤΟΥΡΛΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ για την ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της Mπορεί η Ελένη Μενεγάκη να συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το αν είναι έγκυος η όχι αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιοεύουν σήμερα τα περιοδικά Hello και ΟΚ, δείχνουν πως η εγκυμοσύνη της προχωρά.

“Το να βλέπεις την Ελένη Μενεγάκη να λυγίζει μπροστά σου, αισθάνθηκα κάπως”

Το “μυστικό” που δεν είναι εδώ και πολύ καιρό μυστικό, προδίδει και το μωβ μάξι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Ελένη το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της και φυσικά τη φουσκωμένη κοιλιά της

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 51

Όπως γράφει το περιοδικό Hello, αυτό που απασχολεί έντονα την παρουσιάστρια αυτή την περίοδο

είναι επίλυση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο

και την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε ξανά για αυτό το λόγο τον δικηγόρο της.

Ελένη Μενεγάκη Με την κοιλιά ΤΟΥΡΛΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ για την ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της Ελένη Μενεγάκη Με την κοιλιά ΤΟΥΡΛΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ για την ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της Ελένη Μενεγάκη Με την κοιλιά ΤΟΥΡΛΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ για την ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

37 Comments

 1. Καλημέρα βρε εγκυμονούσο Ελενάκι μου! Τι μου κάνεις βρε καρδούλα μου; Πώς πάει η κοιλίτσα σου κουκλίτσα μου φουσκώνει; Βρε το κερατούκλη το Μαθιό το έκανε πάλι το θαύμα του.

 2. Ελένη τίνος είναι το παιδί; Και μη μου πείς ότι είναι του Μαθιού γιατί θα σου κάνω μήνυση μωρή πρόστυχη ξεδιάντροπη και ύπουλη μιχαλίδα!

 3. Δεν είναι έγκυος το λενιώ. Αυτός ο τεράστιος κοίλιδος της Μενέγως πρέπει να είναι ψεύτικος. Για πειραγμένο φωτομοντάζ από την κουφάλα το ΜΜ μου μυρίζει.

  • Τίποτα δεν πείραξε αυτη η κουφάλα, τώρα που δεν δουλεύει τρώει λίγο παραπάνω. Τσιμπολογαει συνέχεια, καθώς θα έλεγε κι η ίδια. Για σου ρε Ελένη, ψυχολογία…

 4. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελενίτσας, είναι ο ορισμός της γλύκας, και το μακρύ γλυκό παλαμάρι του Μαθιού, είναι τρέλα είναι μέλι είναι σαν τιραμισού! Τριαλαλά τριαλαλό να το ξεχάσω δε μπορώ!

 5. Ρε πούστη μου αυτό της όμορφης Ελένης μας δεν είναι κοιλιά, ο Όλυμπος και ο Κίσσαβος είναι ενσωματωμένοι. Ο Ψηλορείτης λείπει από το κοιλίτσα της Ελενάρας μας για να δέσει το γλυκό.

 6. Πω ρε μεγάλε! Πώς μεγάλωσε έτσι η κοιλίτσα της Ελενίτσας μας. Ρε αυτή πρέπει να έχει δίδυμα. Τι τεράστιος κοίλαρος είναι αυτός ρε δικέ μου! Ρε Μαθιό, δε μας τα είπες αυτά. Βλέπω το δουλεύεις καλά το τριχωτό το εργαλείο ρε μπαγασάκο! Δώσε λίγο σπόρο και σε εμάς τις άτεκνες ρε τσιγκουνοτσιφουταρά Μανθαίέ!

 7. Ναι αυτή ακριβώς είναι “Απορία μου” η Μιζεράκη αυτοπροσώπως και αυτοβούλως. Για αυτό μην κάνεις το λάθος “Απορία μου” και την πιάσεις από την μύτη γιατί θα σου μείνει η μισή στην χέρα. Αυτό το κακορίζικο το ΣτελλοΜιζεριό είναι πλαστικό και ψεύτικο από κορφή μέχρι το προκάτ κρεμαστό κωλ@ράκι της.

 8. Αυτά βλέπω και αμα με πιάσεις απο την μύτη είμαι να σκάσω. Το γριολενιώ να γεννοβολάει σαν τον ασβό και τον άρκαλο, και βλέπεις άλλες κοπέλες πιο νέες και πιο όμορφες από την ξανθιά γριέντζο και δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα παιδί όταν ανοίγουν τα ποδάρια τους στους διάφορους αναρχοάπλυτους επιβήτορες.

 9. Αμάν ρε συ Ελένη πάλι έγκυος; Τον φουκαρά τον Μαθιό σου δεν τον λυπάσαι τον δύστυχο; Του ρούφηξες το μεδούλι του ανθρώπου. Φτάνει πια μωρή λυσσάρα! Πέντε παιδιά τι θα τα κάνεις ρε συ λενιώ, συλλογή η τουρσί;

 10. Αχ ρε συ Θεονύμφη μου και να ήξερες πόσο πολύ ντρέπομαι. Χρόνια μετά θυμάμαι του φόβους μου και τις ενοχές μου όταν πηδούσα χωρίς ίχνος σάλιου τις μικρές αγαπημένες ξαδερφούλες μου στο χωριό μέσα στο στάβλο με τις αγελάδες και χαμογελάω καμιά φορά μηχανικά με πόνο ψυχής και θλίψης. Σκέφτομαι πως από μια απρόσμενη και απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη της πιο μεγάλης μου ξαδερφούλας έμαθα πολλά πράγματα τα οποία έχουν καθορίσει και έχουν στιγματίσει την ξεδιάντροπη άθλια ζωή μου: Νομίζω ρε Θεονύμφη μου ότι δεν μου αξίζει να ζώ ανάμεσά σας. Πήδηξα ασάλιωτα όλες μου τις ξαδερφούλες και την μιά την πιο μεγάλη την άφησα έγκυος. Η αυτοκτονία ίσως και να με λυτρώσει, αλλά δεν τολμώ γιατί είμαι ένα δειλό σεξιστικό ακατέργαστο καθίκι!

 11. Ρε παπάρα Νώντα//Τσώντα τι μ@λακίες κάθεσαι και λές στην Αρχοντούλα μας; Μερικές φορές ρε καραβλαχάκο Νώντα μου επιβάλλεται που λέει και ο άρχοντας ο νότης μας να αλλάζουμε τις ζωές μας με διαφορετικούς συντρόφους καπατουμάδες πηδώντας τους πάνω στα ξένα κρεβάτια της ηδονής χωρίς φραγμούς και ενοχές, και άλλες φορές η ίδια η πουτάνα η ζωή αλλάζει εμάς και μας παρτουζάρει τα άβγαλτα ανυποψίαστα ποπουδάκια μος πάνω σε πετσικαρισμένες ντιβανοκασέλες της τζούφιας γλίσχρας ανοχής. Οι μεγαλύτερες αλλαγές και οι μεγαλύτερες πιπόκωλιές στην ζωή μας συμβαίνουν συνήθως όταν δεν τις περιμένουμε .

 12. Βρε Αρχοντούλα μου δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην ζωή μας. Τι κι αν είναι το παιδί σας του κουμπάρου σας! Στα αρχίδια σου Αρχοντούλα μου! Αν μοιάζει το παιδί στην μούρη του μπούλη του άντρα σου νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτος πρόβλημα. Απλά Αρχοντούλα μου όλα αυτά τα αλλαξοκώλια που έκανες με τον κουμπάρο σου και προσεχώς αυτά που θα κάνεις με το κουνιάδο και το γκαραζότεκνο τον γείτονά σου είναι οι διαφορετικές επιλογές που κάνουμε και απλά τις στηρίζουμε με λύσσα και συνεχίζουμε την γαμάτη την ζωή μας.

 13. Και σε μένα ρε παιδιά πριν λίγα χρόνια στην ζωή μου μας προέκυψε με τον μπούλη τον άντρα μου μια απρόσμενη εγκυμοσύνη όπως καλή ώρα τώρα αυτή της Νονάς Ελενίτσας μας. Οι πρώτες μας σκέψεις με τον χοντροβαρέλα τον καράφλα τον άντρα μου ήταν φόβος, άγχος αγωνία και τζούφιες κλανίτσες στα κρυφά και στα μουλωχτά που και που. Πάντα αναρωτιόμουν αν ήταν δικό του το παιδί η του κουμπάρου μας του Σήφακα, κι αν θα μπορώ εγω να μεγαλώσω ένα παιδί μούλικο αν είμαι έτοιμη να κάνω και άλλο ένα με τον κουνιάδο μου τον Μανούσο που είναι και πολύ «φορτώγκας», αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω η μήπως είμαι πολύ μικρή και άπειρη για να κάνω μαναφούκια και ξεπέτες κρυφά απο τον άντρα μου και κολώνα του σπιτιού μου. Και είχα τόσα πολλά πρόστυχα πράγματα να κάνω με τον παιδαρά τον γειτονά μου που έχει και κάτι χερούκλες σαν μέγγενες ο κερατάς!

 14. Κουράγιο Ελενίτσα μου! Μαζί θα το ξεπεράσουμε χαρά μου! Πορδίτσες πρηξίματα και διάρροιες όλος ο κόσμος έχει βρε καρδούλα μου. Σερμός και επιδημία είναι, πέστο και του παιδαρά του Μαθιού να μην ανησυχεί.

 15. Παιδιά ο Αυτιάς δεν λέει μ@λακίες. Ο Αυτίας κάνει πάντα έγκυρο ρεπορτάζ. Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Εάν η διάρροια της Ελενίτσας αποτελεί αποτέλεσμα λοίμωξης/μόλυνσης από παθογόνους μικροοργανισμούς απο το άπλυτο ξεπλατσαρωμένο τεράστιο τσουτσούναρο του Μαθιού της, ενδέχεται να συνυπάρχει και ο κίτρινος πυρετός. Ωστόσο, καθώς οποιαδήποτε μόλυνση από παθογόνα βακτήρια απο άπλυτες μαλαπέρδες ενδέχεται να επηρεάσει την υγεία και ανάπτυξη του βρέφους της Ελενίτσας, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει η νέα μητέρα Ελενάρα με τα πέντε παιδιά (λίαν συντόμως και όσο νούπω) να συμβουλευτεί πάραυτα το γυναικολόγο της. Απο εχθές έπρεπε να είχε γίνει αυτό, αύριο ίσως και να είναι αργά για το άτυχο λενιώ μας.

 16. Και γιατί θα πρέπει να μάθω για τις διάρροιες της Ελένης απο τον κοιμισμένο τον χάφτα τον Αυτιά. Εγω δε έχω άποψη και κρίση δηλαδή. Θα πρέπει να με διαφώτιση για τις διάρροιες της Ελένης ο μπουνταλάς ο Αυτιάς ο Γιωργάκης που δεν ξέρει να μοιράσει δυο βουγιών άχυρα! Εγω ξέρω ότι ανάμεσα στις δράσεις των ορμονών της εγκυμοσύνης της λενιώς είναι και η αύξηση της κινητικότητας και της περισταλτικότητας του κωλόεντέρου, γεγονός που μπορεί ακόμα και με τις πιλάτες γιόγκα για αρχάριους που έχει ξεκινήσει ο λέναρος με το κουκλί της τον Μαθιό να της έχει προκαλέσει διάρροια και να την έχει πάει σερπαντίνα την άμοιρη!

 17. Παπαριές λέει ο Γιωργάκης ο Αυτιάς για την εγκυμονούσα την λενιώ. Η διάρροια της Ελένης μπορεί να οφείλεται τόσο στη δράση των ορμονών και των οιστρογόνων που εκκρίνονται φυσιολογικά τώρα στην περίοδο της εγκυμοσύνης της ή και σε κοινά αίτια όπως είναι οι ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις απο το άπλυτο μακρύ τσουτσούνι του χαχανούλη του Μαθιού.

 18. Ο Γιώργος ο Αυτιάς το είπε ξεκάθαρα ότι η διάρροια της φίλης του της Μενέγως Χαρακτηρίζεται από την αύξηση του όγκου και της υδαρότητας της ρόζ ροδελίτσας του πωπού της καθώς και η αύξηση της κινητικότητας του παχύ εντέρου, στοιχεία που μπορεί να δυσκολέψουν μια νέα μητέρα τεσσάρων παιδιών όπως αυτή της λενιώς.

 19. Είπε σήμερα ο Γιώργος ο Αυτιάς για την φίλη του την Ελένη την Μενεγάκη ότι τώρα που το λενιώ είναι έγκυος για πέμπτη φορά, η διάρροια και το τσιλοκοπιό είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που ταλαιπωρεί την φίλη του την Ελένη, η οποία είναι αρκετά συχνή στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο φουκαράς ο Μαθιός έχει τρελαθεί λέει να την σηκώνει στους ώμους του και να την τρέχει συνέχεια στην τουαλέτα.

 20. Φαίη κοπέλα μου εσυ είσαι πολύ άδικη με την Ελένη μας και το ξέρεις παρόλο που δεν θες να το παραδεχτείς. Η διαφορά με την αδελφή σου Φαίη μου είναι ότι η Ελένη μας είναι νέα, όμορφη, κομψή, τζιτζάτη, πλούσια με τόνους πετροδόλαρα, και έχει και στο καπάκι τον κέρβερο πηδήκουλα τον Μαθιό της που αυτήν τη στιγμή τυγχάνει να είναι το πιο Καρπερό γκαραζότεκνο όλης της σεξουαλιάρας σόου μπίζ!

 21. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ήμαρτον θεέ μου! Έλεος ρε πούστη μου! Αυτό είναι πολύ άδικο. Η αδελφή μου είναι 30 χρονών θεομούναρος και παλεύει 4 χρόνια να κάνει παιδί με τον πεθερό μου και δεν μπορεί, και έχεις το σκατολενιώ 55 χρονών και βάλε και μου γεννοβολάει σαν την κουνέλα μη χέσω!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :