Ελένη Μενεγάκη! Μετα τον Λιάγκα και η Σκορδά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ”έκανε κακό στη δική της εικόνα” Η Φαίη Σκορδά κατά την τοποθέτησή της για το θέμα Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος, ανέφερε τα εξής: «Γι’ αυτά τα 7 δευτερόλεπτα εξήγηση δεν μπορώ να βρω.

Φαίη Σκορδά: Οριστικά εκτός ΑΝΤ1

Τόση ώρα δεν συζητάμε γιατί μια γυναίκα με τέτοια εμπειρία που είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που ακόμα και μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της δεν έχει πειράξει κανέναν για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Φαίη Σκορδά: Κι όμως, έπαιξε την… Φαίη Σκορδά στα Νούμερα

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Είναι τυχαίο ή έφυγε γιατί ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι έπαθαν σοκ, δεν το περίμεναν. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία επαγγελματική η Μενεγάκη στο ζωντανό να κάτσει εκεί; Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει αυτό θα σχολιαστεί και ότι θα αφήσει αυτή την εντύπωση. Πώς είναι δυνατόν να το κάνει; Εκείνη την ώρα αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα, γιατί φαίνεται στην εκπομπή της ότι τα παρατάει και φεύγει».

Ελένη Μενεγάκη! Μετα τον Λιάγκα και η Σκορδά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ''έκανε κακό στη δική της εικόνα''
Ελένη Μενεγάκη! Μετα τον Λιάγκα και η Σκορδά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ”έκανε κακό στη δική της εικόνα”

Φαίη Σκορδά ΕΚΠΟΜΠΗ! Πρεμιέρα με ΕΞΩΔΙΚΑ

«Η εκπομπή είναι της Ελένης και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη, είναι δικές της επιλογές, δεν ανέχεται με το ζόρι κάποιον. Αυτά τα 7 δευτερόλεπτα δεν τα καταλαβαίνω. Αυτό που φεύγει από το πλάνο είναι μια στιγμή που κατά τη γνώμη μου δεν είναι ωραία. Τις εκπομπές δεν τις κάνουμε για τον εαυτό μας, τις κάνουμε για τον κόσμο», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :