Ελένη Μενεγάκη: Μην της μιλάτε για τηλεθέαση και πλαστικές επεμβάσεις στο σώμα. Φορά το μαγιό, το τρυπητό καπέλο και σηκώνει την πατούσα στον παπαράτσο!…χωρίς ρετούς

7

Μην της μιλάτε για τηλεθέαση και πλαστικές επεμβάσεις. Φορά το μαγιό, το τρυπητό καπέλο και σηκώνει την πατούσα στον παπαράτσο!…χωρίς ρετούς.
Έχει μάθει από σκοπέλους.Το 8,7% στα νούμερα τηλεθέασης, θα είναι σε λίγες μέρες μια ανάμνηση. Η Μενεγάκη θα τραβήξει ξανά στον δρόμο της απόλυτης επιτυχίας. Των εξωφύλλων!

Άλλο θέμα που σας απασχολεί και το αναφέρουμε με αφορμή τις φωτό με μαγιό, είναι η δίαιτα της.

Την ώρα που ήταν στην κουζίνα της εκπομπής της και προτού παρουσιαστεί η συνταγή της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό και συγκεκριμένα στις γυναίκες τηλεθεάτριές της, μίλησε για τη διατροφή της και αποκάλυψε το μυστικό της.

«Τα κορίτσια με ρωτάνε περί δίαιτας και θέλω να πω δεν υπάρχει μαγική δίαιτα, ένα είναι το μυστικό…. Αν δε μάθεις να μειώσεις τις μερίδες σου, όταν έχεις ξεφύγει λέμε, που στην αρχή θα πεινάσεις γιατί το στομάχι είχε μάθει τα δύο πιάτα, θα μάθει μετά και το ένα… και αργότερα θα μάθει στο ένα πιάτο, όχι όπως το κάνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, λες και δεν υπάρχει αύριο… θα το κάνουμε πιο κανονικό σιγά σιγά, γιατί ούτε το σώμα αντέχει ούτε το πνεύμα… Πόσα να αντέξουμε!», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

  1. ροκι στο άρθρο

    το να διαφωνουμαι δεν ειναι κακο αντιθετως ειναι βαρετο να συμφωνουμε ολοι σε ολα το κακο ειναι η οποιαδηποτε διαφωνεια να καταληγει σε καυγα και ακομη χειροτερα να μπλεκουμε μανες για αυτο μανετα θα ειθελα να σε παρακαλεσω να μην το ξανακανεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος