Ελένη Μενεγάκη: “Ο ΓΙΟΣ σου ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ”! ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ προειδοποίηση στην παρουσιάστρια


Ελένη Μενεγάκη: “Ο ΓΙΟΣ σου ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ”! ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ προειδοποίηση στην παρουσιάστρια. Ο Άγγελος Λάτσιος ακροβατεί σ’ ένα σχοινί στην κυριολεξία. Με όσα αναβάζει στον λογαριασμό του στο instagram κατά καιρούς δείχνει χωρίς υπερβολή ν’ ακροβατεί ανάμεσα στην πρόκληση που φέρνει ακόλουθους και προσοχή και στην κατακραυγή.

Φαίνεται πως αυτό έχει παρατηρηθεί απόλους όσοι ασχολούνται με τα σόσιαλ.

Γι αυτό με τόση ευκολία άκουσε από το στόμα του μάγειρα της η Ελένη Μενεγάκη σχόλιο ακριβώς για όσα αναρτά ο γιος της Άγγελος Λάτσιος! Καταλαβαίνουμε όλοι πως στον αέρα μιας εκπομπής και ειδικά της δικής της εκπομπής, κάτι δείχνει το ότι ο συνεργάτης της δεν έδειξε να μπάινει καν στην διαδικασία να φιλτράρει αυτό που θα πει.

Και ξέρουμε όλοι, πως με το…χαμόγελο λέγονται οι πιο μεγάλες αλήθειες.

Το τι ακούει βέβαια η Ελένη Μενεγάκη από συνεργάτες της έχει να κάνει άμεσα με το κατά πόσο πολύ η ίδια τους βάζει στα προσωπικά της.

Ελένη Μενεγάκη με ΜΑΓΙΟ και ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΗ! Οι top images της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!!!

Όλοι καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πολλών και ιδιαίτερα προσωπικών της ιστοριών. Οικογενειακών ιστοριών. Αισθηματικών ιστοριών.

Προφανώς και αυτό είναι ένα από τα γερά χαρτιά για τηλεθέαση που εδώ κια δεκαετίες χρησιμοποιεί η Βασίλισσα.

Βέβαια, εκείνα που την ενοχλούν και που την κάνουν να νοιώθει άβολα, δεν θέλει, δεν τα αναφέρει, αλλά είναι τόσα μα τόσα πολλά όλα τα άλλα από την οικογενειακή της ζωή, που σου δίνει στο πιάτο την καθημερινότητα της…ακόμα και όταν πιστεύει το αντίθετο.

‘Χαστούκια’ στην Ελένη Μενεγάκη: “Ο γιος σου θα μπλέξει” “Ο γιος σου θα μπλέξει με αυτά που γράφει online” είπε ο σεφ στην παρουσιάστρια, με αφορμή σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου κάτω από πρόσφατη φωτογραφία της παρουσιάστριας και του Γιώργου Παπακώστα. Στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος αιφνιδίασε την παρουσιάστρια με μία ατάκα για τον γιο της!

Ελένη Μενεγάκη: "Ο ΓΙΟΣ σου ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ"! ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ προειδοποίηση στην παρουσιάστρια
Ελένη Μενεγάκη: “Ο ΓΙΟΣ σου ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ”! ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ προειδοποίηση στην παρουσιάστρια

Απαντώντας η Ελένη Mενεγάκη, αποκάλυψε την αγάπη του Άγγελου Λάτσιου για τη μαγειρική:

“Του αρέσει να μαγειρεύει. Όχι επαγγελματικά. αλλά του κάνει κέφι να φτιάχνει κάποια πράγματα. Και με ρωτάει “Πως το κάνεις αυτό, πως το κάνεις εκείνο;” Του λέω “παιδί μου μπες στα site να δεις”. “Καλά” μου λέει “ξέρω και εγώ να κάνω. Έχω πολύ έμπνευση”.

Του αρέσει το φαγητό. Κάτι θα πάρουν και από μένα. Μάνα τους είμαι”.

Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί. Ο πανέμορφος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ξέρει καλά την τέχνη του…προκαλείν! Το κάνει τόσο ισσοροπημένα που από την μία πάει να σου φύγει μια κραυγή αγωνίας από την άλλη θα πεις πως δεν…τρέχει και τίποτα.

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Το να τον βλέπεις σωριασμένο στο πεζοδρόμιο με φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος και λίγο μετά μια άλλ με ένα νεκρό σκυλί στη μέση του δρόμου επίσης, σε κάνει πρώτα να του αφιερώσεις μερικά δευτερόλεπτα για να αναρωτηθείς, τι θέλει να πει. Σε σένα, σε μένα, στον κόσμο, στην μητέρα του,…

Διαβάστε ακόμα:

Χαμό προκάλεσε ο Άγγελος Λάτσιος με την ανάρτηση που έκανε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό διότι ανέβασε μια πιπεράτη φωτογραφία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία του, χωρίς βέβαια να φαίνονται επίμαχα σημεία, ωστόσο, ακόμα κι έτσι οι αντιδράσεις ήταν αρκετές.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι ”Με στεναχωρούν”

Κάποιοι σχολίασαν θετικά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ υπήρξαν και αυτοί που μίλησαν απαξιωτικά.

Η ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

 

Του αρέσει το φαγητό. Κάτι θα πάρουν και από μένα. Μάνα τους είμαι”.