Ελένη Μενεγάκη: Οι ΑΓΚΑΛΙΕΣ στους ΑΝΤΡΕΣ της ΖΩΗΣ της

Ελένη Μενεγάκη: Οι ΑΓΚΑΛΙΕΣ στους ΑΝΤΡΕΣ της ΖΩΗΣ της  .To 2001 λίγες μέρες πριν η Ελένη Μενεγάκη παντρευτεί τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο έδωσε συνέντευξη στην Ντέπυ Γκολεμά μιλώντας πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους, το πρώτο βήμα που εκείνη έκανε και τι ήταν εκείνο που την γοήτευσε πάνω του.

 

Ας θυμηθούμε τι έλεγε τότε:

Δεν με διάλεξε εκείνος. Εγώ τον διάλεξα τον Γιάννη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Συνήθως άφηνα να με επιλέγουν. Και αν μου άρεσαν, αν μου πήγαιναν το προχωρούσα.

Τον Γιάννη εγώ τον «έπαιξα πρώτη». Μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση στην δουλειά και εγώ του είπα πως θα σκεφτώ αν πρόκειται να το κάνω, απλά θα έπρεπε να τα πούμε από κοντά και έτσι έγινε. Ελένη Μενεγάκη: Οι ΑΓΚΑΛΙΕΣ στους ΑΝΤΡΕΣ της ΖΩΗΣ της

 

Εγώ κανόνισα το πρώτο ραντεβού ,το δεύτερο, το τρίτο.

Βγαίναμε αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξουμε σε σχέση, αλλά μιλάγαμε πολύ στα τηλέφωνα.

Ήταν πολύ ενδιαφέρον τύπος. Με ερέθισε να τον γνωρίσω. Και μετά μου μπήκε η ιδέα, δεν ήθελα να τον παρατήσω. Λέω «μου κάνει». Ομολογώ πως ήμουν θρασύτατη.

Αν δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση δεν θα ήμασταν μαζί. Είναι τόσο απορροφημένος από την δουλεία που αν εγώ δεν ήμουν λίγο τσαπερδόνα δεν θα φτάναμε στα σκαλιά της εκκλησιάς.

Νομίζω ότι κατάφερα να βγάλω ένα άλλο πρόσωπο στον Γιάννη, πιο χαρούμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε.

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: