Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα…

/
/
img
Σε συνέντευξη που έδωσε για την σχεδόν τριαντάχρονη επιτυχημένη καριέρα της η Ελένη φρόντισε πάλι να μην είναι καθόλου αδιάφορη σε όσα απαντά! Στην ερώτηση για το τι μεσολάβησε και άλλαξε επικοινωνιακή τακτική, εξηγεί:

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα… «Εγώ άλλαξα, μεγάλωσα και όσο μεγαλώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου και εντάξει δεν έκανα και κάνα έγκλημα. Δοκίμαζα έναν τρόπο ζωής με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις δουλειές, καταστάσεις. Δεν έκανα κάτι με πρόγραμμα, ούτε γνώριζα το αποτέλεσμα εκ των προτέρων.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Ηταν να παντρευτούμε και με παρουσίασε στο περιοδικό και στην τηλεόραση’

Στην πρώτη φάση της ζωής μου-αυτή που αποκαλείς υπερέκθεση- έκανα κάποια επικοινωνιακά λάθη. Η δεύτερη φάση νομίζω μου πάει καλύτερα και την ακολουθώ.

Μπορεί σε καμιά δεκαετία να περάσω και τρίτη φάση δεν το ξέρω λέει η Ελένη Μενεγάκη. Μαθαίνω, ελίσσομαι, βλέπω και αλλάζω, όσο αλλάζουν και οι εποχές. Εγώ δεν είχα συμβουλάτορες δίπλα μου, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι σωστό και τι όχι. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα, όμως όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν ανατράπηκαν όλα, ανακάλυψα ότι πλέον δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω άλλο να με βλέπω συνεχώς. Είδα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πια η ίδια Ελένη, δεν είμαι πια στα 30 που παντρεύτηκα» λέει και τονίζει:

«Κάνω ο,τι κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Σωστό, λάθος, λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε οι περισσότεροι, είτε βγαίνω σε φωτογραφίες, είτε περνάω δύσκολες ώρες, είτε θέλω να προστατεύω τα παιδιά μου. Ακόμα μαθαίνω κι εγώ. Βήμα βήμα μαθαίνουμε όλοι μας».

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ της Μενεγάκη, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Κάνοντας την αυτοκριτική της και στο επαγγελματικό κομμάτι, η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει:

«Έχω δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Έχω ζήσει εποχές με επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης, και εποχές που δεν ήταν όλα εύκολα και ωραία. Θεωρώ ότι το φετινό ξεκίνημα είχε προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια η τηλεόραση, και μάλιστα για πρώτη φορά. Τώρα που συμπληρώνονται 2 μήνες και τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά, βλέπω ότι ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στις αγαπημένες του εκπομπές».

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Οταν ψώνιζαν ΜΑΖΙ έπιπλα για το σπίτι τους στην Άνδρο!

Άλλωστε όπως λέει, «είμαι ψύχραιμη. Είναι θέμα εμπειρίας. Έχω ζήσει και μεγάλες βουτιές και τεράστιες επιτυχίες, άρα πώς να μην είμαι;»

ΤΙ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ»

«Δεν θα σου απαντήσω γιατί θα διαλύσω τον μύθο και όλο αυτό που με ακολουθεί. Προτιμώ να διαβάζω τα καλά και τα άσχημα, οπότε δεν πρόκειται να αναλύσω κάτι τέτοιο».

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΟΚ

Αναφερόμενη στα όσα γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, εξηγεί πως «το ζω από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα και τίποτα δεν πρόκειται να μου δημιουργήσει σοκ. Κάνω ο,τι ξέρω να κάνω, όσοι πιστοί θέλουν με παρακολουθούν και λέω πάντα ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε “Με το καλό” ON AIR!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

Τέλος, όταν ερωτάται αν ο Θεός θα μπορούσε να της πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία 21 χρόνια μετά, η Ελένη απαντά πως δεν ζητά πολλά:

«Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να μείνουμε έτσι όπως είμαστε σήμερα, οικογενειακά, έτσι καλά, χαρούμενοι, αγαπημένοι, να έχουμε την υγεία μας. Το κομμάτι της δουλειάς δεν το σχολιάζω, γιατί σιγά να μην κάτσω να σκέφτομαι τι θα κάνω στα 63 μου. Μπορεί η οικογένεια μου να είναι ενωμένη, με υγεία, κέφι και χαρά; Τίποτα άλλο δεν θέλω».

Η συνέντευξη, κλείνει με την ερώτηση:

«Τελικά ποτέ μη λες ποτέ ε;» με την παρουσιάστρια να απαντά:

«Πάντα ισχύει. Αυτό είναι το πρώτο μάθημα που παίρνει κανείς. Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα».

…συνεχίζεται

Ελένη Μενεγάκη: Μπρούμυτα με κορδονάτο μαγιό για ηλιοθεραπεία!!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :