Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Ελένη Μενεγάκη: ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ στο ΣΠΙΤΙ της! “ΆΚΟΥΓΑ τις ΤΣΙΡΙΔΕΣ από τον ΔΡΟΜΟ”! Πρωτοφανής είδηση που έγινε γνωστή από την ίδια την παρουσιάστρια που δεν μασάει ταβ λόγια της και θέλει να μοιράζεται ότι και αν τις συμβαίνει. Καλό ή λιγότερο καλό.

Είναι πολύ ατμοσαφερικές οι περιγραφές που κάνει. Τα γεγονότα που δίνει από την προσωπική της ζωή. Είναι σεωάρια που τα γράφει καλύτερα η ζωή από τον σπουδαιότερο συγγραφέα!

Και είναι πολύ ενδιαφέρον όταν ακούς ιστορία για τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, να μένεις εκεί ακριβώς γι ν’ ακούσεις τι γίνεται στην ζωή της.

Αφού μια γυναίκα γοητευτική και τόσα χρόνια γνωστή, διάσημη, σε όλους τους Έλληνες, έχει πολύ ενδιαφέρον όταν σου ξεδιπλώνει την ζωή της.

ΕΚΡΗΞΗ! Η Ελένη Μενεγάκη ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΗ! ΑΒΑΦΗ όπως δεν την έχεις ξαναδεί!!!

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει πραγματικά δυνατές στιγμές από την προσωπική της ζωή. Θα γνωρίζει πολύ καλά την αξία τους για την τηλεθέατρια αφού τόσα χρόνια εξακολουθεί, χωρίς στιγμή να το πάψει.

Ελένη Μενεγάκη: ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ στο ΣΠΙΤΙ της! "ΆΚΟΥΓΑ τις ΤΣΙΡΙΔΕΣ από τον ΔΡΟΜΟ"
Ελένη Μενεγάκη: ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ στο ΣΠΙΤΙ της! “ΆΚΟΥΓΑ τις ΤΣΙΡΙΔΕΣ από τον ΔΡΟΜΟ”

Ακόμα και την περίοδο μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ακόμα και τότε που ήθελε για το προφίλ της να είναι πολύ προσεχτική, ακόμα και τότε, έδινε πολύ δυνατές εικόνες από την καθημερινότητα της!

Ας δούμε λοιπόν πως το έκανε ακόμα μία φορά. Μην ξεχάσετε να δείτε το βίντεο!

Ελένη Μενεγάκη: Της ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ στον αέρα! “Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ δεν ντρεπεσαι!” Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ελένη Μενεγάκη: ΦΩΝΕΣ στον ΔΡΟΜΟ! “Άγγελεεε! Τι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ; Μοναδικό περιστατικό που δεν είναι υπερβολή. Δεν είναι παραπληροφόρηση. Το αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη. Με συναρπαστικές λεπτομέρειες!

Πολλά συμπεράσματα έβγαλε όχι μόνο για τα δικά της παιδιά, αλλά για όλα τα παιδιά και μέσα από γεγονότα που συνέβαιναν μέσα στο σπίτ της Ελένης Μενεγάκη, μέσα από περιγραφές της ίδιας και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ως μητέρα που βρίσκεται τόσο κοντά στα παιδιά της, ήρθε η στιγμή να μοιραστεί με το κοινό και τους φίλους της πράγματα που όχι απλά της έκαναν εντύπωση, αλλά έπεσε – που λέμε – από τα σύννεφα.

Στην εκπομπή της λοιπόν εξιστόρησε περιστατικό για το πως ανακάλυψε χρόνια μετά, πως…την κορόιδευε το πιο ήσυχο παιδί της οικογένειας και μάλιστα εις βάρος του μεγαλύτερου που είναι ο Άγγελος Λάτσιος.

Εκεί που ο Άγγελος είχε βγάλει το…όνομα στα μάτια της μητέρας του ότι πείραζε την αδερφή του Λάουρα σε σημείο που να τρέχει η Ελένη Μενεγάκη για να τον σταματήσει, ανακάλυψε πως συνέβαινε το..αντίθετο.

Ελένη Μενεγάκη: Το αγαπημένο της σημείο στην Άνδρο!

Η μικρή τότε και άρα υπεράνω υποψίας Λάουρα Λάτσιου, “παγίδευε” – όπως η ίδια μαρτύρησε στην Ελένη Μενεγάκη χρόνια αργότερα – τον αδερφό της Άγγελο. Χρσησιμοποιόντας αυτό ακριβλώς που φαινόταν μειονέκτιμα προσωρινό, γινόταν πιστευτή όταν έβαζε τις τσιρίδες την στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έμπαινε σπίτι. Με το τρόπο αυτό κρατούσε τον μεγάλο της αδερφό στο χέρι, αφού η μητέρα της δεν θα πίστευε ποτέ πως από την στιγμή που την ακούει να τσιρίζει – λέει χαρακτηριστικά η Ελένη- υπήρχε περίπτωση να μην είναι σίγουρη πως ο Άγγελος Πάλι πειράζει την Λάουρα!

Όμως ενδια΄φερον δεν έχει μόνο το περιστατικό, αλλά και πως η Ελένη Μενεγάκη το περιγ΄ραφει. Αυτό είναι το απολαυστικό. Οπότε δείτε κια το βίντεο παρακάτω!

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπακώστας και τα Burger του

Πως νοιώθεις άραγε όταν τον ακούς να έχει άποψη για τον χαρακτήρα των παιδιών σου και να τον εκφράζει στον αέρα έστω και υπό μορφή αστείου;

Χωρίς να κυνηγάς “δάφνες” ψυχολόγου, δεν θα σκεφτείς πως του…ξέφυγε η άποψη που ίσως κάτω από άλλες συνθήκες και κάτω από σκέψη δεν θα την έλεγε ποτέ;

Ελένη Μενεγάκη: ΦΩΝΕΣ στον ΔΡΟΜΟ! "Άγγελεεε! Τι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ;
Ελένη Μενεγάκη: ΦΩΝΕΣ στον ΔΡΟΜΟ! “Άγγελεεε! Τι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ;

Βρε τι έγινε εκείνο το μεσημέρι! Διότι προφανώς, προφανέστατα, από ένα σημείο και μετά, ξεχνάς πως βρίσκεται σε τηλεοτπικό πλατό και πιστεύεις πως κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου! Μια απίστευτη, ασύλληπτη στιγμή μεταξυ της βασίλισσας της Ελληνικής τηλεόρασης Ελένης Μενεγάκη και του αχώριστου φίλου της επί δεκαετίες Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Όχι δεν είναι προιόν φαντασίας ή κουτσομπολιού, είναι λόγια που ειπώθηκαν από τον ίδιο τον κολλητό της και κριτικό κινηματογράφου, στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: 1000+1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ νύχτες!

Είναι η στιγμή, μία από τις στιγμές για την ακρίβεια, που η Ελένη μιλούσε δημόσια σε όλους τους Έλληνες από τηλεόρασης και αποκάλυπτε στιγμές από την οικογενειακή της ζωή.

Ήταν επίσης τόση η άνεση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με την όμορφη Ελένη που υπο μορφή αστείου ξεστόμιση τρομερές ατέκες για την κόρη της Ελένης.

Ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη με μία περιγραφή με την οποία απέδειξε ότι τα παιδιά “μας παίζουνε” όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΑΚΡΙΒΑ γούστα και η … γαριδομακαρονάδα!!!

Και πραγματικά είχε ενδιαφέρον το ότι η μεγάλη της κόρη Λάουρα σύμφωνα με δική της μαρτυρία χρόνια μετά την ηλικία των…έξι ετών, αποκάλυψε στην μητέρα της ότι “εκβίαζε’ τον άδερφό της Άγγελο Λάτσιο, λέγοντας του ότι θα…τσιρίξει, ώστε να νομίζει η Μενεγάκη πως την πειράζει και να τρέξει να τον μαλώσει.

Αυτό το περιστατικό εισακούστηκε με μεγάλο ενδιαφέρον και από την τηλεοπτική της παρέα και εκείνου που αξίζει να δείτε, είναι η τοποθέτηση του Θοδωρή ΚΟυτσογιαννόπουλου!

Νέα φωτογραφία: Η Ελένη Μενεγάκη με το ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ της Μαρίνα Παντζοπούλου

Μάλιστα η Ελένη έχει εκμυστηρευτεί πράγματα για τη μεγάλη κόρη της.

Ο χαρακτήρας

Η Λάουρα Λάτσιου είναι μία ήρεμη και συνεσταλμένη κοπέλα.

Αυτό ακριβώς είχε επιβεβαιώσει και η παρουσιάστρια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας αναφερόμενη στην κόρη της: «Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου.

Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί» .

Επίσης, το 16χρονο πλέον κορίτσι έχει ταλέντο στη μαγειρική και είναι πρόθυμη να βοηθήσει όποιον χρειαστεί τη βοήθειά της.

Ελένη Μενεγάκη: O χρόνος, η καραντίνα, η οικογενεια και ο Μάρτης!

Άλλωστε αυτή είναι που έμαθε την Ελένη Μενεγάκη να χρησιμοποιεί το Instagram και να ανεβάζει Instagram Stories: «Δε σας έκανε εντύπωση που ανέβασα story στο Instagram, ενώ δεν ξέρω; Ούτε τώρα ξέρω να το κάνω, το ξέχασα.

Είπα στη Λάουρα “Βοήθα παιδί μου τη μανούλα να κάνει δύο καινούργια πράγματα..”» είχε πει η διάσημη μαμά σε εκπομπή της στο παρελθόν.

Η σχέση με τα αδέρφια της

Η Λάουρα είναι αρκετά πιο ήρεμη και χαμηλών τόνων από τα αδέρφια της.

Ελένη Μενεγάκη: Παίζεις με τη ΦΛΩΓΑ…

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της πριν από τρία χρόνια, όταν τα παιδιά της ήταν μικρά, η Λάουρα ήταν η πιο ήσυχη και σε κάθε τσακωμό με τον Άγγελο, πάντα εκείνος ήταν που «την πλήρωνε».

Βέβαια, στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε ότι χρόνια αργότερα, η Λάουρα της είπε ότι υπήρχαν φορές που ο Άγγελος δεν έφταιγε, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να αισθανθεί τύψεις.

Ελένη Μενεγάκη – Φαίη Σκορδά ή Φαίη Σκορδά – Ελένη Μενεγάκη

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :