Ελένη Μενεγάκη παιδιά φωτογραφίες! ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ της! ΧΑΜΟΣ με την είδηση!

Ελένη Μενεγάκη παιδιά φωτογραφίες! ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ της! ΧΑΜΟΣ με την είδηση! Σε εξώφυλλο έγκριτου περιοδικού για το οποίο μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και η ίδια η βασίλισα της Ελληνικής τηλεόρασης, δημοσιεύτηκε η φωτογραφία μιας άγνωστης σε όλους κοπέλας ( έγεται πως ανήκει μάλιστα στις πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου) η οποία με την μέθοδο του μοντάζ εμφανίζεται τεράστια δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.. Σήμερα το μεσημέρι, στο στούντιο του Mega, επικράτησε ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ πραγματικό!

Ελένη Μενεγάκη παιδιά φωτογραφίες

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως το περιοδικό την συστήνει σαν του Λάουρα Λάτσιου!

Ελένη Μενεγάκη: Η κοπέλα που μπέρδεαψν με την Λάουρα Λάτσιου η πρώην του Θοδωρή..

Εκεί λοιπόν έκανε ολόκληρο σόου η Ελένη Μενεγάκη. Ο τρόπος που διαψεύδει σαν κόρη της την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι διασκεδαστικός!…

 

“Με αγάπη το λέω, το διαβάζω αυτό το περιοδικό, είναι αγαπημένο, αλλά παιδιά, αυτή δεν είναι η κόρη μου” είπε η Ελένη μεταξύ άλλων…

..η φωτογραφία μιας νεαρής κοπέλας που κυκλοφορεί και υποτίθεται πως είναι η κόρη της, η Λάουρα, έδειξε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Ελένη Μενεγάκη παιδιά ηλικίες! Η … 4 κόρη που έγινε εξώφυλλο

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο κορίτσι της φωτογραφίας δεν είναι η κόρη της.

«Δεν σας τα είπα τα νέα. Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στεναχωρημένη, κάποια μάνα κλαίει την κόρη της.

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την Μενεγάκη! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η ΑΓΝΩΣΤΗ 4η ΚΟΡΗ τηςΚαι ξέρετε γιατί την κλαίει; Γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Από τη μέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω να παίζει στο ίντερνετ η φωτογραφία ενός κοριτσιού, να ‘σαι καλά όποια και να είσαι, κορίτσι μου, που μου χρεώνεται ως Λάουρα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την Μενεγάκη! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η ΑΓΝΩΣΤΗ 4η ΚΟΡΗ της 2

Ελένη Μενεγάκη: Ούρλιαζε στο σπίτι στα Μελίσσια! “Άγγελε τι έκανες πάλι;!!!”

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Βρε κορίτσια, με έχετε και στο εξώφυλλο, αγαπημένες μου φίλες, δεν είναι το παιδί μου. Μια μάνα κλαίει και λέει… γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες, θέλει και μια τέταρτη; Δεν είναι δική μου κόρη. Υπέροχο κοριτσάκι, αλλά δεν είναι το δικό μου».

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!