Ελένη Μενεγάκη: Παπαράτσι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νάξο το 2016!

Ελένη Μενεγάκη: Παπαράτσι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νάξο το 2016!

Ελένη Μενεγάκη: Παπαράτσι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νάξο το 2016! Στην όμορφη Νάξο με όλη την οικογένεια βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του νησιού. Η παρουσιάστρια του Alpha ετοίμασε βαλίτσες για το νησί με όλη την εκπομπή “Ελένη” και στην εκδρομή την ακολούθησαν ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος, ο αγαπημένος της Ματεό Παντζόπουλος και τα παιδιά. Μάλιστα αυτήν τη φορά, μαζί τους ήταν και η μικρή Μαρίνα, που κοιμόταν συνεχώς ήσυχη στο καρότσι της.

IN STAR TV ΜΕΝΕΓΑΚΗ , ΚΟΣΜΟΣ

|

ON 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν έχει ανοίξει, ούτε έχει κλείσει κεφάλαιο με την Ελένη Μενεγάκη!” “Για μένα δεν έχει ανοίξει ούτε έχει κλείσει κεφάλαιο με την Ελένη. Όλοι οι άνθρωποι είναι στη ζωή μου. Για κάποιο λόγο είναι πιο έντονα μια συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου, κάποια…

Η Ελένη μπορεί να βρέθηκε στη Νάξο για δουλειά, κατάφερε όμως να συνδυάσει και διασκέδαση με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Βλέπεις αυτές τις μέρες στο νησί, απόλαυσε το μπάνιο της, αλλά και τις τοπικές σπεσιαλιτέ και τα πιάτα με θαλασσινά.

Η καριέρα της Ελένης Μενεγάκη, η ΜΕΓΑΛΗ περιουσία της και όσα δεν ήξερες γι΄αυτήν

Και φυσικά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram με τις αγαπημένες της στιγμές από αυτές τις μίνι διακοπές που έκανε…

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Πήραν το σκάφος και έφυγαν για Κουφονήσια!Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Πήραν το σκάφος και έφυγαν για Κουφονήσια!

Leave a comment

Your email address will not be published.