ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Ποιος δεν έχει κάνει κοιλιά στην καριέρα του;» (ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ…ΚΟΙΛΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ!)

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Ποιος δεν έχει κάνει κοιλιά στην καριέρα του;» (ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ…ΚΟΙΛΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ!) Η επιτυχία της Μενεγάκη εν μέρη είναι μια τεράστια πλάνη. Ποτέ δεν έκανε νούμερα που να αντικατοπτρίζουν την παρουσία της στα εξώφυλλα. Ούτε καν τις περιόδους που η σχέση της με τον Παντζόπουλο ήταν νωπή. Ούτε τότε που έδειχνε τόσο ευτυχισμένη μαμά στο πλευρό του Γιάννης Λάτσιου και σόκαρε το πανελλήνιο με τον τρόπο αλλά και τον χρόνο που διέψευσε τον ίδιο της τον εαυτό και της δηλώσεις περί οικογένειας, την οποία δεν πρέπει κανείς να διαλύει για έναν έρωτα!

 

«Μια ανεβαίνεις, μια κατεβαίνεις στην καριέρα σου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Beyonce, όπου μίλησε για την καριέρα της και για τις αποβολές που είχε, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο τι σημαίνει επιτυχία για τον καθένα.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η γυναίκα αυτή έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία και έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχει κανένα λόγο να αγχώνεται για το αν θα πουλήσει αρκετά κάποιος δίσκος της; Δεν αλλάζει η τιμή και η αγάπη του κόσμου, έχει χτίσει την πορεία της. Ποιος καλλιτέχνης δεν έχει κάνει βουτιά σε τόσο μακροχρόνια καριέρα; Ανεξαρτήτου χώρου. Όταν είσαι πάρα πολλά χρόνια στην ίδια διαδρομή καριέρας δεν υπάρχει περίπτωση όσο ψηλά και να φτάσεις να μην υπάρχει βουτιά και να ανέβεις και να ξανά κατέβεις. Είναι ο ορισμός της επιτυχίας».