Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Ελένη Μενεγάκη: ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ με τον χωρισμό! Πως ΠΡΟΓΓΙΞΕ τον Μάκη Παντζόπουλο! Η ιστορία σαν να κάνει κύκλους και για τηνζωή της πεντάμορφης βασίλισας της Ελληνικής τηλεόρασης. Όπως περίπου -περίπου λέμε – χώρισε πριν 13 χρόνια με τον Γιάννη Λάτσιο, για τους ίδιους λόγους χωρίζει με τον Μάκη Παντζόπουλο. Αν υπουπτεύεστε την ύπαρξει τρίτου προσώπου τότε θα σας πούμε όχι, δεν έχουμε ούτε γι αατείο ακούσει κάτι τέτοιο. Μα, αυτό που συμπεράναμε τόσα χρόνια αργότερα, είναι πως με τον Γιάννη Λάτσιο, φυσικά και δεν πήραν διαζύγιο επειδή η Ελένη γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν απλά η αφορμή. Το πρώην ζευγάρι, δεν ήθελε πια να είναι μαζί. Δεν ήθελαν ο ένας τον άλλο, κούραζε και ενοχλούσε ο έν;ς τον άλλο. Το ότι η Ελένη έφυγε πρώτη ή έτσι φάνηκε επειδή από τότε ουσιαστικά, ποτέ δεν είδαμε τον Γιάννη Λάτσιο με επίσημη αγαπημένη, δεν σημαίνει τίποτα.

Ζέτα Μενεγάκη σε Ελένη Μενεγάκη ”Ε, βέβαια στην ΔΟΥΛΕΙΑ ξέρεις να ΠΟΛΥΛΟΓΕΙΣ…”

Ούτε φυσικά πως ο Γιάννης Λάτσιος δεν συνέχιζε…αθόρυβα την ζωή του! Φυσικά και έτσι θα έγινε. Όμως αλλιώς χειρίζεται η Ελένη Μενεγάκη την προς τα έξω εικόνα της και αλλιώς εκείνος!

Πάμε όμως στο παρόν! Όπω ςξαναγράψαμε και ξαναδιαβάσατε οργιάζουν οι φήμες και η πλάκα είναι πως όποιος παρατηρεί τηνστάση της Ελένης όλα αυτά τα χρόνια, αντιλαμβάνεται την νευρικότητα και την υπερβολή στις κινήσεις της που την διακρίνει όταν έχει κάτι να καλύψει…για λίγο φυσικά, αφού το “πολύ” είναι ανέφικτο!

Τελικά φαίνεται πως όσα ακούστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και έβαλαν φωτιά στα δημοσιογραφικά γραφεία και παρά τις αναφορές της Ελένης στην εκπομπή της τύπου: “Είμαι παντρεμένη”, η ανακοίνωση για το διαζύγιο τους αναμένεται στις επόμενες μέρες για να μην πούμε και ώρες.

Οι όποιες προσπάθειες έκανε επί μήνες το ζευγάρι για να τα βρουν, περισσότερο ασκούσαν αφόρητη πίεση και στους δύο, παρά τους ευχαριστούσαν αφού μοιάζουν να προτιμούν την λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχουν υπογράψει!

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Υπενθυμίζουμε πως υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες για τις οποίες έχυμε ξαναγράψει και έχουμε εκτενώς αναφερθεί στο παρελθόν.

Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΜΟΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΜΟΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Οι διαφωνίες αυτές χρονολογούνται από την εποχή που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Σαν να της έκρυβαν κάτω από το…χαλάκι όμως προσπαθώντας όχι μόνο να της αγνοήσουν αλλά και να μην επιτρέψουν το να προκαλέσουν ρήγμα στην σχέση τους.

Όμως αυτές οι διαφωνίες έχουν να κάνουν άμεσα με τα “θέλω” τους που όχι μόνο είναι αντίθετα, αλλά έχουν κυρίως να κάνουν με το ότι ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελε ανέκαθεν τηνΕλένη Μενεγάκη, ουσιαστικά, να μην κάνει την δουλειά που κάνει.

όσο οξύμωρο και αν ακούγεται εκείνο που πάντα σύμφωνα με όσα εμείς οι ίδιοι αντιληφθήκαμε, είδαμε και ακούσαμε από το 2009 είναι το ότι ο Μάκης δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την διασημότητα της Ελένης Μενεγάκη, τις συνήθειες της ακι τις πρακτικές της στο παιχνίδι της δουλειά της και κατά συνέπεια της επικαιρτότητας!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Ενώ ήξερε πολύ καλά πως παντρεύτηκε την νούμερο ένα παρουσιάστρια της χώρας, εντούτοις επέμενε να ζει μαζί της σαν να επρόκειτο για μια γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Πράγμα ασυμβίβαστο με την πραγματικότητα.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Από πρόπερσι που η Ελένη μενεγάκη επεξεργαζόταν το να σταματήσει την τηλεόραση, μέχρι φέρτος που επέστρεψε μετά από εποχή μιας σεζόν, η μεταξύ τους διαφωνίες για την καριέρα της ήταν κάτι που ενοχλούσε την Ελένη Μενεγάκη και καθιστούσε αβάσταχτη την κατάσταση για κείνη!

..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Τον…ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Και το ένα από τα ερωτήματα που τίθονται είναι: Θα γυρίσει πίσω η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη από την…εξορία στην Κάρυστο; Αυτό το “εξορία” είναι δικό μας αστείο βέβαια, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο η κυρία Ζέτα Μενεγάκη και ο σύζυγος της κύριος Μισόκαλος, βλέπουν τον χειμώνα την Κάρυστο σαν το ιδανικότερο τόπο κατοικίας (χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε το παραμικρό για τους τυχαρούς κατοίκους του όμορφου αυτού μέρους).

ΩΧ ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ! Ελένη Μενεγάκη ”Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει!”

 

Όπως φαίνεται, φτάσαμε στην αρχή των αποκαλύψεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι δεν βρίσκει με τίποτα σημεία επαφής και από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ζουν χωριστά. Δεν είναι τυχαίες οι δήθεν παπαρατσικές φωτοργαφίες του Μάκη με την μονάκριβη κόρη του, μόνοι οι δυο τους. Λέμε “δήθεν” διότι μέχρι τώρα ο Μάκης Παντζόπουλος απεχθανόταν σαν τον διάλο το λιβάνι τις φωτογραφικές μηχανές και τους φωτογράφους.

 

Όμως πρόσφατα, με τον φωτογράφο στα λίγα μόλις μέτρα, απολάμβανε να τον απαθανατίζει στα οικογενειακά του καθήκοντα παρέα με την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου!

Αυτό βέβαια από μόνο του, δεν αποτελεί καν ένδειξη διαζυγίου. Είναι αστείο να το προσποιηθείς αυτό.

Αποτελούν όμως πολλά άλλα. Πέραν των πληροφοριών, ας θυμηθούμε στα γρήγορα, τι ήταν εκείνα τα πράγματα που κούρασαν την Ελένη Μενεγάκη κυρίως και φαίνεται να πήρε την απόφαση να κάνει εκείνο που μέχρι πρότεινως, θεωρούσε πως ακυρώνει τις προηγούμενες αποφάσεις της. Όπως το να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο και να συμπορευθεί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πρώτο, αυτό που ταλαιπωρούσε εξ αρχής την σχέση και δεν του έδιναν τόσο αξία όσο του έπρεπε όπως αποδείχτηκε!

Τι ήταν αυτό; Η άρνηση του Μάκη Παντζόπουλου ν’αποδεχθεί την δουλειά της Ελένης Μενεγάκη και τα παρελκόμενα της.

Η τόσο αρνητική οτυ στάση για παράδειγμα απέναντι στην επιθυμία της να φωτογραφίζεται με ή χωρίς μαγιό, στα Άχλα κια οπουδήποτε αλλού.
Αυτό ήταν η αντίθετη και εντελώς…συμβολική του στάση απέναντι στη Ελένη Μενεγάκη έτσι ακριβώς όπως την γνώρισε.

Εκείνη την Ελένη αρνήθηκε. Δεν γνώρισε όμως κάποια άλλη.

Με την Μενεγάκη έκανε σ΄χεση και μάλιστα πάνω στην μεγαλύτερη της δόξα. Το να καλύπτεται πίσω από το ότι εκείνος, δεν επιθυμεί την δημοσιότητα, είναι κάτι όχι μόνο οξύμωρο αλλά εντελώς αντιφατικό με την επιλογή του να κάνει σχέση με την …βασίλισσα της τηλεόρασης.

Μοιάζει – έτσι όπως εμείς τους ζούσαμε στις φωτοργαφήσεις μας – σαν να ήθελα να την αλλάξει. Πόσο να το αντέξει και να το διαπραγματεύεται αυτό η Μενεγάκη; 12 χρόνια!

Σημείο τριβής δεύτερο:
Η ΠΕΘΕΡΑ! Η Ζέτα Μενεγάκη ζούσε μια ζωή στο ίδιο σπίτι – όσο μεγάλο και αν ήταν ήόσο μικρό – με την Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλωσε τα παιδιά της, ήταν πάντα μαζί της. Ζούσε πάντα μαζί της. Ο Γιάννης Λάτσιος το είχε δεχθεί αυτό.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το ότι εδώ και δύο χρόνια η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη έφυγε από το σπίτι; Το συζήτησε ακόμα και στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη το πόσο της λείπει.
Όσο και αν δεν γίνεται να ζει και η πεθερα μέσα στο ίδιο σπίτι – πόσο μάλλος και ο πατριός και ο αδερφός – αυτό φαίνεται καθαρά πως ήταν εκείνο που ήθελε πάντα η Ελένη Μενεγάκη. Εφικτό ή όχι, αυτό ήθελε!

Φαίνεται λοιπόν και δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο, όταν η Ζέτα Μενεγάκη απομακρύνθηκε από το σπίτι, να στοίχησε πολύ στην Ελένη αλλά και στην σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Φαίνεται πως του έκανε το χατήρι, αλλά δεν το άντεξε.

Σημείο τριβής τρίτο:
Η απόφαση να σταματήσει πάλι πριν δύο χρόνια – τυχαίο; – την τηλεόραση! Μπορεί σε αυτό να βοήθησε η στάση της νέας διοίκησης του Alpha, αλλά προφανώς η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να εργαστεί σε όλα τα κανάλια ή σχεδόν σε όλα!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τον...ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Τον…ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Αυτός λοιπόν ο χρόνος, δεν ξεκούρασε ούτε την Ελένη, ούτε την σχέση της με τον Μάκη. Αντίθετα, έδωσε χώρο και χρόνο να συγκρουστούν σε καθημερινή βάση τα θέλω του καθενός που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα!!!

Αυτά τα τρία ήταν οι βασικές αφορμές του χωρισμού Ελένης Μενεγάκη – Μάκη Παντζόπουλου!

Το τρίτο διαζύγιο της γοητευτικής Ελένης Μενεγάκη μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Αυτές οι αφορμές εκπροσωπούν αιτίες που δεν μπορεί κανείς να τις αναφέρει με την έννοια πως σωστό είναι να μένουμε μόνο σε ότι παρατηρούμε και όχι σε ότι υποθέτουμε ή προσπαθώντας να ψυχολογήσουμε τον οποιοδήποτε, αφού εκείνος μόνο γνωρίζει πως νοιώθει, πως σκέφτεται.

Θα θυμάστε όμως άλλα δημοσιεύματα που αναφέρονται – με φωτογραφίες μάλιστα – σε καβγάδες του ζευγαριού, χρόνια πριν στηνπαραλία στα Άχλα, μπροστά στον παπαράτσι!

Να σημειώσουμε κάτι που για ορισμένους μπορεί να ε΄χει μεγάλη σημασία. Δεν έχουμε δει ποτέ, ούτε μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη νύφη στο γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αντίθετα, έχουν δημοσιευθεί αποσπάσματα και χαρτιά από το σύμφωνο συμβιωσης που υπέγραψαν πριν έξι περίπου χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι! Σε λίγο συνεχίζεται!…

Διαβάστε ακόμα, τι γράφαμε πριν έναν χρόνο σχεδόν τον Φεβρουάριο του 2021 για τον χωρισμό Μενεγάκη – ΠαντζόπουλουΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος!

Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. Δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη και αυτό μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά συνήθως δείχνουμε να το ξεχνάμε. Επίσης, όπως και πριν τον χωρισμό της με τον Γιάνν Λάτσιο, τα πάντα, έδειχναν τέλεια στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη.

Βέβαια, εδώ, έχουμε μια μεγάλη διαφορά. Χωρισμός, μπορεί να υπάρξει φυσικά. Για να υπάρξει όμως διαζύγιο, πρέπει να έχει προηγηθεί…ο γάμος. Πρακάτω, θ’ ανακαλύψετε πράγμτα που δνε είχατε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε!

Οι διαφορετικές κατευθύνσεις έφεραν την τριβή που μεγάλωνε εδώ και καιρό!

Παρά το ότι η Ελένη δεν φαινόταν με τίποτα να νοιώθει πως και αυτή η προσπάθεια απέτυχε…εν μέρη, και μάλλον προτιμούσε την κοινή ζωή της με τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο!

Μα όπως φαίνεται η καθημερινότητα πιέζει.

Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι! Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Μάκη Παντζόπουλου.

Εμείς δεν λέμε “σύζυγος” αφού όπως σας γράψαμε σε άλλη ανάρτηση το ίδιο το ζευγάρι δηλώνουν “σύντροφοι”. Προσέξτε! Το…διαζύγιο, στην ουσία δεν υφίσταται με την έννοια ότι ποτέ δεν…παντρεύτηκαν!

Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον “τίτλο” του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη.

Που είχαμε μείνει; Ναι, η Ελένη θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

 

Αντίθετα ο Μάκης δεν την θέλει με τίποτα να επιστρέφει, όπως δεν ήθελε και τα παρελκόμενα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήθελε τους παπαράτσι, τις φωτογραφήσεις..

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι τρισχαρούμενη που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Μάκη.

Μεγάλη όμως!

Τέτοια τριβή, που οι “γλώσσες” μας ειδοποιούν ότι σε λίγο θα σκάσει η …ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά, όσο ξαφνικά μπορείς να πεις, έγινε πριν έντεκα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη, χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ναι, οι σχέσεις της με το Μάκη είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Λες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από την καριέρα της και γύρω από το…ίνσταγκραμ!!!.

 

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος! Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην Εκλησσία; Φυσικά η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια!

Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ σας λέει τίποτα;

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ;

Σωστά διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: Έγινε ποτέ; Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ!

Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ;

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν.

Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, επειδή η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :