Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ!!! ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ για την…ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΖΩΗ του Μάκη! Με τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο να γυρνά μόνος στου στην Κηφισιά και να χαίρεται την παρέα της μικρής τους κόρης και την Ελένη Μενεγάκη στο στούντιο να περιμένει την στιγμή που θα αινσθανθεί έτοιμη ν’ ανακοινώσει τον χωρισμό τους, πέρεασε μία ακόμα μέρα με το “διαζύγιο” να θωρείται από πολλούς αν όχι όλους στην δημοσιογραφική πιάτσα δεδομένο!

Η βασίλισσα της τηλεόρασης, έχει φτάσει στην απόφαση αυτή μετά από σωρό διαφωνιών που υπήρχαν από την αρχή της σχέσης σύμφωνα με πληροφορίες και τις οποίες αναφέρουμε σε άλλες αναρτήσεις!

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ!!! ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ για την...ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΖΩΗ του Μάκη!
Ελένη Μενεγάκη: Τα ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ!!! ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ για την…ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΖΩΗ του Μάκη!

Και το ένα από τα ερωτήματα που τίθονται είναι: Θα γυρίσει πίσω η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη από την…εξορία στην Κάρυστο;

Αυτό το “εξορία” είναι δικό μας αστείο βέβαια, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο η κυρία Ζέτα Μενεγάκη και ο σύζυγος της κύριος Μισόκαλος, βλέπουν τον χειμώνα την Κάρυστο σαν το ιδανικότερο τόπο κατοικίας (χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε το παραμικρό για τους τυχαρούς κατοίκους του όμορφου αυτού μέρους).

ΩΧ ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ! Ελένη Μενεγάκη ”Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει!”

Όπως φαίνεται, φτάσαμε στην αρχή των αποκαλύψεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι δεν βρίσκει με τίποτα σημεία επαφής και από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ζουν χωριστά.

Δεν είναι τυχαίες οι δήθεν παπαρατσικές φωτοργαφίες του Μάκη με την μονάκριβη κόρη του, μόνοι οι δυο τους.

Λέμε “δήθεν” διότι μέχρι τώρα ο Μάκης Παντζόπουλος απεχθανόταν σαν τον διάλο το λιβάνι τις φωτογραφικές μηχανές και τους φωτογράφους.

Όμως πρόσφατα, με τον φωτογράφο στα λίγα μόλις μέτρα, απολάμβανε να τον απαθανατίζει στα οικογενειακά του καθήκοντα παρέα με την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου!

Αυτό βέβαια από μόνο του, δεν αποτελεί καν ένδειξη διαζυγίου. Είναι αστείο να το προσποιηθείς αυτό.

Αποτελούν όμως πολλά άλλα.

Πέραν των πληροφοριών, ας θυμηθούμε στα γρήγορα, τι ήταν εκείνα τα πράγματα που κούρασαν την Ελένη Μενεγάκη κυρίως και φαίνεται να πήρε την απόφαση να κάνει εκείνο που μέχρι πρότεινως, θεωρούσε πως ακυρώνει τις προηγούμενες αποφάσεις της.

Όπως το να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο και να συμπορευθεί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πρώτο, αυτό που ταλαιπωρούσε εξ αρχής την σχέση και δεν του έδιναν τόσο αξία όσο του έπρεπε όπως αποδείχτηκε!

Τι ήταν αυτό; Η άρνηση του Μάκη Παντζόπουλου ν’αποδεχθεί την δουλειά της Ελένης Μενεγάκη και τα παρελκόμενα της.

Η τόσο αρνητική οτυ στάση για παράδειγμα απέναντι στην επιθυμία της να φωτογραφίζεται με ή χωρίς μαγιό, στα Άχλα κια οπουδήποτε αλλού.
Αυτό ήταν η αντίθετη και εντελώς…συμβολική του στάση απέναντι στη Ελένη Μενεγάκη έτσι ακριβώς όπως την γνώρισε.

Εκείνη την Ελένη αρνήθηκε. Δεν γνώρισε όμως κάποια άλλη.

Με την Μενεγάκη έκανε σ΄χεση και μάλιστα πάνω στην μεγαλύτερη της δόξα. Το να καλύπτεται πίσω από το ότι εκείνος, δεν επιθυμεί την δημοσιότητα, είναι κάτι όχι μόνο οξύμωρο αλλά εντελώς αντιφατικό με την επιλογή του να κάνει σχέση με την …βασίλισσα της τηλεόρασης.

Μοιάζει – έτσι όπως εμείς τους ζούσαμε στις φωτοργαφήσεις μας – σαν να ήθελα να την αλλάξει. Πόσο να το αντέξει και να το διαπραγματεύεται αυτό η Μενεγάκη; 12 χρόνια!

Σημείο τριβής δεύτερο:

Η ΠΕΘΕΡΑ! Η Ζέτα Μενεγάκη ζούσε μια ζωή στο ίδιο σπίτι – όσο μεγάλο και αν ήταν ήόσο μικρό – με την Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλωσε τα παιδιά της, ήταν πάντα μαζί της. Ζούσε πάντα μαζί της. Ο Γιάννης Λάτσιος το είχε δεχθεί αυτό.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το ότι εδώ και δύο χρόνια η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη έφυγε από το σπίτι; Το συζήτησε ακόμα και στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη το πόσο της λείπει.

Όσο και αν δεν γίνεται να ζει και η πεθερα μέσα στο ίδιο σπίτι – πόσο μάλλος και ο πατριός και ο αδερφός – αυτό φαίνεται καθαρά πως ήταν εκείνο που ήθελε πάντα η Ελένη Μενεγάκη.

Εφικτό ή όχι, αυτό ήθελε!

Φαίνεται λοιπόν και δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο, όταν η Ζέτα Μενεγάκη απομακρύνθηκε από το σπίτι, να στοίχησε πολύ στην Ελένη αλλά και στην σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Φαίνεται πως του έκανε το χατήρι, αλλά δεν το άντεξε.

Σημείο τριβής τρίτο:

Η απόφαση να σταματήσει πάλι πριν δύο χρόνια – τυχαίο; – την τηλεόραση! Μπορεί σε αυτό να βοήθησε η στάση της νέας διοίκησης του Alpha, αλλά προφανώς η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να εργαστεί σε όλα τα κανάλια ή σχεδόν σε όλα!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Τον…ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Αυτός λοιπόν ο χρόνος, δεν ξεκούρασε ούτε την Ελένη, ούτε την σχέση της με τον Μάκη. Αντίθετα, έδωσε χώρο και χρόνο να συγκρουστούν σε καθημερινή βάση τα θέλω του καθενός που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα!!!

Αυτά τα τρία ήταν οι βασικές αφορμές του χωρισμού Ελένης Μενεγάκη – Μάκη Παντζόπουλου!

Το τρίτο διαζύγιο της γοητευτικής Ελένης Μενεγάκη μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Αυτές οι αφορμές εκπροσωπούν αιτίες που δεν μπορεί κανείς να τις αναφέρει με την έννοια πως σωστό είναι να μένουμε μόνο σε ότι παρατηρούμε και όχι σε ότι υποθέτουμε ή προσπαθώντας να ψυχολογήσουμε τον οποιοδήποτε, αφού εκείνος μόνο γνωρίζει πως νοιώθει, πως σκέφτεται.

Θα θυμάστε όμως άλλα δημοσιεύματα που αναφέρονται – με φωτογραφίες μάλιστα – σε καβγάδες του ζευγαριού, χρόνια πριν στηνπαραλία στα Άχλα, μπροστά στον παπαράτσι!

Να σημειώσουμε κάτι που για ορισμένους μπορεί να ε΄χει μεγάλη σημασία. Δεν έχουμε δει ποτέ, ούτε μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη νύφη στο γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αντίθετα, έχουν δημοσιευθεί αποσπάσματα και χαρτιά από το σύμφωνο συμβιωσης που υπέγραψαν πριν έξι περίπου χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι! Σε λίγο συνεχίζεται!…

Διαβάστε ακόμα, τι γράφαμε πριν έναν χρόνο σχεδόν τον Φεβρουάριο του 2021 για τον χωρισμό Μενεγάκη – ΠαντζόπουλουΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος!

Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. Δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη και αυτό μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά συνήθως δείχνουμε να το ξεχνάμε. Επίσης, όπως και πριν τον χωρισμό της με τον Γιάνν Λάτσιο, τα πάντα, έδειχναν τέλεια στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη.

Βέβαια, εδώ, έχουμε μια μεγάλη διαφορά. Χωρισμός, μπορεί να υπάρξει φυσικά. Για να υπάρξει όμως διαζύγιο, πρέπει να έχει προηγηθεί…ο γάμος. Πρακάτω, θ’ ανακαλύψετε πράγμτα που δνε είχατε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε!

Οι διαφορετικές κατευθύνσεις έφεραν την τριβή που μεγάλωνε εδώ και καιρό!

Παρά το ότι η Ελένη δεν φαινόταν με τίποτα να νοιώθει πως και αυτή η προσπάθεια απέτυχε…εν μέρη, και μάλλον προτιμούσε την κοινή ζωή της με τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο!

Μα όπως φαίνεται η καθημερινότητα πιέζει.

Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι! Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Μάκη Παντζόπουλου.

Εμείς δεν λέμε “σύζυγος” αφού όπως σας γράψαμε σε άλλη ανάρτηση το ίδιο το ζευγάρι δηλώνουν “σύντροφοι”. Προσέξτε! Το…διαζύγιο, στην ουσία δεν υφίσταται με την έννοια ότι ποτέ δεν…παντρεύτηκαν!

Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον “τίτλο” του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη.

Που είχαμε μείνει; Ναι, η Ελένη θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

Αντίθετα ο Μάκης δεν την θέλει με τίποτα να επιστρέφει, όπως δεν ήθελε και τα παρελκόμενα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήθελε τους παπαράτσι, τις φωτογραφήσεις..

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι τρισχαρούμενη που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Μάκη.

Μεγάλη όμως!

Τέτοια τριβή, που οι “γλώσσες” μας ειδοποιούν ότι σε λίγο θα σκάσει η …ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά, όσο ξαφνικά μπορείς να πεις, έγινε πριν έντεκα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη, χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ναι, οι σχέσεις της με το Μάκη είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Λες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από την καριέρα της και γύρω από το…ίνσταγκραμ!!!.

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος! Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην Εκλησσία; Φυσικά η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια!

Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ σας λέει τίποτα;

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ;

Σωστά διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: Έγινε ποτέ; Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ!

Θα βγει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΧΩΡΙΣΑΝ Μενεγάκη – Παντζόπουλος

Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ;

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν.

Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, επειδή η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

Το διαζύγιο της χρονιάς! Έτσι ΕΦΤΑΣΑΝ στον χωρισμό Μενεγάκη Παντζόπουλος!

Διαβάστε τι γράφαμε μήνες πριν! Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης ο κύκλος τους φαίνεται να κλείνει τουλάχιστον με την έννοια του ζευγαριού. Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος αναμένεται ν’ ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Δεν θα πούμε διαζύγιο αφού σύμφωνα με όσα διέρρευσαν δεν έχουν παντρευτεί.

Έχουν όμως κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω ανάρτηση μας:

Το γιατί το διάσημο ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό θα ήταν αστείο να το πούμε αφού οι πληροφορίες που έχουμε είναι απλά…πληροφορίες που δεν έχουν οι ίδιοι επιβεβαιώσει.

Οπότε ας αρκεστούμε να σκεφτούμε το …αναμενόμενο. Το οποίο εκφράστηκε την χρονιά που ενώ εκ πρώτης μπορείς να πεις ότι η Ελένη Μενεγάκη θα ήταν πιο ξεκούραστη και πιο χαλαρή από κάθε άλλη χρονιά, ίσως συνέβει το αντίθετο.

Φαίνεται πως όλη αυτή η σεζόν ήταν μια σεζόν …ζυμώσεων!

Ζυμώσεων που κούρασαν αντί να δημιουργούν μόνο αισιοδοξία!

Πριν μέρες οιπόν η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε πως ο Μάκης δεν βρίσκεται στο σπίτι. Φυσικά και βρισκόταν στ’ Άχλα. Φυσικά και οι..παπαράτσι απαθανάτισαν την Ελένη να επιβιβάζεται στο φέρυ για Άνδρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Δυο…ΞΕΝΟΙ Μενεγάκη Παντζόπουλος! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ του που ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τα ΠΑΝΤΑ!

Αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση είναι όπως τις προηγούμενες φορές!

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Διαβάστε επίσης:Μενεγάκη – Παντζόπουλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους! Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

Ελένη Μενεγάκη: Το τρυφερό σχόλιο του γιου της σε φωτογραφία της
Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων.

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας “φωτίσαμε” την υπόθεση γάμος, με πολύ απλούς τρόπους.

Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους. Η επίσημη ανακοίνωση – που δνε μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη.

Γράψαμε κι άλλα στα οποία μπορείτε ν’ ανατρέξετε! Σήμερα όμως ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης. Εντοπίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης.

Το σύμφωνο συμβίωσης του ζευγαριού προβλέπει τι γίνεται με τα παιδιά, με τις περιουσίες φυσικά και πολλά

Διαβάστε ακόμα:Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Όσα προβλέπει το Σύμφωνο συμβίωσης για παιδιά, περιουσία και ονόματα νόμιμων τέκνων

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού:

«Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων.
Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη – Παντζόπουλος!

Εάν το ζευγάρι αποκτήσει παιδιά όσο ισχύει το Σύμφωνο ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, όπως γράφει το κείμενο χαρακτηριστικά, θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

Σε περίπτωση χωρισμού τους το Σύμφωνο συμβίωσης «θα λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Όσο για τη διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας των δύο συμβαλλομένων και την καταχώρηση του στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner