Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΦΟΡΕΜΑΤΑ της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! Φορούσε και ίδιο στιλ φόρεμα! όπως σήμερα έτσι και πριν πέντε χρόνια!. Φορούσε και ίδιο στιλ φόρεμα τότε. Όπως και τις τελευταίες μέρες του 2020! Προτιμά ξανά στην πέμπτη της εγκυμοσύνη, το ίδιο στιλ φορέματος. Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη ήταν τότε, σε λίγο πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη απ’ ότι είναι σήμερα. Φανταστείτε όμως πως ακόμα και με δυσκολία κρύβει – αφού ρουφιέται – όχι τους επιπλέον πόντους που πήρε επειδή το έριξε λίογ “έξω” στο φαγητό, αλλά επειδή οι..πόντοι, έχουν παέι ακριβώς στο σημείο της…εγκυμοσύνης.

Το υπόλοιπο σώμα της Ελένης αν το προσέξετε, θα δέιτε ότι δεν έχει πάρει. Μάλιστα, δεν έχει πάρει στα “ψωμάκια” που λέει και η ίδια. Αυτή την φορά όπως και στις προηγούμενες που εγκυμονούσε, οι πόντοι αυξάνονται ακριβώς στο γνωστό σημείο!

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΦΟΡΕΜΑΤΑ της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! Φορούσε και ίδιο στιλ φόρεμα! όπως σήμερα έτσι και πριν πέντε χρόνια!

Όπως στην φωτογραφία που βλέπουμε τραβηγμένη κάπου στα βόρεια προάστεια, τότε προς το τέλος του 2014. Λίγους μήνες αργότερα, γέννησε την Μαρίνα!!!

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΦΟΡΕΜΑΤΑ της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! Φορούσε και ίδιο στιλ φόρεμα! όπως σήμερα έτσι και πριν πέντε χρόνια!

Άγγελος – Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!!

Δείτεβόμως κι άλλη μία. Ίδιο στιλ και ογικό είναι αφού μοιάζει κομψό και άνετο, σε άλλο χρώμα!

Ελένη Μενεγάκη Τα ΦΟΡΕΜΑΤΑ της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 44 scaled

Διαβάστε ακόμα:

Μια άλλη Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη φορά ΕΚΘΕΤΕΙ μετά το εξώδικο, τα ΠΡΟΣΩΠΑ των παιδιών της!

“ΧΟΥΦΤΩΣΕ” την κάμερα και την έστρεψε στο Μάκη και μετά στα παιδιά της! Μία από τις στιγμές που τόσο πολύ συζητήθηκε αλλά πολύ λίγο παρατηρήθηκε σε καίρια για ερμηνείες σημεία.

Είναι η στιγμή που η Ελένη μενεγάκη αποχαιρετά την τηλεόραση του Apha (για το συγκεκριμένο κανάλι μίλησε). Τι έκανε η Ελένη εκεί η τη μέρα, εκείνη την στιγμή και ο καθένας απ όσους ασχολούνται με τα συγκεκριμένα θέματα. Για μας είναι εντυπωσιακό το ότι γύρισε η ίδια την κάμερα, αφήνοντας μάλιστα άφωνο τον καμεραμάν και την έστρεψε στο σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο, που υποτίθεται, δεν ήθελε δημοσιότητες.

Ελένη Μενεγάκη σε Μαρίνα Παντζοπούλου: ‘Επειδή τρόμαξα δε θέλω να απομακρύνεσαι από μένα μπορεί να σε χάσω, μπορεί να σε κλέψουν’

Το φιλί στο στόμα δεν καταλάβαμε τι συμβόλιζε, όπως δεν καταλάβαμε η αμέσως στιγμή, όταν η Ελένη έστρεψε ξανά την κάμερα αυτή τη φορά προς τα παιδιά της. Γιατί να δείξει σε όλη την Ελλάδα, τα πρόσωπα των παιδιών της για τα οποία μάλιστα κάποτε, είχε στείλει και εξώδικο στο περιοδικό Hello;

Όμως είδαμε τα τρία κοριτσάκια παρατεταγμάνα και την Ελένη να στέκεται πλάι τους, απλά για να δούμε τα πρόσωπα τους. Τι εξυπηρετούσε την παρουσιάστρια αυτή η κίνηση της;

Δείτε το βίντεο με όλα τα σημεία που σας αναφέραμε:

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΜΙΛΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΞΕΔΙΠΛΩΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.

Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ΕΦΕΡΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΓΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!
Διαβάστε λοιπόν πως εκτίθεται κάποιος, τόσο προβεβλημένος όπως η Ελένη μενεγάκη από εκείνον που τον προβάλει! Όταν η Ελένη θεωρεί “σίγουρο” τον συνεργάτη της και τον ωθεί έξω από τα όρια του!

ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ …ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΒΗ … ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Διαβάστε το πρώτο μέρος της επιστολής. Το τελευταίο είναι εξίσου συγκλονιστικό!

Η εκδότρια αποκαλεί «σουλτάνα Χουρέμ» την παρουσιάστρια, ενώ αναφέρει για την εκπομπή της ότι μπορεί να τη δει μόνο «άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία». Στο κείμενο- απάντηση, που δημοσίευσε η κ. Μακρή Λυμπέρη στο προσωπικό της blog, αφού «έθαψε» και με άλλες αναφορές την εκπομπή της κ. Μενεγάκη, θύμισε με κάθε τρόπο το πώς την έχει προβάλει τα προηγούμενα χρόνια, με αρκετά καρφιά, όπως η αναφορά στο εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue που έγινε η παρουσιάστρια «που αμφιβάλλω αν ήξερε να προφέρει τα ονόματα των σχεδιαστών», όπως της γράφει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΜΑΚΡΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα, μία έκπληξη μας περίμενε στο Hello!, αφού η Ελένη Μενεγάκη, το πιο «Hello!-πρόβλητο» εξώφυλλο, μας έκανε ασφαλιστικά μέτρα για παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου της, για την προστασία των παιδιών της, κ.λπ., κ.λπ.

Θεμιτό, σεβαστό, μη διαπραγματεύσιμο. Άλλωστε, το Hello!

ήταν πάντα στο πλευρό της κυρίας Ελένης από καταβολής tv celebrities. Εμείς έχουμε παράδοση πλέον στον τομέα «Ελένη Μενεγάκη». Η μισή πτέρυγα, αν στεγαζόμασταν σε ιδιόκτητα κτίρια, έπρεπε λογικά να φέρει το όνομά της. Και τα «Άπαντα της Ελένης» με βιβλιοθήκη-δώρο να βγάλουμε, αναμενόμενο θα ήταν. Τέτοια προσωπολατρία, από την εποχή των βυζαντινών εικόνων και τις εικονομαχίες έχει να γνωρίσει ο τόπος…

Ελένη Μενεγάκη: Φήμες για πέμπτη εγκυμοσύνη! Ναι! Οι αποδείξεις, δεν χωρούν καμμία αμφιβολία!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…
…από το 1993, έχοντας κάνει την Ελένη αφίσα–κάρτα–κορνίζα στο ΕΓΩ, στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, στο TV SHOWTIMΕ, στο LIFE&STYLE, νύφη, έγκυο (τρέχαμε στην Κρήτη και ράβαμε ειδικές κελεμπίες με τον συγχωρεμένο Μιχάλη Ασλάνη), μαμά, με καρότσι, χωρίς καρότσι, βαμπ του Μεσοπολέμου, ακόμα και εξώφυλλο στη VOGUE την έκανα (που αμφιβάλλω αν ήξερε να προφέρει τα ονόματα των σχεδιαστών, και που έδωσα μάχη για να επιβάλω μια tv persona άνω των 40 ετών και μη μοντέλο σ’ έναν τέτοιο τίτλο) και σε τόσα άλλα που ξεχνάω.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ; ΣΕΒΑΣΤΟ! ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΥΤΟΙ!

Τίζερ–πίξελ φουλ στα παιδιά της κάναμε, πετούσα φωτογραφίες όταν χώριζε και φαινόντουσαν τα προσωπάκια τους και πολλά περισσότερα και διακριτικότερα θα έκανα, αν δεν αφηνίαζαν μαζί της όλοι οι δημοσιογράφοι που είχα τότε στο Hello! και τους οποίους ρώταγα αγανακτισμένη: «Γιατί την κυνηγάτε τόσο; Αφήστε τη, θα της φέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα, ο κόσμος θα δυσανασχετήσει!».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.
Βλέπω πόσο βαριέται (έως και τσίχλα μασάει, χωρίς αιδώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της) και τη μεταδίδει κιόλας αυτή τη βαρεμάρα στο κοινό της. Είναι απλά καθισμένη, μόνιμα απροετοίμαστη, ρεπορτάζ δεν κάνει, γιατί δεν ξέρει να κάνει. Αναγιγνώσκει δουλειές δημοσιογράφων από τα sites, που παράγουν πρωτογενές υλικό, καθώς και από τα περιοδικά μας, που επέλεγε πάντα και παρουσίαζε το φιλέτο, κι ας είχε πέσει δουλειά και πόνος από κάποιους για να εξασφαλίσουν την όποια συνέντευξη.

Ελένη Μενεγάκη: Φήμες για πέμπτη εγκυμοσύνη! Ναι! Οι αποδείξεις, δεν χωρούν καμμία αμφιβολία!

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΑΡΑΣ Η ΑΚΕΦΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) «ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΧΟΥΡΕΜ»,…

…αλλά ποιος νοιάζεται για το ατελείωτο telemarketing μιας εκπομπής που μπορείς να δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία; Διασκεδάζουν την κατάσταση μόνο τρία καλά παιδιά, ο Γκουντάρας, που κάνει δουλειά για δέκα, ένας δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ, ο Τάσος Τεριάκης, και η πηγαία κωμική persona, Ζαρίφη, που αδικεί το μεγάλο της ταλέντο ως διασκεδάστρια του χαρεμιού. Μα, τι περιμένουν και την υπηρετούν έτσι; Τα χρόνια περνούν, ο κόσμος έχει αντιληφθεί τι είναι ο καθένας και τι κάνει στην τηλεόραση.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ HELLO!..

…απ’ όλη την Ελλάδα, γιατί η κυρία Ελένη δε συμφωνεί με τη δημοσίευση μίας από τις δώδεκα φωτογραφίες που περιέχει το άρθρο (και η οποία δείχνει μια τούρτα και παιδάκια, εντελώς καλυμμένα με πίξελ, να σβήνουν τα κεράκια). Στο ίδιο event επέτρεψε –εικάζω– σε φωτογράφο από εβδομαδιαίο έντυπο λαϊκής αισθητικής να την απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της. «Μα, αυτό δε γίνεται, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, μόνο αν θίξεις την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου της Δημοκρατίας ή αν ξεσηκώνεις σε επανάσταση τον ελληνικό λαό;», ρώτησα απορημένη τον δικηγόρο. «Ναι, έτσι είναι, αλλά αυτό ήρθε», μου είπε κι αυτός απορημένος.

Μια άλλη Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη φορά ΕΚΘΕΤΕΙ μετά το εξώδικο, τα ΠΡΟΣΩΠΑ των παιδιών της!

 

Μια άλλη Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη φορά ΕΚΘΕΤΕΙ μετά το εξώδικο, τα ΠΡΟΣΩΠΑ των παιδιών της!

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :