Ελένη Μενεγάκη: Τι λέγαν τα … ΑΣΤΡΑ το 2010 για το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της

Ελένη Μενεγάκη: Τι λέγαν τα ... ΑΣΤΡΑ το 2010 για το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της

Ελένη Μενεγάκη: Τι λέγαν τα … ΑΣΤΡΑ το 2010 για το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της Εχει ,λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε τι λένε τα άστρα και η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για τα τέσσερα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτού του καλοκαιριού …Για τέσσερα πρόσωπα που είναι σίγουρο πως και όλο τον χειμώνα θα μας απασχολήσουν πολύ και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο …

Ελένη Μενεγάκη :“Πέρασε μια δύσκολη χρονιά η οποία και θα συνεχιστεί. Βέβαια, μπαίνει ένα καινούργιο στοιχείο στη ζωή της από τέλη Ιανουαρίου και μετά που σημαίνει ότι θα κάνει νέα πράγματα, πρωτοπόρα. Θα σχετίζεται με τον εαυτό της και τις συνεργασίες της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να έχει προβλήματα στις σχέσεις της και γενικά σε ότι κάνει. Είναι μία δύσκολη περίοδος στην οποία πρέπει να ανεβεί ο πήχης ψηλά. Παλιά ό,τι έκανε είχε επιτυχία ενώ πλέον χρειάζεται προσπάθεια, περισσότερη. Όσο για την προσωπική της ζωή, ισχύει το ίδιο αλλά μπορεί να κάνει κάποια κίνηση που θα επισημοποιήσει τη σχέση της. Είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να κινείται χωρίς να υπάρχει το κομμάτι της νομιμότητας”.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΛΙΑΓΚΑ – ΣΚΟΡΔΑ

Ελένη Μενεγάκη: Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες για ΠΑΝΤΑ

Δέσποινα Βανδή: Την έχουμε δει και ξανθιά. Όχι όμως με το καρέ πλατινέ της Ελένης Μενεγάκη!

1 comment

  1. ΜΗΤΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ. Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΑΤΟ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΨΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ.

Leave a comment

Your email address will not be published.