Ελένη Μενεγάκη! ”Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά;”


Ελένη Μενεγάκη! ”Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά;” «Αν το Mega -και αυτό ισχύει για όλους- έχει για εσάς κάτι άλλο που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε λίγο εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι. Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι δύο.

ΠΑΝΤΟΦΛΑ στα Άχλα! Μενεγάκη Παντζόπουλος ΦΑΓΑΝΕ τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους! (ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά ούτε εδώ. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα!

PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!

Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο το πρωί, μετά ότι υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα «τι γίνεται;». Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, για ποιο λόγο; Τι, εγώ να πω να μην το κάνετε;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Γερό “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” στην Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο! “Ο γιος σου θα μπλέξει”

«Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, κι εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά! Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Θα σου κόψω εγώ τη φόρα; Είμαστε με τα καλά μας τώρα;», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη! ''Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά;''
Ελένη Μενεγάκη! ”Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά;”