Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: Την…ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! Πληρώνει 2 εκ. ευρώ! Της ΑΔΕΙΑΣΕ την ΤΣΕΠΗ ο  Γιάννης Λάτσιος! Η Ελένη Μενεγάκη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η αποδοχή της ως άνω απόφασης θα προκαλέσει αφόρητες συνέπειες σε βάρος εμού και των τέκνων μου, οδηγώντας μας σε πλήρη οικονομική καταστροφή!». Η Ελένη, ωστόσο, μπορεί να έχασε την πρώτη μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο!…Από τον κοινό τους βίο, κρίθηκε ότι η Ελένη, – παρά το ότι όπως διαβάζαμε στις αγωγές τις υποστήριζε πως κάλυπτε όλα τα έξοδα του σπιτιού –  κάτι τέτοιο δεν αποδείχτηκε. Και όχι μόνο δεν αποδείχτηκε, αλλά αποφασίστηκε να δώσει και προφανώς το έχει ήδη κάνει, 1.626.438,90 ευρώ από την τσέπη της στον πρώην  σύζυγο της!

Χώρια τις όποιες άλλες διαφορές είχαν στα ακίνητα με τον Γιάννη Λάτσιο. Δεν χρειάζονται ερμηνείες σε μια τέτοια απόφαση. που σημαίνει ότι ο Γιάννης Λάτσιος και πλήρωνε και φρόντιζε να κρατά αποδείξεις για ότι πλήρωνε!
Οπότε στην μεταξύ τους κόντρα τα χρήματα ήταν πολλά, αλλά επίσης από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις τους που έδιναν στην δημοσιότητα λόγω δικαστηρίων, καταλαβαίνουμε ότι και οι δύο, δεν ήξεραν κατά κάποιο τρόπο τι έχουν! Το FULL LIFE Ιουλίου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Πάρα πολλά τα χρήματα! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Full αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού παρουσιάζουν τα υπέρογκα οικονομικά μεγέθη του ζευγαριού.

Αναλυτικοί πίνακες περιγράφουν από το 2001 και μέχρι σήμερα τα ακριβή χρυσά συμβόλαια τόσο της Μενεγάκη όσο και του Λάτσιου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κέρδη της εταιρίας της Ελένης Μενεγάκη, με τη μητέρα της παρουσιάστριας, που κατέχει το 40%, να εμφανίζει καθαρά κέρδη 584.000 ευρώ τον χρόνο!

Ελένη Μενεγάκη: Το δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΣΕ τον Λάτσιο! Της ΠΗΡΕ πάνω από 1,5 εκ. μετρητά, εκτός το...σπίτι

Πολλά τα λεφτά. Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κυρίως από χορηγούς, ανέρχονται σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Γιάννης Λάτσιος, λίγο πριν χάσει το όποιο δικαίωμά του από τον νόμο, προχώρησε σε αγωγές κατά της πρώην συντρόφου του, διεκδικώντας μερίδιο από την κοινή περιουσία που δημιούργησαν. Με την από 11-2-2013 αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητούσε από την Ελένη Μενεγάκη να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ! Περίπου δυόμισι χρόνια αργότερα, η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον Γιάννη Λάτσιο.

Ελένη Μενεγάκη: Μαντήλα, μαντηλάκι, σακούλα, σακουλάκι

Όλα εδώ! Σύμφωνα με το FULL LIFE η παρουσιάστρια καλείται να του καταβάλει ποσό 1.011.133,40 ευρώ!

Η Ελένη Μενεγάκη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η αποδοχή της ως άνω απόφασης θα προκαλέσει αφόρητες συνέπειες σε βάρος εμού και των τέκνων μου, οδηγώντας μας σε πλήρη οικονομική καταστροφή!». Η Ελένη, ωστόσο, μπορεί να έχασε την πρώτη μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο!…

«Όταν γνωρίστηκα με τον Λάτσιο, εγώ ήδη ήμουν φτασμένη παρουσιάστρια. Αυτός ήταν ένας απλός υπάλληλος. Στην πορεία, εξαπλασίασαν τον μισθό του μόνο και μόνο για να έχουν εμένα!». Κι αυτός είναι ένας μόνος ισχυρισμός της Ελένης Μενεγάκη στην έφεσή της. Διαβάζοντας προσεκτικά την πολυσέλιδη έφεση της παρουσιάστριας, διαπιστώνει κανείς διά γυμνού οφθαλμού ότι οι σχέσεις πλέον των δυο έχουν διαταραχθεί όσο δεν παίρνει άλλο.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που και οι δυο πλευρές έτρεμαν στην ιδέα μη διαρρεύσουν στον Τύπο οι εκατέρωθεν αγωγές τους.

Κι αυτό όχι τόσο για τη μεταξύ τους αντιπαλότητα με εκατέρωθεν ύβρεις, κυρίως για τα επιχειρηματικά τους όπλα, που δεν ήταν άλλα από τα οικονομικά τους μεγέθη. Σε πολλά σημεία μάλιστα της έφεσης, η Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου να απαξιώσει τα επιχειρήματα Λάτσιου, μιλά για τον πρώην σύζυγό της με τον πλέον ποταπό τρόπο, ταπεινώνοντας ακόμα και την πατρική του υπόσταση.

[…Η μητέρα μου συγκατοικούσε με εμένα και τον εφεσίβλητο, προσφέροντας, μαζί με εμένα,…

…καθημερινώς υπηρεσίες σχετικά με την επίβλεψη και φροντίδα των παιδιών μας, τη διαχείριση της οικίας μας και τη φροντίδα (μαγείρεμα κ.λπ.) του φαγητού μας. Η μητέρα μου προσέφερε τις ως άνω καθημερινές υπηρεσίες της για χάρη μου αμισθί. Καθόλη τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσης λοιπόν, παραλλήλως με την εξωοικιακή μου εργασία, ασχολούμουν προσωπικώς, με τη βοήθεια και της μητέρας μου, με την κάλυψη των οικογενειακών μας αναγκών.Ήτοι, με τη βοήθεια και της μητέρας μου, αγόραζα τα τρόφιμα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης της οικογενείας μου (από υπεραγορές και λαϊκές αγορές), παρασκευάζαμε το καθημερινό φαγητό μας, αγοράζαμε τα είδη ένδυσης του αντιδίκου και των παιδιών μας, επέλεγα τα σχολεία και τις εξωσχολικές δραστηριότητες των τέκνων μας.

10 χρόνια μετά το διαζύγιο τους φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τώρα έχουν άψογες σχέσεις.

Η Ελένη και ο Γιάννης εθεάθησαν σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Κηφισιάς να συνομιλούν για περίπου τρεις ώρες, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του περιοδικού YouWeekly η κουβέντα τους ήταν αρκετά χαλαρή, με τους δυο τους να είναι ευδιάθετοι. Η παρουσιάστρια γελούσε συνέχεια, ενώ εκείνος της μιλούσε.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον 17χρονο σήμερα, Άγγελο. Μετά απέκτησε τη Λάουρα, η οποία είναι πλέον 15 ετών και τρία χρόνια αργότερα τη Βαλέρια, 12 ετών.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :