Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη: Το ΜΥΣΤΙΚΟ που ΚΡΥΒΕΙ για ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του! (φωτό μαγιό,χωρίς ρετούς). Είναι πολύ απλό και εντυπωσιακό. Πολλές πανέμορφες κυρίες στην σόου μπιζ με τέλειο ζηλευτό κορμί διατυμπάνιζαν σε κάθε ευκαιερέια σχεδό ότι βαρτιούνται τη γυμνστική και εσ εκ τούτου, είχαν πάντα κακές σχέσεις μαζί της. Πόσες φορές έχετε ακούσει την Ελένη Μενεγάκη να το λέει.

Ελένη Μενεγάκη ΓΑΜΟΙ! Κι ΟΜΩΣ! ΔΕΝ τους ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΟΥΣ! Οι ΣΥΖΥΓΟΙ που δεν ΓΝΩΡΙΣΕΣ και η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Και όμως τέτοιο κορμί δεν μένει στην κατάσταση αυτή χωρίς τακτική γυμναστική. Η Ελένη Μενεγάκη όσο και αν σας φαίνονταν περίεργο το χα μυστικό και εκτός μάις περίπτωσης, αυτής με το πιλάτες σε γνωστό γυμναστήριο της Κηφισιάς όπου και φωτογραφήθηκε πολλές φορές αλλά μία και μόνο συγκεκριμένη περίοδο, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει ότι γυμνάζεται. Είμαστε σίγουροι όμως πως τα κάνει σε καθημερινή βάση , πιθανότατα μέσα στο σπίτι της. Εξ’ άλλου, είναι τεράτιο!

Ελένη Μενεγάκη: Το ΜΥΣΤΙΚΟ που ΚΡΥΒΕΙ για ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του! (φωτό μαγιό,χωρίς ρετούς)
Ελένη Μενεγάκη: Το ΜΥΣΤΙΚΟ που ΚΡΥΒΕΙ για ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του! (φωτό μαγιό,χωρίς ρετούς)

Η Ελένη Μενεγάκη, έχει δηλώσει πολλές φορές πως η γυμναστική δεν είναι το φόρτε της. Η παρουσιάστρια μάλιστα παλαιότερα, προτιμούσε να κάνει αυστηρή δίαιτα παρά να γυμναστεί αφού όπως είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της την βαριόταν αφόρητα!

Ελένη Μενεγάκη: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ “ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ” με τον Μάρκο Σεφερλή! Πως ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

Ωστόσο, ο σύζυγός της, την προέτρεψε να αθληθεί και τελικά η Ελένη βρήκε την γυμναστική που της ταιριάζει, που δεν είναι άλλη από το Pilates. Η παρουσιάστρια, προτιμάει το Pilates performer, μια εκδοχή της κλασικής γυμναστικής την οποία άλλη ξέρουμε και περίπου πριν 2 χρόνια, είχε κάνει και Pilates on air στην εκπομπή της.

Γιατί κάνει Pilates

Το Pilates είναι μια μορφή άσκησης χαμηλής έντασης που στοχεύει στην ενίσχυση των μυών, βελτιώνοντας παράλληλα την ευθυγράμμιση και την ευελιξία της στάσης του σώματος. Οι κινήσεις Pilates τείνουν να στοχεύουν στον πυρήνα, αν και οι ασκήσεις λειτουργούν και σε άλλες περιοχές του σώματός σας.

Μπορείς να κάνεις Pilates με ή χωρίς εξοπλισμό, αλλά ανεξάρτητα από το τι περιμένεις οι κινήσεις περιλαμβάνουν αργές, ακριβείς κινήσεις και έλεγχο αναπνοής.

Άγγελος Λάτσιος: Πες ΑΛΕΥΡΙ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ σε ΓΥΡΕΥΕΙ! Η Ελένη Μενεγάκη στις επάλξεις

«Το Pilates είναι μια μέθοδος σωματικής άσκησης που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πάντα καλύτερα», λέει η Sonja Herbert, εκπαιδευτής και ιδρυτής του Black Girl Pilates.

«Ενισχύει και σταθεροποιεί τον πυρήνα του σώματός σας έτσι ώστε να μπορείτε να κινηθείτε αποτελεσματικά βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη στάση του σώματος, την ευελιξία και την κινητικότητα σας», τονίζει η ίδια. Μια τυπική προπόνηση Pilates διαρκεί 45 λεπτά έως μία ώρα.

Ποια η διαφορά του κλασικού Pilates και του Pilates reformer

Και οι δύο επιλογές επικεντρώνονται περισσότερο στην έννοια του ελέγχου παρά στην ατελείωτες επαναλήψεις.

“ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ” από ΠΡΟΣΩΠΟΥ γης η Ελένη Μενεγάκη! Στο ΠΟΔΙ όλο το Mega

Στο Pilates, οι μύες σας εργάζονται για να «αψηφήσουν» τη βαρύτητα και (στην περίπτωση του reformer ) την αντίσταση των ελατηρίων ή των σχοινιών, με απώτερο στόχο την εκγύμναση των μυών.

Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να αφιερώσεις χρόνο στις ασκήσεις, να επικεντρωθείτε στην γυμναστική σου και να αναπνέεις σωστά.

“Η εμπειρία του reformer είναι ίσως η πιο διασκεδαστική που θα έχετε σε μια τάξη Pilates”, λέει η Heather Andersen, ιδρύτρια του New York Pilates. “Το μηχάνημα προσφέρει πρόσθετη αντίσταση και μια ολισθαίνουσα επιφάνεια που σε προκαλεί, ώστε να τεντώνεσαι και να γυμνάζεις όλο το σώμα σου.

Ελένη Μενεγάκη: ΓΥΡΙΣΕ ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα πάντα σε συνέντευξη!!!

Συχνά θα αισθάνεσαι σαν να πετάς ή να γλιστράς.”

Υπάρχουν επίσης πολλές προπονήσεις εμπνευσμένες από Pilates, όπως οι SLT, Brooklyn Bodyburn και Studio MDR, που δεν θεωρούνται «κλασικές» Pilates αλλά προσφέρουν πολλά από τα ίδια οφέλη. Βρες αυτή που σου ταιριάζει και μόλις δεις τα πρώτα αποτελέσματα, δεν θα ξεκολλάς!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :