Ελένη Μενεγάκη: Τώρα που τη ΞΕΧΑΣΕ το σύμπαν, ΘΥΜΗΘΗΚΕ αυτή το ΣΥΜΠΑΝ!

3

Περασμένα μεγαλεία. Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τοsurvivor. Τα cover story με θέμα την Ελένη βέβαια, είχαν ξεπεραστεί εδώ και χρόνια. εκείνη δεν ήθελε να το πιστέψει. Σε κάθε «πτώση» της δημοτικότητας της, ήλπιζε πως θ’ ανακάμψει. Υπάρχει όμως και το σημείο χωρίς επιστροφή…

Η υπεροπτική συμπεριφορά που την οδηγούσε να δηλώνει σε συνεντεύξεις της πως οι…παπαράτσι έκαναν μπάνιο «στην παραλία της», τέλειωσε. Το σόου που εκείνη έκανε μέχρι τότε δηλώνοντας πως δεν θέλει, ενώ ταυτόχρονα έκανε τα πάντα για να βρεθούν εκεί και να την φωτογραφίσουν, έφερε το αποτέλεσμα που δεν θα ήθελε ποτέ. ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΑΧΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΊ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Τα σάιτ δεν της κάνουν πια τη χάρη να προβάλουν τις φωτός της από το ίνσταγκραμ, μη θέλοντας να συμβάλουν στη διαφήμιση των προιόντων που προωθεί.

Κάτι σαν τον ναυαγό η Ελένη. Μόνη στην ερημιά – πραγματικά – εκεί στα Άχλα, κοπανιέται να δηλώσει την παρουσία της. Ανεβάζει απεγνωσμένα φωτό!

Τώρα που τη ξέχασε το σύμπαν, θυμήθηκε αυτή το σύμπαν.

Τώρα, το γιατί εμείς ασχολούμαστε ακόμα, είναι σαφές. Οι εργατοώρες που έχουμε αφιερώσει, «δεσμεύουν» αναλογικά χρόνο πάνω στο πληκτρολόγιο. Το σημαντικότερο βέβαια, είναι πως την αντιμετωπίζουμε ως φαινόμενο λανθασμένης υπερπροβολής. Οπότε ως τέτοιο την παρατηρούμε ακόμα.

Αλλά με βαρύ χασμουρητό!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. ?????????? στο άρθρο

    ΜΕ ΒΟΥΤΙΑ ΓΥΡΙΖΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ??? ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΙΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΟ