Ελένη Μενεγάκη: Τούμπανο στην ορκωμοσία του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου το 2014

Ελένη Μενεγάκη: Τούμπανο στην ορκωμοσία του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου το 2014 Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές έζησε χθες το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της έφυγε για τη Λευκωσία και βρέθηκε στο πλευρό του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου που πήρε το πτυχίο του από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ, ΠΟΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Φανερά χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη έκατσε στις πρώτες θέσεις και παρακολούθησε την τελετή της αποφοίτησης του αδελφού της. Η ίδια, άλλωστε, του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά του, μια τέτοια μέρα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Μαζί της ήταν η μητέρα της Ζέτα, αλλά και ο πατριός της Στέλιος Μισόκαλος, που αγκάλιασαν το γιο τους λίγο μετά το τέλος της τελετής ορκωμοσίας του και έβγαλαν όλοι μαζί φωτογραφίες.

Η Ελένη βέβαια,φάνηκε να έκλεψε για λίγο τη λάμψη από τους απόφοιτους στη σχολή,

αφού πολλοί έσπευσαν να βρεθούν κοντά της για να βγάλουν μια φωτογραφία. Εκείνη δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί του,

αλλά προτεραιότητά της ήταν ο αδελφός της, που αποτελούσε άλλωστε και τον πρωταγωνιστή της βραδιάς για την οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη: Τούμπανο στην ορκωμοσία του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου το 2014