freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: “ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ στο πλήθος! ΑΓΡΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ με τον Μάκη Παντζόπουλο”! Μία ακόμα φορά η Ελένη Μενεγάλη δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς να καταγραφεί ή χωρίς να παρεξηγηθεί. Με τόση συμπικνομένη δημοσιότητα βλέπετε…Αυτή την φορά, – και μία ακόμα φορά – το σκανδαλιστικό δημοσίευμα ανήκει στο περιοδικό Ciao! Για την ακρίβεια το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά όλα τα παρακάτω, αφήνοντας μας πολλές αμφιβολίες για το αν ίσχυε ή όχι το ρεπορτάζ!

Δύσκολες στιγμές περνάνε αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος, λόγω του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και την δική τους επιχείρηση στα Άχλα της Άνδρου.

Όπως όλους μας, η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο.

Πέρα απ’ όλα τα άλλα, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει αναφέρει και η ίδια αρκετές φορές στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής, αυτή την περίοδο είναι αρκετά στενοχωρημένη και στρεσαρισμένη, αφού η μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου, βρίσκεται μακριά της και συγκεκριμένα στην Κάρυστο – δείτε φωτογραφίες από το σπίτι – για να προφυλαχτεί όσο γίνεται από τον ιό.

Και μπορεί η Ελένη να συνεχίζει -προς το παρόν- στην τηλεοπτική της εκπομπή, όμως για την επιχειρηματική

δραστηριότητα που διατηρούν με τον Ματέο Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Ακριβώς το αντίθετο, μάλιστα.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΛΙΚΟ! Ελένη Μενεγάκη: ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΤΠΟΣ ΚΑΓΒΑΣ Με τον Μάκη Παντζόπουλο, μπροστά στο ΦΑΚΟ του παπαράτσι ! (φωτό) 4
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΛΙΚΟ! Ελένη Μενεγάκη: ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΤΠΟΣ ΚΑΓΒΑΣ Με τον Μάκη Παντζόπουλο, μπροστά στο ΦΑΚΟ του παπαράτσι ! (φωτό) 4

Ο κορωνοϊός, που έχει πλήξει όλη την τουριστική βιομηχανία, έχει παγώσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου του ζευγαριού στην Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Χέρι χέρι για ψώνια στην Κηφισιά!

Και αυτό δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ξενοδοχείο, αφού λίγο καιρό πριν εκδηλωθεί η πανδημία στην Ελλάδα, το Όνάρ, όπως ονομάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη είχε σχεδόν καταστραφεί, αφού ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

Αυτό είχε συμβεί συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά για να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές χρειάστηκε αρκετός χρόνος. Και πολλά έξοδα, τα οποία επιβάρυναν πολύ το ζευγάρι, το οποίο ποντάριζε στην πολλά υποσχόμενη -μέχρι την ιστορία του κορωνοϊού- φετινή τουριστική σεζόν.

 

Τώρα η σεζόν αυτή μοιάζει πλέον τελειωμένη υπόθεση, ή πάντως πολύ διαφορετική απ’ ότι είχε σχεδιάσει το ζευγάρι, με συνέπεια τα έξοδα και τα δάνεια για τις επισκευές να τρέχουν και να μην υπάρχουν έσοδα.

Τι συνέβη στο σούπερ μάρκετ με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει πολύ το Ματέο και την Ελένη, με τους δύο τους να έχουν πάρα πολλή ένταση αυτή την εποχή. Ένταση η οποία δεν κρύβεται από όσους βλέπουν το ζευγάρι και ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες είναι πολύ χαρακτηριστικό της κατάστασης που υπάρχει ανάμεσά τους, μιας κατάστασης που δεν οφείλεται στη μεταξύ τους σχέση, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ η Ελένη Μενεγάκη! ΣΟΚ με τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη!

Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, εκεί όπου συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους, και ανάμεσά τους ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο έγιναν μάρτυρες όσοι ήταν εκείνη την ώρα κοντά τους.

Η ένταση ήταν παραπάνω από εμφανής και τα νεύρα και των δύο έδειχναν να έχουν τεντωθεί επικίνδυνα.

Πάντως, όσοι ξέρουν καλά το ζευγάρι, λένε ότι η σχέση τους βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια και δεν κινδυνεύει από τις δυσκολίες…

Πηγή: Ciao

Άγριος τσακωμός με την Ελένη Μενεγάκη και μαγαζάτορα – Παραλίγο στην αστυνομία

Ποιος είπε πως η ζωή της Ελένης Μενεγάκη είναι ρόδινη; Το 2018 η ίδια στην τότε εκπομπή της στον ALPHA μίλησε για έναν άγριο τσακωμό που είχε με μαγαζάτορα και κόντεψε μάλιστα να την πάει στην αστυνομία.

Τι συνέβη με τον μαγαζάτορα και την Ελένη Μενεγάκη

Το περιστατικό συνέβη στο Παλαιό Φάληρο και όπως φάνηκε από την διήγηση, ο συγκεκριμένος κύριος όχι μόνο δεν αναγνώρισε την Ελένη Μενεγάκη, αλλά την πέρασε και για κάποια άλλη.

“Πάρκαρα και μόλις κατέβηκα από το αυτοκίνητο κι έκανα δύο βήματα, βγαίνει ένας κύριος από ανοίκαστο μαγαζί κι άρχισε να μου τα χώνει γιατί παρκάρω κάθε μέρα εκεί και του κρύβω το μαγαζί και δεν θα το νοικιάσει.

Προσπάθησα να τον πείσω με το χαμόγελο πως δεν μένω εκεί κι έχω να έρθω τρεις μήνες. Αυτός συνέχιζε να μου λέει ότι παρκάρω εκεί κάθε μέρα, ήταν έτοιμος για καβγά”, είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Στο τέλος, του ζήτησε να κρατήσει τον αριθμό της πινακίδας της και αν την ξαναδεί να της αφήσει σημείωμα και να φωνάξει την αστυνομία.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :