Ελένη Μενεγάκη: ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΙΑ το ΧΕΡΙ στην ΤΣΕΠΗ!

Ελένη Μενεγάκη: ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΙΑ το ΧΕΡΙ στην ΤΣΕΠΗ! Ποιος της ΠΗΡΕ όλο το ΜΕΤΡΗΤΟ!

Ελένη Μενεγάκη: ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΙΑ το ΧΕΡΙ στην ΤΣΕΠΗ! Ποιος της ΠΗΡΕ όλο το ΜΕΤΡΗΤΟ! Μια ιστορία που κάποιοι θα έλεγαν παλιά – αν είχαν λόγους – κάποιοι θα έλεγαν “αξέχαστη” ήταν αυτή που “πόνεσε” μπορείς να πεις.

Εγωιστικά όσο και οικονομικά. Επειδή όσα και να έχεις, πάντα δεν θέλεις να σου παίρνουν. Για κάποιους που βρίσκονται στην Θέση τη ς Ελένης Μενεγάκη, είναι εγωιστικό το θέμα.

Ενώ όλα έδειχναν πως το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των 3 παιδιών της Γιάννη Λάτσιο, θα ήτα βελούδινο, κάτι τέτοιο αποδείχτηκε ανέφικτο, παρά το ότι μπορείς να πεις πως…φτηνά την γλύτωσε το πρωην ζευγάρι από το να εκτεθούν στα κανάλια και στις εφημερίδες.

Ελένη Μενεγάκη: ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΙΑ το ΧΕΡΙ στην ΤΣΕΠΗ!
Ελένη Μενεγάκη: ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΙΑ το ΧΕΡΙ στην ΤΣΕΠΗ! Ποιος της ΠΗΡΕ όλο το ΜΕΤΡΗΤΟ! 3

Βλέπεις και ο ένας και ο άλλος είχαν τρομερό κοντρόλ και έβαλαν την υστεροφημία τους πάνω από τις υπερβολικές μεταξύ τους απαιτήσεις.

Αν και οι προσπάθειες μπορείς να πεις πως έγιναν αφού διέρρευσαν στον τύπο λεπτομέρειες για το μερίδιο που διεκδικούσε ο Γιάννης Λάτσιος από το σπίτι που έχτισαν μαζί στα Μελλίσια και στο οποίο μένει ακόμα η Ελένη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά.

Τότε λοιπόν η ιστορία είχε ως εξής: Όχι μόνο συμβιβάστηκαν να πάρει σε μετρητά ο Γιάννης Λάτσιος το μερίδιο του από το σπίτι των 1000 τετραγωνικών, αλλά κάπως διέρρευσε στον τύπο και η απόφαση του δικαστηρίου να δώσει η Ελένη Μενεγάκη, 1,6 και βάλε εκκατομύρια στον πρώην σύζυγο ο οποίος απέδειξε πως αυτά τα χρήματα τα είχε βάλει από την τσέπη του αποκλειστικά για τα οικογενειακά βάρη!

x