Μετά τα αγαπημένα της Άχλα στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές στη Νάξο, απολαμβάνοντας με τα παιδιά και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο τις ομορφιές του νησιού! Η αγαπημένη παρουσιάστρια που μας αποχαιρέτισε τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν" />

Hit enter after type your search item

Eλένη Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος στη Νάξο με το πιο εντυπωσιακό αέρινο φόρεμα! [pic]

/
/
img

Μετά τα αγαπημένα της Άχλα στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές στη Νάξο, απολαμβάνοντας με τα παιδιά και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο τις ομορφιές του νησιού! Η αγαπημένη παρουσιάστρια που μας αποχαιρέτισε τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν μέσα από την τηλεόραση, μένει σε επαφή με τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσω του instagram.

Χθες βράδυ η Ελένη βγήκε για μια βόλτα στη Νάξο και επέλεξε το πιο αέρινο καλοκαιρινό μάξι φόρεμα στους τόνους του χρυσού ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε μια άκρως καλοκαιρινή και «ανέμελη» αλογοουρά!

Η ωραία Ελένη πόζαρε στην  κούνια ενώ δέχθηκε θετικά σχόλια για το φόρεμά της λέγοντας πως το αγόρασε από τη Νάξο επειδή της άρεσε πάρα πολύ!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :