Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει το πρόσωπο που την εκφόβισε

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει το πρόσωπο που την εκφόβισε

Η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφέρθηκε στον εκφοβισμό που έχει δεχτεί στον εργασιακό χώρο αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τη ρωτήσουν ποιος ήταν ο θύτης.

Μετά από αυτά τα μηνύματα, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν μπορεί να αποκαλύψει το πρόσωπο για το οποίο μίλησε.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη: 

«Στη συνέντευξη μου σήμερα στο @okmagazinegr έθιξα το θέμα του mobbing (εργασιακός εκφοβισμός) τον οποίο έχω βιώσει στην επαγγελματική μου πορεία.

Έχω λάβει άπειρα μηνύματα κ πολλοί από εσάς Με ρωτάτε γιατί δεν λέω το όνομα του. Και σας απαντώ.

Γιατί δεν μπορώ.

Η τότε εργοδότρια εταιρεία προκειμένου να μετατέθω σε άλλο πόστο όπως επιθυμούσα, κ υπό την άμεση απειλή της απόλυσης μου αν δεν συμμορφωνόμουνα, μου προσκόμισε να υπογράψω ένα συμβόλαιο “σιωπής” το οποίο με δεσμεύει για πάντα να μη μιλήσω για το οτιδήποτε θα μπορούσε να εκθέσει την εταιρεία κ τους εργαζόμενους της σε αυτήν. (είναι κάτι που συνηθίζεται στο χώρο μας κ εμπεριέχεται στο κεφάλαιο “εχεμύθεια” αν και στην προκειμένη μου προσκομίστηκε ξέχωρο χαρτί γι αυτό)

Τότε, θεωρούσα πως με το να απευθυνθώ στους διοικητικούς μου ήταν αρκετό.

Σήμερα έχοντας ψάξει πολύ το θέμα, έχω ενημερωθεί κ με τη σειρά μου σας ενημερώνω , πως υπάρχουν τρόποι η δικαιοσύνη να φέρει μπροστά στις πράξεις του τον… μπούλη ( κυριολεκτικά αλλά κ κατά το bully που σημαίνει εκφοβιστης) ακόμα κ αν αυτός τις περισσότερες φορές ΔΕΝ κάνει κάτι χειροπιαστά ενάντια στο νόμο, γι ‘ αυτό κ δρα αλόγιστα ενώ το θύμα νιώθει εγκλωβισμένο.

Ενημερωθείτε κ ζητήστε βοήθεια, αν όχι από την εργοδοσία σας, από έναν εργατολόγο ή από την επιθεώρηση εργασίας.

Να μην τους φοβάστε. Να τους λυπάστε. Είναι ΜΟΝΟ για λύπηση.

Καλό βράδυ σε όλους. #mobbing

( η φωτογραφία είναι καρέ από το σήμα αρχής της πολύ αγαπημένης μου εκπομπής «μεσάνυχτα» Κ την επέλεξα γιατί έτυχε να ταιριάζει με το περιεχόμενο του ποστ!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύθηκε την