Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα πιστέψεις πως θα… βγει ντυμένη στην Ελένη Μενεγάκη!

0

H Eλεονώρα Μελέτη περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και αυτό φαίνεται από τη διάθεση και το κέφι της! Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος και περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της σε λίγους μήνες το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη!

Η Ελεονώρα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και χθες επισκέφθηκε τη στυλίστριά της για να επιλέξουν μαζί τα ρούχα που θα βάλει για να εμφανιστεί στην εκπομπή.. Το αποτέλεσμα θα σε ….συναρπάσει και σίγουρα θα σε κάνει να γελάσεις. Όπως βλέπεις η Ελεονώρα δεν τα έχει πάει μέχρι στιγμής και πολύ καλά… Επίσης έχει ένα πρόβλημα το χαμόγελό της… αλλά όπως βλέπεις έχει πολύ πολύ χιούμορ! Να σημειώσουμε βέβαια ότι στο βίντεο διακρίνεται και η κοιλίτσα της παρουσιάστριας που έχει αναπτυχθεί αρκετά!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com