Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και το μήνυμα της

8

Ο Alpha το βράδυ της Πέμπτης παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο με όλα τα πρόσωπα του σταθμού να δίνουν το «παρών».

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ελένη Μενεγάκη με την οποία βρίσκεται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη για πρώτη φορά μετά την ιστορική «αλλαγή φρουράς» στην παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ», το 2005.

Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε με τη «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης στέλνοντας το δικό της μήνυμα μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

8 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    πάλι κόλλησε στην Ελένη για να δείξει οτι έχει κονέ στον Alpha..χαχχχαα..η εκπομπη θα είναι απαίσια……ειναι αντιπαθέστατη και κομπλεξική

  2. Ελεος στο άρθρο

    Ο Ματέο δεν πήγε εχτές μαζί της ….αλλά αναιβαζει σχεδόν κοινές φωτογραφίες με την Φενια ,την πατάει λαικ ενώ η Μενεγάκη όχι …και σε μια φωτογραφία γράφει αυτή τι ωραία τώρα που λείπει το φιδι και καλά…αυτοί χαριεντιζοντε σας το λέω!

  3. Διαμαντω στο άρθρο

    Το χρωμα στα μαλλια της ελεονορας ειναι πολυ ωραιο. Της ελενης παροχυμενο και την καιει την μουρη στις φωτο