Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες πληροφορίες για τον γάμο της και το φύλο του μωρού

0

Η Ελεονώρα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της παράστασης «Όταν Σβήνουν Τα Φώτα» και ρωτήθηκε για όλα

Η Ελεονώρα Μελέτη, βρίσκεται στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια που απέχει τηλεοπτικά αυτό το διάστημα, σε λίγους μήνες εκτός του μωρού της θα παντρευτεί και τον εκλεκτό της καρδιάς της αφού είπε «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχθηκε ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Ελεονώρα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της παράστασης «Όταν Σβήνουν Τα Φώτα» και, μεταξύ άλλων, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ο σύντροφός της είναι πολύ περιποιητικός μαζί της, αλλά και ότι δεν ξέρουν και ούτε θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού.
Μετά την προβολή των δηλώσεων της από την εκπομπή του Star, «Στην Φωλιά Των ΚουΚου», η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με το ζευγάρι σχετικά με τον γάμο τους. Όπως είπε η παρουσιάστρια, Ελεονώρα και Θοδωρής θα παντρευτούν άμεσα. Συγκεκριμένα, αναζητούν την πιο σύντομη ημερομηνία για να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο, ενώ, μετά τον ερχομό του μωρού, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com