Ελεονώρα Μελέτη: Το βίντεο, οι γάτες και το «τοξόπλασμα»

3

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Μάλιστα, ο σύντροφος της, την ημέρα των γενεθλίων της πήρε την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου. Οπότε, αναμένεται το επόμενο διάστημα η παρουσιάστρια να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ελεονώρα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει διάφορες εικόνες από την καθημερινότητα της.

Η τελευταία της ανάρτηση είναι ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε ξαπλωμένη να έχει πάνω της τη γάτα της. Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την ανησυχία των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι έσπευσαν να γράψουν στα σχόλια πως είναι επικίνδυνη η επαφή με τη γάτα, λόγω του τοξοπλάσματος.

Διαβάζοντας τα σχόλια, η Μελέτη θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους και να τους καθησυχάσει: “Δεν έχουν όλες οι γάτες τοξόπλασμα. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω”.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com