Ελεονώρα Ζουγανέλη, Άβα Γαλανοπούλου και άλλοι διάσημοι που έχασαν τα περιττά τους κιλά

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Άβα Γαλανοπούλου και άλλοι διάσημοι που έχασαν τα περιττά τους κιλά

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Άβα Γαλανοπούλου και άλλοι διάσημοι που έχασαν τα περιττά τους κιλά Η απώλεια των περιττών κιλών δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο μπορεί να βιώσει κανείς. Απαιτεί μεγάλη προσήλωση στον στόχο που έχει θέσει ο καθένας για τον εαυτό του και τρομερή αυτοσυγκράτηση.

Πολλοί διάσημοι Έλληνες πέρασαν από αυτή τη φάση και κατάφεραν με πείσμα και επιμονή να χάσουν τα περιττά κιλά τους. Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχασε 46 ολόκληρα κιλά, θυμηθήκαμε άλλους 9 διάσημους Έλληνες που κατάφεραν να κερδίσουν αυτή την προσωπική μάχη.

Έλντα Πανοπούλου

Η Έλντα Πανοπούλου μέσα σε τρία χρόνια έχασε περισσότερα από 30 κιλά. Θυμάται την ημέρα που στάθηκε πάνω από τη ζυγαριά και είδε τον αριθμό 96. Τότε, θορυβήθηκε: «Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου».

Γιάννης Παπαμιχαήλ

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Είχα ένα χειρουργείο, γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ. Για αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά. Πρέπει να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο. Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δούκισσα Νομικού βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, οι σπουδές και η καταγωγή

Ελένη Καστάνη

Άλλος άνθρωπος έγινε και η Ελένη Καστάνη αφού έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Η ηθοποιός απευθύνθηκε σε γιατρό και πολύ απλά σταμάτησε να τρώει. Η ηθοποιός δήλωσε: «Η εξωτερική εμφάνιση είναι μία πρώτη εντύπωση, οπωσδήποτε χρειάζεται όταν είσαι νέα, είναι ένα διαβατήριο, αλλά η ομορφιά έχει ημερομηνία λήξης, είναι σαν το γιαουρτάκι που έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούργιο».

Αντώνης Λουδάρος

«Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου!».

Σοφία Βόσσου

«Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά. Το 1994 έκανα και εγχείρηση στομάχου, έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου», εξομολογήθηκε.

Τατιάνα Στεφανίδου Κιλά Ύψος Ηλικία: Η Φωτογραφική Λήψη Που Την Κάνει Να ΦΑΙΝΕΤΑΙ 20 Χρονη ΜΟΝΤΕΛΑΡΑ

Θανάσης Λάλας

Πριν από λίγα χρόνια πήρε μια τεράστια απόφαση και άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του χάνοντας 96 ολόκληρα κιλά! Ο Θανάσης Λάλας έχει αφήσει πίσω την εποχή που είχε παραπανίσια κιλά. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος: «Η μόνη επαναστατική πράξη στην εποχή μας, είναι απόφαση», και κείνος πριν από χρόνια πήρε την απόφαση να γίνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Τζούλι Μασίνο

«Συνολικά έχασα 30 κιλά. Μου πήρε δύο χρόνια για να τα καταφέρω. Τους πρώτους οκτώ μήνες έχασα δεκαοκτώ και μετά, σιγά-σιγά, με σταθεροποίηση, τα υπόλοιπα. Τώρα πια ζυγίζω περίπου 70 κιλά. Όταν βγαίνω έξω, οι άντρες που συναντώ μου λένε ότι με προτιμούν όπως ήμουν πριν, αλλά εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα».

Ντέμης Νικολαΐδης βιογραφικό: Το ΑΛΗΘΙΝΟ όνομα, η ηλικία, το… ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Πάνος Καμμένος

Ο πρώην υπουργός Άμυνας πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση στο στομάχι. Η δίαιτα που ακολουθεί μετά το χειρουργείο έχει το αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει περί τα 43 κιλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ξεκινήσει πριν από τρια χρόνια προσπάθειες για να ξεφορτωθεί τα παραπανίσια κιλά που αποτελούσαν πρόβλημα για την υγεία του. Πληροφορίες θέλουν να έχει απευθυνθεί σε διαιτολόγους και διατροφολόγους, ενώ εκείνη που έκανε αρκετά καλή δουλειά ήταν μια γυναίκα που εφάρμοσε την κινεζική μέθοδο του βελονισμού.

Θοδωρής Μαραντίνης: ΣΟΚ με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του ύψος, την ηλικία, και τα ΜΥΣΤΙΚΑ του διαζυγίου με την Σίσσυ Χρηστίδου

Άβα Γαλανοπούλου

Στα 48 κιλά έμεινε η Άβα Γαλανοπούλου και έκανε τους πάντες να μιλούν για νευρική ανορεξία και να ανησυχούν για την υγεία της. Πέρασε στεναχώριες, βέβαια, καθώς όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, ένας άντρας την εκμεταλλεύτηκε για οικονομικό όφελος.

Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Όταν δεν έκανα τα πράγµατα που ήθελα, το σώµα μου δεν ακολουθούσε τις ανάγκες μου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνιδας. Ήθελα να γυµναστώ, ήθελα να μην κουράζοµαι, ήθελα να χορεύω, να κινούµαι στη σκηνή. Ήθελα να είµαι πιο όµορφη για τα δικά μου δεδοµένα. Πέρα από την ανασφάλεια που ένιωθα, κουραζόµουν. ∆εν θεωρούσα ότι είχα ζωή αναλογικά με την ηλικία μου. Είχα στερηθεί πράγµατα, άσχετα που μπορούσα να κρύβω τα κιλά μου και να αναδεικνύω τις χάρες μου στη σκηνή. Μεγαλώνοντας δεν ήθελα να τις χάσω και για αυτό ξεκίνησα τη δίαιτα», έχει δηλώσει στο παρελθόν.