Hit enter after type your search item

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ”η δική μου καταγωγή από αυτά τα μέρη του Πόντου” Τι ήταν αυτό που γοήτευσε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο έργο της Μαρίας Ιορδανίδου;

«Έχει να κάνει με τις καταβολές μας, με αυτά που φέρουμε στο DNA μας. Είναι και η δική μου καταγωγή από αυτά τα μέρη του Πόντου και η ίδια η Λωξάντρα είναι ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην ιδιοσυγκρασία και τη σκέψη μου. Μια Λωξάντρα ήταν και η γιαγιά μου. Πιστεύω ότι όλοι κάποια στιγμή έχουμε γνωρίσει μια τέτοια γυναίκα στη ζωή μας. Η Ιορδανίδου είχε αναφέρει ότι όλα τα πρόσωπα είναι φανταστικά, αλλά η Λωξάντρα υπήρξε. Εκφράζει τις γυναίκες και τα νοικοκυριά εκείνης της εποχής» τόνισε στο ΟΚ.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ηλικία! ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΕΟΤΕΡΟ

-Τι σου έχει μείνει από τη γιαγιά σου;

«Η γιαγιά μου μαγείρευε και είχε έναν δικό της τρόπο να μαζεύει τους ανθρώπους γύρω της. Είχε γενναιοδωρία ως άνθρωπος γέλιο, απλότητα χαρά για τη ζωή, θυμάμαι τη νοικοκυροσύνη της. Μέναμε σε διαμερίσματα πάνω-κάτω, εδώ στην Αθήνα.»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ! Ερωτας με 23 χρόνια διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ

-Έχεις ταξιδέψει ποτέ στα μέρη της καταγωγής σου;

«Δεν έχω πάει ποτέ εκεί δυστυχώς. Έχω φτάσει μέχρι την Πόλη αλλά στα μέρη των παππούδων μου στον Πόντο δεν έχω πάει. Αυτό που έχει μείνει στο μεγάλωμά μου από τον Πόντο είναι το κομμάτι της κουζίνας διότι και η μαμά και η γιαγιά μου μαγείρευαν ποντιακά φαγητά.»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ, Ο ΠΟΝΟΣ, Ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ, Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ…

Γέννηση 10 Μαρτίου 1959 (63 ετών)

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Αθήνα, 10 Μαρτίου 1959) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Βιογραφία
Έχει εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις από νεαρή ηλικία. Το 2005 έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση “Μύγα Τσε Τσε”. Το 2006 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση TRANSIT σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Το 2009, πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Τρομεροί γονείς” με την Χριστίνα Αλεξανιάν και άλλους ηθοποιούς.

Έγινε γνωστή με την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Για πάντα φίλες”. Έχει επίσης μικρούς ρόλους σε σειρές όπως “Οι γυναίκες της ζωή της” (2001) “Ο πειρασμός” (1995), “Δύο Ξένοι” (1997), “Τζιβαέρι” (1997), “Οι Μεν και οι Δεν” (1993), “Κωνσταντίνου και Ελένης” (1998), “Αν μ’ αγαπάς” (2006).

Το 2005 εμφανίστηκε σε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του Mega: “Επτά Θανάσιμες Πεθερές”, “Safe Sex TV Stories”, “Οι μάγισσες της Σμύρνης”, και στη σειρά “Βέτα Queen” του Alpha. Παράλληλα τις σεζόν 2005 – 2007 έπαιξε στη σειρά Στο Παρά πέντε όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και συγκεκριμένα αυτόν της Ζουμπουλίας Αμπατζίδου. Ένας ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή,την καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το κοινό. Έπαιξε επίσης στις σειρές “Το κλειδί” και “Αριστοτέλης ο Άριστος”, στην οποία υποδύθηκε τη μητέρα του Γιάννη Μπέζου.

Το Φεβρουάριο του 2010 εμφανίστηκε στη σειρά του ΑΝΤ1,”Ο Πόλεμος των Άστρων”. Στην τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 πρωταγωνίστησε στην κυπριακή σειρά “Αλλού ξημερωμένοι” (2010 – 2011) του Sigma TV. Στην σεζόν 2011-2012 πρωταγωνίστησε στην Κυπριακή σειρά “Άσπρα μπαλόνια” του Sigma. Το 2012 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Το Αμάρτημα της Μητρός Μου”.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Στο πλευρό της η κόρη της, Μαρία Χάνου στην πρεμιέρα της στο θέατρο

Βασικο ρόλο είχε και στην ελληνοκυπριακή σειρά του Alpha “Παραμύθι Αλλιώς”. Επίσης είχε κάνει και guest εμφάνιση στην σειρά του AΝΤ1 “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” και στη σειρά ”Μην αρχίζεις την μουρμούρα” του τηλεοπτικού καναλιού Alpha, ως μητέρα του Μπάμπη, είχε κάνει πολλές guest εμφανίσεις. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά “Κρατάς μυστικό;” του Alpha. Τη σεζόν 2021-2022 συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” ως την Πένυ Νταλαούρα.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 συγκέντρωσε αρνητική κριτική και σωρεία αντιδράσεων καθώς εκφράστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (Υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων στην Ελλάδα 2021) αναφέροντας πως Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες, πάντα ήταν έτσι. [… ] Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα;. Πληθώρα συναδέλφων και πολιτών καταδίκασε τις δηλώσεις της

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :