Ελισάβετ Μουτάφη γιος, σύζυγος τα 6 χρόνια γάμου! Βιογραφικό, ηλικία, ύψος…
Ελισάβετ Μουτάφη γιος, σύζυγος τα 6 χρόνια γάμου! Βιογραφικό, ηλικία, ύψος…H Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής απέκτησαν τον γιο τους μετά από 6 χρόνια χάμου. Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος καλωσόρισαν τον μικρό Δημήτρη στη ζωή τους μέσω υιοθεσίας. «Πήγα στην Αφρική, γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Ήταν να πάω να τον δω ξανά και ευτυχώς είχε γίνει το δικαστήριο και είχε βγει η απόφαση, οπότε είχα πει: θα μείνω για να τον πάρω πίσω, δεν θα μείνω πίσω. Είναι 6 μήνες η διαδικασία, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική», είχε πει για τη διαδικασία της υιοθεσίας του γιου της, Δημήτρη, η Ελισάβετ Μουτάφη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Happy Day.
Μαρίλια Μητρούση ηθοποιός! Η Εβίτα στη σειρά “να μ’ αγαπάς! Βιογραφικό, ηλικία, ύψος…
Η ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης 4 Νοεμβρίου ανέφερε πως θα ήθελε να κάνει μια διαφορετική βάφτιση για τον γιο της. «Δεν τον έχουμε βαφτίσει ακόμα. Ο αδελφός μου μαζί με την κολλητή μου θα είναι οι νονοί. Θα το βαφτίσουμε το καλοκαίρι στην Αίγινα, θα γίνει πιο εναλλακτικά. Ο Μάνος είναι υπέρ της θρησκείας, εγώ δεν είμαι φανατική. Αλλά το σέβομαι, δεν έχω πρόβλημα. Είναι μεγαλύτερο το παιδί και δεν θέλω να μπει σε διαδικασία να έχει περίεργες απορίες. Υπάρχει και η θάλασσα. Και είναι και μέσα στη θρησκεία μας».
Η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε, επίσης, ότι τη βοηθά πολύ και η μητέρα της στο μεγάλωμα του παιδιού. «Έχω βοήθεια από τη μητέρα μου, είναι εκεί, ασχολείται και παίζει μαζί του, κάνουν τα πάντα μαζί. Έχουμε και τον αδελφό μου ο οποίος θα γίνει μπαμπάς, θα γίνω θεία».
Χρύσα Βακάλη (ηθοποιός)! Ποια είναι η…νοσοκόμα στο άγιος έρωτας! Βιογραφικό, ηλικία, ύψος της
Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Να μ’ αγαπάς μίλησε και για το εάν ο κόσμος αντιμετωπίζει διαφορετικά τον γιο της. «Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι αντιμετωπίζουν διαφορετικά τον γιο μου. Στα παιδιά δεν υπάρχουν αυτά. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τις διαφορές. Μπορεί να ρωτήσουν πολύ ευγενικά. Μας λένε “είναι το παιδί σας;” και απαντάμε “ναι”, μας λένε μπροστά του, κανονικά “είναι υιοθετημένο;”. Ο κόσμος έχει αλλάξει και χαίρομαι. Τα βλέμματα είναι πολύ θετικά, ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει, το βλέπω αυτό και είναι πολύ συγκινητικό».
Ελισάβετ Μουτάφη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γέννηση 13 Νοεμβρίου 1976 Η Ελισάβετ Μουτάφη (Ελισάβετ Μουταφτσή) (13 Νοεμβρίου 1976) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Θεσσαλονίκη
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα ηθοποιός
Οικογένεια
Σύζυγος Μάνος Νιφλής (από 2018)
Αδέλφια Κωνσταντίνος Μουταφτσής
Συγγενείς Μάκης Τσέλιος (θείος)
Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα ενώ πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώνοντας το σχολείο αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά. Η πρώτη της συμμετοχή ως ηθοποιός έγινε στο θέατρο το καλοκαίρι του 1997 στην παράσταση «Όρνιθες». Το 1999 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία μικρού μήκους «Το φύλλο του φθινοπώρου». Το 2000, έλαβε μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές «17 στα 18» και «Πίσω Πόρτα», ξεκινώντας ουσιαστικά την πορεία της στο χώρο του θεάματος.
Ελισάβετ Μουτάφη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βιογραφία
Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 2000 στη σειρά θρίλερ μυστηρίου Μυστικές διαδρομές στον Alpha. Εκεί υποδύθηκε μία νεαρή δημοσιογράφο την Νίκη που εξιχνίαζε διάφορες υποθέσεις μυστηρίου που απασχόλησαν την κοινή γνώστη, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Μαρίνο Δεσύλλα και τον Νίκο Ψαρρά. Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα το 2001, σε 8 μόλις επεισόδια, εξαιτίας προβλημάτων μεταξύ καναλιού και εταιρίας παραγωγής. Την ίδια χρόνια εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς Αέρινες σιωπές στο Mega Channel, υποδυόμενη και πάλι μία νεαρή δημοσιογράφο που ερωτεύεται έναν από τους πιλότους της σειράς.
Δέσποινα Κουτσούμπα: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ…
Ακόμη το 2001 πρωταγωνίστησε στις ταινίες Ο καλύτερός μου φί
λος, σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου και Γιώργου Λάνθιμου, και Μπραζιλέρο. Τη σεζόν 2003-2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά Με θέα στο πέλαγο.
Την περίοδο 2004-2005 πρωταγωνιστεί σε δύο τηλεοπτικές σειρές του Mega Channel. Από τη μία λαμβάνει μέρος στην κοινωνική σειρά «Μετράω στιγμές», όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Σταύρο Ζαλμά, τον Στέλιο Μάινα και την Ελένη Ζιώγα, ενώ από την άλλη ανήκει στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής σειράς της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση Βέρα στο δεξί. Η δεύτερη σειρά ήταν που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό υποδυόμενη την τραγουδίστρια Έλσα Σαράντη.
Παρέμεινε στη σειρά μέχρι την ολοκλήρωσή της το καλοκαίρι του 2007 συμπρωταγωνιστώντας μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη, τον Κώστα Καζάκο, την Μαριάννα Τουμασάτου, την Υρώ Λούπη και άλλους. Παράλληλα με τη Βέρα έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Το κόκκινο δωμάτιο. Τη σεζόν 2007-2008 συνεργάστηκε και πάλι με το δίδυμο Ακρίτα-Κυρίτση στην κομεντί Αν υπήρχες θα σε χώριζα. Τη επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε μαζί με την Τάνια Τρύπη, τη Μαρία Αντουλινάκη και τη Τζένη Θεωνά στη μαύρη κωμωδία Ποιος μας πιάνει! στο Mega Channel.[2][3]
Επέστρεψε τηλεοπτικά τον Δεκέμβριο του 2011 με την καθημερινή σειρά Κλεμμένα όνειρα στο Mega Channel, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη. Στη σειρά υποδυόταν την Αλεξάνδρα Βαλάτου μία γυναίκα από εύπορη οικογένεια που μαθαίνει ότι ο πατέρας και ο σύζυγός της αντάλλαξαν το παιδί της την ημέρα της γέννας, αντικαθιστώντας το με το άλλο παιδί του συζύγου της που γεννήθηκε την ίδια μέρα.Τη σεζόν 2014 Τρίχες στον ANT1 Αποχώρησε από τη σειρά το 2015 στις αρχές του τέταρτου κύκλου.
Το 2017 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Ταμάμ» ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά Αρένα στο Star Channel. Το 2018 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στην καθημερινή σειρά Παρθένα Ζωή στον ANT1 ενώ τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά Οργή.[4] Τη σεζόν 2020-2021 Το μυστικό της πεταλούδας PIK1 Κύπρος ,Τη σεζόν 2021 Το αύριο μας ανήκει Mega σειρά Το βραχιόλι της φωτιάς του ΕΡΤ1
Προσωπική Ζωή
Στην αρχή της καριέρας της αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό της από Μουταφτσή σε Μουτάφη ύστερα από προτροπή του Λάκη Λαζόπουλου.Θείος της είναι ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος ενώ αδερφός της ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μουταφτσής.Την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή στη Σαντορίνη.
Κοραλία Καράντη πατερας ΗΛΙΚΙΑ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΥΨΟΣ, ΚΙΛΑ, ΓΑΜΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ,
Μίνως Μάτσας βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ελισάβετ Μουτάφη: Θέλω να μεγαλώσει η οικογένειά μας με τον Μάνο Νιφλή
Η Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «After Dark», όπου παραχώρησαν μία συνέντευξη. Οι καλές φίλες και κουμπάρες ανάμεσα σε όσα μοιράστηκαν, ήταν και η σκέψη να κάνουν κάτι μαζί και πέρα από την υποκριτική.
Ηηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Εννοείται πως θα κάναμε τηλεόραση μαζί με τη Μαρίνα, τα πάντα θα κάναμε μαζί. Μου έχουν προτείνει πολλά χρόνια πριν να κάνω μια εκπομπή, τότε με τη “Βέρα στο δεξί” και φυσικά τότε ήμουν αρνητική αλλά τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου. Το έχω πει και δημόσια. Αν είναι κάτι που με αφορά, βεβαίως πια θεωρώ ότι παντού μπορούμε να μπούμε εάν μας ενδιαφέρει κάτι».
Με τη σειρά της Μαρίνα Ασλανόγλου αποκάλυψε πως εκείνη ήταν που έφερε κοντά την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή: «Ένας αγαπημένος φίλος ο Βασίλης ο Μπουζιώτης μου είπε ότι ο Μάνος ο Νιφλής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ και είπα θα το στήσω εγώ. Ήταν αντιδραστική και λέω δεν θα κάτσει. Πήγαμε και ήταν “χαμογέλα μωρή λίγο”. Εγώ επέστρεψε σπίτι και αυτοί συνέχισαν. Από εκείνη την ημέρα δεν χωρίστηκαν ξανά ποτέ».
Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε μάλιστα στην πρώην γυναίκα του συζύγου της, ενώ μίλησε και για την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του: «Έχω φανταστεί να μεγαλώνει η οικογένειά μας. Θέλω να συμβεί μαζί και με τα παιδιά του, γιατί δική μας οικογένεια είναι όλοι».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
