“Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”: Άφωνος ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την ατάκα 10χρονου για την μάνα του!

1

Ο 10χρονος πρωταθλητής MiniGP Βασίλης Παντελάκης πήγε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και προκάλεσε πανικό. Με χιούμορ, αλλά και εξαιρετική εμφάνιση on stage ο μικρός συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα και εντυπωσίασε κοινό και κριτές.

Ωστόσο, το χειροκρότημα του κοινού το κέρδισε πολύ περισσότερο, με τις ατάκες και το διάλογο με τον Σάκη Τανιμανίδη. Αρχικά, οι κριτές τον ρώτησαν από πόσο ετών ασχολείται με το άθλημα και εκείνος με τη σειρά του απάντησε από την ηλικία των 3.5 ετών.
Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε: “Εγώ στα 33.5 μου χρόνια είπα πρώτη φορά στη μάνα μου για μηχανή και με έδειρε. Όχι δε με έδειρε, ήταν έτοιμη ήθελα να πω, αλλά μπράβο Βασίλη”. Για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα, η αφοπλιστική ατάκα του μικρού: “Προπονούμαι με πιο μεγάλο (σ.σ όχημα), σαν και αυτό που σου κράτησε η μάνα σου”, είπε στον Σάκη και εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του.
“Σου την είπε τώρα”, έσπευσε να πει η Μαρία Μπακοδήμου και τα γέλια δεν είχαν τέλος:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com