Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Απόψε η πρεμιέρα του show! Δείτε την πρώτη backstage φωτογραφία των κριτών!

3
Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα κάνει πρεμιέρα εκτάκτως απόψε!

Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου, Σάκης Τανιμανίδης καλούνται από απόψε να ξεδιπλώνουν όλα τους τα χαρίσματα προκειμένου να υποδεχτούν και να ανακαλύψουν μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ : ποιος είναι πιο ξεχωριστός.

Οι τρεις κριτές παίρνουν θέσεις και δηλώνουν έτοιμοι να βρουν ποιος έχει το μεγαλύτερο ταλέντο με την υποστήριξη του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού. Το talent show κάνει πρεμιέρα εκτάκτως απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και οι κριτές ανάρτησαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία από τα backstage του show!

O Γιώργος Λιανός με τη σειρά του έκανε κι εκείνος το χιούμορ του ενημερώνοντας για την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Όταν το καλό πράγμα γίνεται πιο γρήγορα απ ότι περίμενες! Πρεμιέρα Κυριακή 1/10 στις 21:00 ακριβώς!!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

    • Ανώνυμος στο άρθρο

      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!κομπρα? ??ζιζελ σελοτεηπ Μανέτα φισφιρικα ♡ ππ πυθια κοκο κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ, ο παλιος Πιπας -Μανετα!σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοηστε το ψυχακι του site.