«Ελληνοφρένεια»: Απόψε ξανά χτυπά με… αχτύπητους καλεσμένους και με μία συνέντευξη που θα συζητηθεί!

0

Ο «Τσολιάς», ο «Μπαλούρδος» και όλη η υπόλοιπη παρέα έρχονται από σήμερα το βράδυ για ακόμα μία φορά στους δέκτες μας και είναι έτοιμοι για όλα.

Και επειδή πρεμιέρα χωρίς εκπλήξεις επίσης δεν γίνεται, απόψε θα έχουμε και σπέσιαλ-guest καλεσμένους, αλλά και μία συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Πιο συγκεκριμένα; Άσχημα μαντάτα για τον Μπαλούρδο! Η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ τον διαγράφει από το κόμμα και τον υποβαθμίζει. Χάνει τη θέση του διευθυντή του καναλιού, κάτι που προκαλεί κραδασμούς! Πολιτικά νιώθει άστεγος, αλλά για πόσο;

Ο Τσολιάς, από την άλλη, αναβαθμίζεται σε ρόλο σταρ μεγαλοδημοσιογράφου. Θα βρεθεί στο ίδιο κανάλι που είναι κι ο Μπαλούρδος…Ο εμφύλιος μεταξύ τους είναι αναπόφευκτος!

Ακόμη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, γνωστός και ως ο «Ηλίας» της «Μουρμούρας», αναγκασμένος να κάνει και δεύτερη δουλειά, εμφανίζεται – σε ρόλο γκεστ – σαν τεχνικός υπολογιστών στο κανάλι και «κοντράρεται» με τον Μπαλούρδο!

Τέλος, ο Τσολιάς συναντά τον Σταύρο Θεοδωράκη, στο ίδιο παγκάκι που κι ο ίδιος είχε συναντήσει πριν λίγα χρόνια τον Αλέξη Τσίπρα. Και αυτή είναι μία συνέντευξη που θα συζητηθεί…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com