Ροή ειδήσεων

Ελπίδες για τον εξαφανισμένο Βαγγέλη: Μαρτυρίες τον θέλουν ζωντανό στο Αγρίνιο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είναι σπουδαστής στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης.
Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμα bullying από μια ομάδα Κρητικών που του έκανε καψόνια… νέες  μαρτυρίες έγιναν γνωστές και δίνουν ελπίδες στην οικογένεια του, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φώντα Βρόσγο, υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες ερευνώνται και θέλουν τον Βαγγέλη να επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες ένα κατάστημα που βρίσκεται ανάμεσα στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία.
Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελέγχουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ το πρωί της Δευτέρας αναμένονται τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 20χρονού, ο οποίος αγνοείται εδώ και δέκα μέρας.
Έτσι, με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα για την υπόθεση. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, καθώς και μελών εθελοντικών οργανώσεων, στον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όσους ξέρουν το παραμικρό να μιλήσουν, γιατί το κάθε λεπτό έχει σημασία, όταν μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή.
Το προφίλ του «μάγκα» της σχολής
Όπως φαίνεται ο Βαγγέλης βίωνε τον εκφοβισμό μέσα στη σχολή, ωστόσο δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτό στην οικογένεια του. Το μόνο που φέρεται να είχε αναφέρει στην μητέρα του ήταν ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με τον παλαιό του συγκάτοικο. Άλλαξε δωμάτιο και οι γονείς του πίστεψαν ότι τα προβλήματα για εκείνον είχαν τελειώσει. Τα πράγματα ωστόσο ήταν διαφορετικά.
Σύμφωνα με τους συμφοιτητές του, ο Κρητικός και η παρέα του… συνέχισε να του φέρεται άσχημα, να τον χτυπάει, να του μιλάει άσχημα και να τον κοροϊδεύει μπροστά στους υπολοίπους.
Μπερδεμένες μαρτυρίες
Το κουβάρι περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με τις μαρτυρίες των πολιτών των Ιωαννίνων. Ένας οδηγός λεωφορείου υποστηρίζει ότι είδε τον Βαγγέλη να ανεβαίνει στο όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής, που εξαφανίστηκε. Χωρίς όμως να θυμάται σε ποια στάση κατέβηκε.
Από την άλλη η μαγείρισσα της σχολής που εκείνος που φοιτούσε, παίρνει καθημερινά το λεωφορείο ισχυρίζεται ότι δεν είδε τον Βαγγέλη, εκείνο το μεσημέρι, παρά το γεγονός πως οι ώρες συμπίπτουν.
Παράλληλα, ερευνάται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που ήταν κοντά στον φούρνο, του οποίου ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι εκείνος βρέθηκε στο μαγαζί του, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, πήρε κάτι να φάει κι έφυγε.

Back to top button