«Ελπίζω να πεθάνω πριν τελειώσουν αυτά που έχω»

2

«Όταν πρωτομπήκα στην πολιτική ήμουν βιομήχανος, διεύθυνα μια μεγάλη επιχείρηση. Στη συνέχεια, έπαψα να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο πλην της πολιτικής».
Ο Στέφανος Μάνος μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να απέχει από την πολιτική, αλλά έχει τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο να γίνεται talk of the town. Η Σάσα Σταμάτη τον συνάντησε στο σπίτι του, στην Εκάλη, και μίλησαν για όλα στα Παραπολιτικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις που έδωσε για την οικονομική του κατάσταση.

Υπάρχει μια φήμη για εσάς, ότι είστε πάρα πολύ πλούσιος.
Οι φήμες υπάρχουν, αλλά δεν είμαι. Ο κόσμος έχει φορμαρισμένες ιδέες για διάφορα πράγματα. Από τότε που ασχολούμαι με την πολιτική υπάρχουν διάφορα στερεότυπα. Διότι όταν πρωτομπήκα στην πολιτική ήμουν βιομήχανος, διεύθυνα μια μεγάλη επιχείρηση. Στη συνέχεια, έπαψα να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο πλην της πολιτικής. Εγκατέλειψα την επιχείρηση και κάθε άλλη απασχόληση επιχειρηματικής φύσης. Έκτοτε ζω με ό,τι είχα.

Τώρα, οικονομικά, σε τι κατάσταση είσαστε;
Θα έλεγα σε φθίνουσα κατάσταση. Συντηρώ τον τρόπο που ζούσα, δεν θέλω να τον χαλάσω, αλλά δεν μπορώ να τον συντηρήσω για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί τελειώνουν όσα έχω. Ελπίζω να πεθάνω νωρίτερα, πριν τελειώσουν αυτά που έχω και το εννοώ.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Ρασυτατος ο Τύπος,ωμά μας λέει ότι μάζεψε όσα πιο πολλά μπορούσε για να ζει τώρα χλιδατες χωρίς να χρειάζεται να δουλέψει,ΟΥΣΤ σε όλους αυτούς που είδαν την πολιτική ως μέσον πλουτισμου