Εμφάνιση – έκπληξη στο πρώτο Live του The Voice 2!


Έχουμε ήδη γράψει ότι λόγω των εκλογών η πρεμιέρα του The Voice 2 έχει μετατεθεί για τις 15 Φεβρουαρίου, μέσα στο πλαίσιο ενός γενικότερου ντόμινο αλλαγών στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα είναι πυρετώδεις και οι αρμόδιοι προφανώς και κάνουν τα πάντα για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ώστε τα νούμερα τηλεθέασης να είναι υψηλά.
Ο κεντρικός καλεσμένος είναι ένας αγαπημένος Έλληνας παρουσιαστής, τον οποίο οι ιθύνοντες φλέρταραν από πέρυσι…
Πρόκειται βέβαια για τον Νίκο Αλιάγα, παρουσιαστή του Γαλλικού The Voice, ο οποίος από την περασμένη σαιζόν επιθυμούσε να εμφανιστεί στο ελληνικό σόου, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο, αφού τόσο το ελληνικό όσο και το γαλλικό live μεταδιδόταν κάθε Παρασκευή.
Φέτος, που στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου δεν συμπεριλαμβάνεται το Your Face Sounds Familiar, το The Voice 2 θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00, γεγονός που καθιστά δυνατή την παρουσία του Νίκου Αλιάγα στο στούντιο του Αντέννα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , ετοιμάζεται μία σούπερ εμφάνιση του Αλιάγα που θα περιλαμβάνει τραγούδι και πιάνο.
Αν για κάποιο λόγο, η εμφάνισή του Έλληνα παρουσιαστή δε γίνει στο πρώτο επεισόδιο που θα μεταδοθεί ζωντανά μετά τα blind auditions, τότε θα μεταφερθεί για ένα από τα πρώτα live επεισόδια.