Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου είναι τις πιο γνωστές Δημοσιογράφους –Παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στο Huffpost.gr, μία από τις μεγαλύτερες Ηλεκτρονικές Εφημερίδες παγκοσμίως προβάλλοντας σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Από το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα, εκδίδει το Ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο.

Έμη Λιβανίου: Δείτε το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της με ύψος 3,80!

Η Δύναμη Της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και μοιράζεται στις μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

To 2018 ενίσχυσε την εκδοτική της προσπάθεια με την δημιουργία του πρώτου ειδησεογραφικού site στη χώρα μας για τα νέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης www.dinamiprosforas.gr που είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας για τα νέα της προσφοράς, και το πρώτο web portal που φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα.

Έμη Λιβανίου: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της! Ποιοι έδωσαν το παρών;

Μέσα από το site ενώνονται οι εθελοντές με τα ιδρύματα στην Ελλάδα μέσω ειδικής φόρμας καταγραφής της εθελοντικής δραστηριότητας στην οποία επιθυμούν να συμμετέχουν οι εθελοντές και των αντίστοιχων αναγκών των ιδρυμάτων.

Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Εβδομαδιαία παρουσιάζει στην τηλεόραση του Alpha τα νέα της Προσφοράς και της Φιλανθρωπίας.

Έχει βραβευτεί πολλές φορές για την δράση της στον τομέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και είναι εκλεγμένο μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και του Σωματείου «Μαρία Κάλλας», αρμόδια για θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA, όπως και της ΕΛΕΠΑΠ.

Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Yποψήφια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Έμη Λιβανίου!

Από 2009 και μέχρι και το 2017 διατηρούσε εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Δήμου της Αθήνας, Αθήνα 9.84, με τίτλο «Κερί και Λιβάνι», φιλοξενώντας σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα σαν Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega (1998) και για τα επόμενα 5 χρόνια παρουσίασε Δελτία Ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς Antenna, Alter και Extra Channel. Έχει παρουσιάσει Μεσημβρινά, Νυχτερινά και Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στα παραπάνω κανάλια.

Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το 2003 άρχισε να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel. Για τα επόμενα 6 χρόνια κάλυψε πάνω από 3.000 ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό ταξιδεύοντας στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Το 2009 παρουσίασε την εκπομπή Ten στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha.

Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το 2010 – 2013 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Bluesky, καθημερινά.

Η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου είναι Νομικός, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κοινοτικού δικαίου στο πανεπιστήμιο Robert Shuman στο Στρασβούργο. Άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και στη συνέχεια αποφοίτησε από το «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσιογραφίας στο Ινστιτούτο Leadership στην Washington.

Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 18 και την Αλεξάνδρα 16 ετών, αντίστοιχα.

Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου

Head of Special Editions at Huffington Post

Journalist & Publisher

Έμυ Λιβανίου: Η αριστοκρατική φινέτσα, ο γάμος στα 24, το δύσκολο διαζύγιο και τα 2 παιδιά που μεγαλώνει μόνη

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου σπούδασε στη Νομική, άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και πάντα έκοβε ανάσες απ’ την κομψότητα και την ωραιότητά της. Ανήσυχη και δημιουργική σπούδασε και στο περιβόητο σχολείο όλων, στο «εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας».

[videopress BJwNpshy]

Φωτογενής εξαιρετικά, με πτυχίο, με άψογο επίπεδο αγγλικών και γαλλικών, καθιερώνεται στη δημοσιογραφία, ξεκινώντας από το Μega, το 1998, ενώ συνέχισε παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στα κανάλια Antenna, Alter και Extra. Στο Σταρ κάνει εκπομπή με τον Τέρενς Κουίκ και πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τη συνεργασία τους να είναι περιπετειώδης.Χρόνια αργότερα, ως Λιβανίου πια, η όμορφη δημοσιογράφος θα κάνει λόγο για αποκατάσταση σχέσεων, επικοινωνία και κάποιο τραπέζι του ζεύγους Κουίκ στο σπίτι της. «Πιστεύω πως είναι τόσο σπουδαίος δημοσιογράφος» έχει πει, «η συνεργασία μας ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας μου. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι».

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα της πρώην Β΄ Αθηνών
Το 2012 η Έμυ Λιβανίου ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης

Η Έμυ Λιβανίου από το 2009 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον 9.84, με τίτλο «Κερί και λιβάνι» φιλοξενώντας σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού και επιστημονικού χώρου.Από το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα εκδίδοντας το ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλανθρώπους και τα ιδρύματα της χώρας μας. Η Δύναμη της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Ο δύσκολος χωρισμός
Στα προσωπικά της, 24 χρονών, μόλις παντρεύεται τον Αντώνη Λιβάνιο και αποκτά το πρώτο της παιδί στα 25, τον Κωσταντίνο και λίγο αργότερα την Αλεξάνδρα. Τα δυο παιδιά έχουν χάρες και ομορφιά απ’ τους γονείς τους και μια αρίστη εκπαίδευση στο Αμερικανικό Κολλέγιο. Η Έμυ Λιβανίου, όπως είναι γνωστό στο χώρο, αφοσιώνεται στην οικογένειά της, την ιεραρχεί πρώτη και μοναδική αξία της, δεν είναι ποτέ προκλητική και σε κάθε στιγμή εργασιακή διατηρεί την αξιοπρέπειά της και είναι κυρία, πράγμα καθόλου αυτονόητο στον χώρο.Έμη Λιβανίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει είχε αποκαλύψει η Έμυ Λιβανίου το 2014. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους.

Μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι μάνα και πατέρας. Και αυτό δεν μου έδωσε τη δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την διακριτική στάση που κράτησαν».

Ο Τέρενς Κουίκ απαντάει στην Έμυ Λιβανίου ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε εκείνη για τη συνεργασία τους

Ο Αντώνης Λιβάνιος, πρώην σύζυγος της τηλεπαρουσιάστριας Έμυς Λιβανίου, είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Energy Stream CMG GmbH, μιας διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα τη Φρανκφούρτη.

Η προσωπική ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου
“Είμαι πάρα πολύ ισορροπημένη. Έχω βρει τις ισορροπίες μου. Νομίζω ότι ένας γάμος είναι πολύ δύσκολο πράγμα”, δήλωσε αμέσως μετά για την προσωπική της ζωή.

“Νομίζω θα νιώσω πάρα πολλή μοναξιά”, αποκάλυψε για τη στιγμή που θα φύγει και η κόρη της από το σπίτι.

“Δεν σημαίνει ότι για να ‘σαι καλά, πρέπει να παντρευτείς. Δε σημαίνει ότι για να ‘σαι καλά, πρέπει να το κάνεις εξώφυλλο”, εξομολογήθηκε η Έμυ Λιβανίου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :