Εμμανουέλα Αλεξίου

Εμμανουέλα Αλεξίου! Η σεναριογράφος του ΣΑΣΜΟΥ, βιογραφικό

Εμμανουέλα Αλεξίου! Η σεναριογράφος του ΣΑΣΜΟΥ, βιογραφικό «Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δε θα γινόταν σασμός. Δε θα γινόταν ειρήνη». Η Εμμανουέλα Αλεξίου, η σεναριογράφος του ΣΑΣΜΟΥ, ανοίγει τα χαρτιά της στην εκπομπή της «Super Κατερίνας» για τη σειρά που καθήλωσε 3 χρόνια τους τηλεθεατές. Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 21:00, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και δίνει spoiler!

Διαβάστε τι είπε:

Για το Σασμό: «Τελειώνει στην ακμή του».

Για το Μαθιό: «Οι τηλεθεατές αγάπησαν το Σασμό πάρα πάρα πολύ. Αγάπησαν μία σειρά στην οποία, στο 10ο επεισόδιο του α΄κύκλου, ο Μαθιός σκοτώνει έναν πρωταγωνιστή, τον Στεφανή, στο 70ο επεισόδιο σκοτώνεται ένας λατρεμένος ήρωας, ο Πέτρος, πολύ πολύ αγαπητός και πολύ άδικα και στο φινάλε  σκοτώνεται και ο Άγγελος. Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία. Δεν είναι δυνατόν στο τέλος, όλοι χαρούμενοι, να κάνουμε γλέντια, γάμους και να μην έχει υπάρχει απώλεια… Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δε θα γινόταν σασμός. Δε θα γινόταν ειρήνη».

Για την Καλλιόπη και τον Αστέρη: «Η Καλλιόπη χάνει το παιδί της, ο Αστέρης χάνει τον αδελφό του. Πέφτει στην πλάτη του Αστέρη να αποφασίσει (για το εάν θα χυθεί άλλο αίμα)».

Για το φινάλε: «Αυτό που βλέπουμε και στο δραματικό κομμάτι αλλά και στο happy end της σειράς είναι το εθιμοτυπικό της Κρήτης … Επίσης έχουμε καλλιτεχνικές εκπλήξεις. Γιατί στο φινάλε, στο τελευταίο επεισόδιο, έχουμε κάποιες τραγουδιστικές παρουσίες που δεν τις περιμένει ο τηλεθεατής».

Για τον Αστέρη και την Αργυρώ: «Θα δικαιώσουμε τον Αστέρη και την Αργυρώ στο φινάλε. Τι περιμένει ο τηλεθεατής 3 χρόνια; Να παντρευτούν! Εκτός από αυτή τη δικαίωση που περιμένουν οι τηλεθεατές, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ καλό που θα συμβεί στον Αστέρη και την Αργυρώ».

Για τη σχέση της με τη σειρά: «Αγάπησα πάρα πολύ αυτή τη σειρά».

Για το Σασμό: «Αυτή η σειρά, εάν έγινε σειρά φαινόμενο κι εάν αγαπήθηκε πάρα πολύ, είναι γιατί αγαπήθηκε , κατ΄αρχάς, από εκείνους που τη δημιούργησαν».

30 meres agonias 052 2
Εμμανουέλα Αλεξίου! Η σεναριογράφος του ΣΑΣΜΟΥ, βιογραφικό 5
emmanouela 2
Εμμανουέλα Αλεξίου! Η σεναριογράφος του ΣΑΣΜΟΥ, βιογραφικό 6
emmanouela alexiou e1680614933514
Εμμανουέλα Αλεξίου! Η σεναριογράφος του ΣΑΣΜΟΥ, βιογραφικό 7

Ιωάννα Παλιοσπύρου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!