Ένα άγχος να βγει και να πει όλα η Μελέτη! Για την εγκυμοσύνη, για τον Σκάι…

1

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» βρέθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της:«Δεν το ξέρουμε το φύλο και δε νομίζω να το μάθουμε κιόλας.

Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά τώρα που έχω όρεξη. Η πεθερά μου μαγειρεύει καταπληκτικά. Την ταλαιπώρησα πολύ ένα τρίμηνο, αλλά ταλαιπωρήθηκα κι εγώ. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει.Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ότι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Ζηλεύουμε με μέτρο ο ένας τον άλλον».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ελεονώρα Μελέτη και για τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι πράγματα τα οποία θα δούμε στη συνέχεια, κάποιες κινήσεις έπρεπε να γίνουν, έγιναν και θα πάρει τώρα το δρόμο της δικαιοσύνης η όλη υπόθεση. Στις 5 Δεκεμβρίου είναι η δικάσιμος».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. sasa στο άρθρο

    Κουκλα η Μελετη. Κακως αμαυρωνει την ωραιοτερη περιοδο της ζωης της με δικαστηρια απο τη στιγμη που δεν εχει αναγκη τα χρηματα

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com