Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Όλα τα νέα για τους διάσημους! Βιογραφικό,ηλικία, ύψος

Ξινό βγήκε στον… Άδωνι Γεωργιάδη το τριήμερο που πέρασε πρόσφατα με την σύζυγο του σε σπα πολυτελείας του Παρνασσού. Τι και αν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο γαλάζιος βουλευτής χαλάρωσε κάνοντας σπα και μασάζ με την Ευγενία Μανωλίδου στο πλευρό του, κάποιοι ένστολοι του έκαναν πάλι τα νεύρα του κρόσσια!!

Όλα ξεκίνησαν όταν συνδικαλιστές αστυνομικοί της Φωκίδας κατήγγειλαν ότι  κατόπιν εντολών ανωτέρων αξιωματικών δόθηκε η αστυνομική δύναμη σχεδόν τριών Νομών και 5 πόλεων για τη φύλαξη του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Υγείας, που θέλησε να απολαύσει τα σπα και τις πισίνες του στην περιοχή.
Αυτό που καταγγέλλουν όμως οι αστυνομικοί στην περιοχή, είναι ότι παρά την προσωπική αστυνομική φρουρά που έχει ο πρώην υπουργός, του δόθηκε και ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Άμφισσας, της Ιτέας, της Γραβιάς, των Δελφών και της Αράχωβας, αφήνοντας παντελώς αφύλακτες από αστυνομία και τις 5 αυτές πόλεις για ολόκληρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το επόμενο δηλαδή των εκλογών.

Μάλιστα, αυτό που αγανακτισμένοι επεσήμαναν οι αστυνομικοί των περιοχών αυτών, είναι ότι παρόμοιες καταστάσεις αναγκάζονται να ζήσουν κάθε φορά που ένας «τηλεαστέρας» πολιτικός επισκέπτεται την περιοχή τους «για να απολαύσει ένα καλό σαπούνισμα στην πλάτη»… αφήνοντας στο έλεος των κακοποιών όλους τους κατοίκους τριών Νομών!

Οι αστυνομικοί ζητούν μέσω της επιστολής διαμαρτυρίας να μάθουν ποιος έδωσε την διαταγή για την πρωτοφανή κινητοποίηση προκειμένου ο πρώην υπουργός όχι μόνο να κοιμάται αλλά και να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του σπα ήσυχος!
Άδωνις: Θα κάνω μήνυση αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει πως δεν είδε κανένα αστυνομικό, προειδοποιώντας μάλιστα πως θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις αν δεν ανασκευάσουν και αν δεν του ζητήσουν συγγνώμη.
«Εγώ δεν πήρα την δική μου φρουρά για να μην χρεώσω το κράτος. Εάν δεν ζητήσει συγγνώμη ο αστυνομικός διευθυντής θα τα πούμε στα δικαστήρια. Κανένας αστυνομικός δεν με φυλούσε. Κανέναν αστυνομικό δεν είδα. Δεν είχα, δεν πήρα και δεν είδα αστυνομικούς σε ακτίνα που πιάνει το μάτι μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης στο πρωινό ΑΝΤ1, αφήνοντας αιχμές για τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν με τις καταγγελίες με αφορμή τις συνδικαλιστικές εκλογές που έρχονται στο σώμα.
«Απαιτώ να μου ζητήσουν συγγνώμη. Δεν θα παίζουν πάνω στην τιμή και την υπόληψη κάποιων. Έχουν συνδικαλιστικές εκλογές και είναι ωραίο να πάρουν ψήφους μέσα από έναν πολιτικό, αλλά εδώ έκαναν λάθος» πρόσθεσε.
Εξετάζει τις καταγγελίες η ΕΛΑΣ
Την ίδια ώρα, όπως γράφει η Espresso, η ΕΛΑΣ εξετάζει τις καταγγελίες των αστυνομικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ έχει ήδη δώσει εντολή στο επιτελείο του να εξετάσει προσεκτικά το ζήτημα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό
Το star.gr «τρύπωσε» στο σπα που ήταν ο πρώην υπουργός
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας:
«Π Ρ Ο Σ : Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημήτριο   ΚΟΙΝ: 1) Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.ΠΑΝΟΥΣΗ Ιωάννη                 2) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Ηλία                 3) Γ.Π.Α.Δ.Σ.Ε. Υποστράτηγο  κ. ΣΟΥΓΛΙΕΡΗ Γεώργιο                 4) Διεύθυνση Αστυνομίας ΦΩΚΙΔΑΣ                 5) κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.                 6) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.                 7) Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας.                 8) ΜΕΛΗ Ε.ΑΣ.Υ.Φ.                            9) Μ.Μ.Ε   Κύριε Αρχηγέ,
Μετά από σωρεία δημοσιευμάτων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα οποία αφορούν τη διάθεση αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α. Φωκίδας σε υπηρεσία επιτήρησης γνωστού συγκροτήματος κατοικιών στον Παρνασσό, το οποίο επισκέφθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο  Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, οι συνάδελφοί μας και εμείς οι συνδικαλιστές βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα.Για μία ακόμη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε σοβαρές παρατυπίες και να θέσουμε ερωτήματα προς απάντηση, που αφορούν τους συνάδελφούς μας που εκτέλεσαν υπηρεσία πέριξ του ανωτέρω συγκροτήματος κατοικιών αλλά και τους πολίτες της Φωκίδας.Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι τα εξής:1oν Υπήρξε γραπτή διαταγή για την προαναφερόμενη επιτήρηση; Εάν υπήρξε, πότε εκδόθηκε και από ποιον;2oν Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες των αναφορών άφιξης και αναχώρησης επισήμου προσώπου;3oν Τροποποιήθηκε εκτάκτως η προγραμματισμένη υπηρεσία των συνάδελφών μας και όχι για τις ανάγκες της εμφανούς αστυνόμευσης; 4oν Για μια ακόμη φορά καταστρατηγήθηκε ο κανονισμός που διέπει τη λειτουργία των ομάδων ΔΙΑΣ, Π.Κ.Ε και Π.Τ.Α. που αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και μόνο για αυτό δεν χρησιμοποιούνται στη Φωκίδα;
 
5ον Την ίδια ώρα που ελάμβαναν χώρα τα συγκεκριμένα γεγονότα, επηρεάστηκε η αστυνόμευση των υπολοίπων περιοχών του Δήμου Δελφών;
6ον Ποιος φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια των συνάδελφών μας, οι οποίοι διατάχθηκαν και εκτέλεσαν υπηρεσία κατά μόνας, σε περιοχή που πριν λίγο καιρό αποτέλεσε το ορμητήριο επικίνδυνων κακοποιών και συνάδελφός μας από τη Βοιωτία πλήρωσε παρόμοιες διαταγές με τη ζωή του; Εάν έπρεπε να προστατευτεί σωστά ο εν λόγω βουλευτής, αυτό θα γινόταν με έναν (1) αστυνομικό σε κάποιες βάρδιες;
7ον Θα ερευνηθούν τα ανωτέρω καταγγελλόμενα σε βάθος από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και θα αποδοθούν οι όποιες πειθαρχικές ευθύνες εάν υπάρχουν, όπως ο ίδιος έχετε δηλώσει σε γενικό συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ ή θα μείνουμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές;
Κύριε Αρχηγέ,
Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας και αναμένουμε άμεσα απαντήσεις στα τεθέντα ερωτήματά μας.
Στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. ΠΑΝΟΥΣΗ Ιωάννη κοινοποιείται η παρούσα καταγγελία μας, προκειμένου να λάβει γνώση του θέματος και να δει ο ίδιος προσωπικά πως παρόλο που πάγια θέση της ομοσπονδίας μας αλλά και της ένωσής μας είναι η αστυνομία να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, δυστυχώς αυτό δεν εφαρμόζεται στη Φωκίδα, μιας και οι αστυνομικοί από τη μία επιτηρούν τουριστικά θέρετρα και από την άλλη αντικαταστούν την εξωτερική φρουρά των φυλακών, όχι μόνο της Φωκίδας αλλά και της λοιπής Στερεάς.
Στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας που κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται όπως εξετάσει ποιος είναι αυτός ο οποίος αποφασίζει να μην τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και θέτει σε κίνδυνο τους ίδιους τους αστυνομικούς. Κλείνοντας, σας γνωρίζουμε ότι η ένωσή μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».
 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :